Maragu: Βρήκαμε τα τέλεια ξύλινα γυαλιά για τις διακοπές!

Η Maragu, το αγαπημένο ελληνικό brand χειροποίητων γυαλιών από ελληνικό ξύλο, σας προτείνει το νέο, ανατρεπτικό σχέδιο γυαλιών, Poseidon, εμπνευσμένο από τον Ποσειδώνα, το θεό της θάλασσας, των λιμνών, των ποταμών, των καταρρακτών… που δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν τόπο εξωτικό, όπως η Maragu.

Φτιαγμένα και δουλεμένα στο χέρι

Ανακαλύψτε, δοκιμάστε, αγγίξτε, μυρίστε κι απολαύστε τη συλλογή Maragu μέσα από τα εξαιρετικά σχέδια Poseidon, Zeus, Aphrodite,

Ares & Hermes. Διαλέγοντας προσεχτικά τα ξύλα και δουλεύοντας τα στο χέρι για να ομαλοποιήσουν κάθε πτυχή, δημιουργούνται από ελληνική καρυδιά, ξύλο τριανταφυλιάς, ελιά και σφένδαμο. Η διαδικασία κατασκευής που ακολουθούν βασίζεται στη φιλοσοφία «one–piece wooden pair of sunglasses». Δηλαδή κάθε ζευγάρι πλάθεται από ένα ατόφιο και μοναδικό κομμάτι ξύλου. Αυτό το καθιστά φυσικά μοναδικό, καθώς κανένα κομμάτι ξύλο δεν είναι ακριβώς ίδιο με κάποιο άλλο! Συνολικά το αποτέλεσμα είναι γυαλιά από ελληνικό ξύλο με διάρκεια, κομψότητα και φινέτσα.

Το ξεχωριστό σχέδιο Poseidon έχει σχεδιαστεί από μια ομάδα ελλήνων μαραγκών με 50ετή εμπειρία αλλά και με την υπογραφή και την καλλιτεχνική επιμέλεια του πρωτοποριακού designer Γιώργου Δρακίδη σε συνεργασία με τους Ισμήνη Κορωνίδη και Γιώργο Μαχαίρα, τους digital designers byMak.

Οι φακοί των γυαλιών ηλίου Maragu είναι κατάλληλοι για μακρόχρονη χρήση, προστατεύοντας από την ηλιακή ακτινοβολία UVA & UVB και προέρχονται από την αναγνωρισμένη εταιρεία οπτικών Divel. Δίνεται έμφαση στη χρήση των πιο ποιοτικών υλικών γι’ αυτό και κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου Maragu συνοδεύεται από εγγύηση αυθεντικότητας για τους φακούς Divel.

Θα τα βρείτε διαθέσιμα στο maragu.co/eshop σε 6 διαφορετικούς χρωματισμούς εμπνευσμένους τόσο από τα γήινα χρώματα του Ολύμπου όσο και από το μπλε της θάλασσας, ιδιαίτερης κατοικίας του Θεού Ποσειδώνα.

E: [email protected] / F:

The post Maragu: Βρήκαμε τα τέλεια ξύλινα γυαλιά για τις διακοπές! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα