Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

07:48 8/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΔευτέρα 8 Αυγούστου 2016Δευτέρα, Αύγουστος 8, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε στην άκρη εκείνα που σας βαραίνουν ψυχικά και ακολουθήστε εκείνα που σας γεμίζουν. Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές σας ανάγκες. Καινούργιες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει ευκαιρίες για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η αναγνώριση των προσπαθειών σας στον εργασιακό χώρο θα σας κάνει να νιώσετε καλά. Εάν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, κάντε το χωρίς σπασμωδικές κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ξεχνάτε ότι πάνω

απ' όλα είστε άνθρωποι με αισθήματα και ανάγκες. Δεν χρειάζεται να κρατάτε δίπλα σας άτομα που σας καταπιέζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Επεκταθείτε σε εργασιακά θέματα χωρίς να ξεχνάτε τους αρχικούς στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα και απαιτήστε ό,τι σάς αξίζει. Διασκεδάστε με όσους αγαπάτε και μην ασχολείστε με εκείνους που σας έχουν πληγώσει. Ισως η μέρα να είναι πολύ θετική για την ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι και αρκετά καθοριστική όσον αφορά τις περαιτέρω εξελίξεις.

ΛΕΩΝ: Δώστε βάση σε θέματα εγωισμών, αντιπαλοτήτων και κυριαρχικών παιχνιδιών και θα πάρετε τα σωστά μαθήματα, που θα αφορούν τη μέριμνα των δύο πλευρών για τη δημιουργία μιας σωστής σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι καβγάδες δεν οδηγούν πουθενά, γι' αυτό μην πηγαίνετε γυρεύοντας. Δεν αποκλείεται να σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα καρποφορήσουν στο μέλλον, γι' αυτό σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά.

ΖΥΓΟΣ: Μετριάστε τον ενθουσιασμό σας, γιατί η υπερβολή μπορεί να σας ρίξει σε παγίδες. Θα έχετε τα περιθώρια και τον χρόνο που απαιτείται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ματαιότητα της ζωής σάς εκπλήσσει και σας φοβίζει, αλλά ακόμα δεν έχετε το θάρρος να αγαπήσετε περισσότερο την περιπέτεια και να μπείτε σε νέο κύκλο, πιο ελπιδοφόρο. Ομως, μην αποθαρρύνεστε, αφού η αναγέννηση δεν αργεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν και η μέρα σάς προσφέρει πολλές οικονομικές ευκαιρίες, προβλέπεται να έχετε και τη δυνατότητα να ξοδέψετε ασύστολα. Υπάρχει αισιοδοξία ότι τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μην εξαπατηθείτε, προσέξτε πολύ καλά τις προσφορές που σας υπόσχονται μεγάλο και εύκολο κέρδος. Η τύχη είναι σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Βοηθήστε τη για να πάρετε ανταλλάγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε να κατασταλάξετε σε ολοκληρωμένες ιδέες, πρέπει να έχετε υλικές και πνευματικές βάσεις. Η υλική πλευρά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματά σας και η ηθική θα σας κάνει να μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι θα αντιληφθείτε τα σημεία στα οποία έχετε διαφορετικούς ρυθμούς με τον σύντροφό. Ομως, θα υπάρχει και από τους δυο σας η θέληση για προσέγγιση και η τάση να επαναφέρετε την ερωτική σύμπνοια στη σχέση σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα