Τι προβλέπουν τα άστρα από 4.1 έως 10.1.2016

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Βασιστείτε στη δύναμή σας και τις ικανότητές σας και σύντομα θα περπατάτε στο κόκκινο χαλί. Η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, φέρνει στο δρόμο σας νέες ελίτ γνωριμίες, άφθονες κοινωνικές προσκλήσεις και άνοδο

στο υψηλότερο σκαλοπάτι της επιτυχίας. Έχετε μεγαλόπνοα σχέδια για την καριέρα σας, αλλά να είστε υπομονετικοί, μη βιάζεστε να τα υλοποιήσετε γρήγορα. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο πριν την μεγάλη άνοδό σας. Θα μπορούσατε να κάνετε μια σημαντική γνωριμία, ενώ συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας μερικές επαγγελματικές κάρτες, θα σας χρειαστούν. Επίσης, απευθυνθείτε σε πιο έμπειρους και καταρτισμένους επιστημονικά ανθρώπους για τις πολύτιμες συμβουλές τους.
Επισήμανση: Μην υπερτιμάτε τη δύναμή σας για να είστε πραγματικά αξιοσέβαστοι και παραγωγικοί. Και επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά τους σημαντικούς άντρες στη ζωή σας, θα περάσετε μαζί τις πιο διασκεδαστικές βραδιές. Είστε σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος επίσης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε και έχετε συνετή και μετριοπαθή προσέγγιση στην εργασία σας. Ασκώντας δύναμη και εξουσία στους συναδέλφους και τους εργαζομένους σας δεν είναι καλός οιωνός, έτσι αφήστε στην άκρη την εξουσιαστική και δικτατορική πλευρά σας. Από την άλλη πλευρά, παρελθούσες επαγγελματικές γνωριμίες, όπως ένα πρώην αφεντικό ή ελίτ πελάτης, θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας τώρα.Μελετήστε τα πάντα και επανασυνδεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Άτομα από όλον τον κόσμο σας καλούν να μοιραστείτε τα όνειρά σας! Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, σας πάει ένα μακρινό ταξίδι και εμποτίζει την ψυχή σας με το πνεύμα της περιπλάνησης. Βγείτε έξω από την πόλη σας, έχετε τόσα νέα άτομα να συναντήσετε και θα αποκομίσετε τόσες νέες εμπειρίες. Αν χρειαστεί να μείνετε στη βάση σας, δείτε την πόλη σας μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα. Αγοράστε εισιτήρια για εκδηλώσεις ή εκθέσεις, δείτε σημεία που δεν έχετε δει ποτέ. Τώρα γίνεστε πιο αυθόρμητοι και περιπετειώδεις, βάζετε για λίγο στην άκρη τα καθήκοντά σας, παίρνετε τον αγαπημένο σας ή ένα φίλο σας για ένα μακρινό ταξίδι ή σε ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο. Ίσως νιώσετε μια ακαταμάχητη ερωτική χημεία με κάποιον/α από μια διαφορετική κουλτούρα. Ένα άτομο μακριά από την πόλη σας θα μπορούσε να αποδειχθεί μια καταλυτική για τη ζωή σας γνωριμία. Κάντε την πρώτη κίνηση.
Υποστηρίζετε με πάθος και θέρμη τις απόψεις σας αλλά με τον Ερμή ανάδρομο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, ίσως καταλήξετε να συγκρουστείτε αν δεν κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Έχετε υπερβολικές απόψεις που θέλετε οι άλλοι να καταλάβουν, αλλά να θυμάστε ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο. Επιστρατεύστε τη διπλωματική πλευρά σας και βεβαιωθείτε ότι δίνετε την ευκαιρία στους άλλους να εκφράσουν τις θέσεις τους. Και μην είστε μόνο λόγια, επικυρώστε τις ιδέες σας. Αν η άποψη κάποιου δεν συμφωνεί με τη δική σας, δεν χρειάζεται να κόψετε τις γέφυρες. Λάβετε υπόψη σας ότι οι ιδέες σας δεν μπορούν πάντα να είναι αποδεκτές και σκεφτείτε τώρα δυο φορές πριν εκφέρετε τις απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εκπλαγείτε αν έχετε δίπλα σας μια ουρά θαυμαστών, απλά επιλέξτε αυτή τη μοναδική ψυχή που ανάβει τη φωτιά σας. Η νέα Σελήνη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, βάζει στην άκρη την ανέμελη πλευρά σας, τώρα αναζητάτε την ασφάλεια, επιλέγετε ένα σύντροφο ο οποίος μπορεί να σας προσφέρει σταθερότητα και συναισθηματική διέγερση. Είστε σε σχέση; Μην τηρείτε τα προσχήματα, όντας απόμακροι χάνετε την αγάπη αλλά και την ευκαιρία να κρατήσετε αυτόν/ην που επιθυμείτε κοντά σας. Σίγουρα, το εγκεφαλικό ζώδιό σας είναι δύσκολο να εκδηλώσει τα συναισθήματά του, αλλά πώς αλλιώς θα γνωρίζετε αν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία; Σκεφτείτε ότι δείχνοντας το ενδιαφέρον σας παρέχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στο άλλο πρόσωπο να ανταποδώσει.
Επίσης, το φεγγάρι σας βοηθά τώρα να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που αποστραγγίζουν την ενέργειά σας, σχέσεις στις οποίες υπάρχει μια νοσηρή εξάρτηση η οποία βλάπτει και τους δυο σας σε μακροπρόθεσμη βάση. Είστε η ψυχή της παρέας, ζωντανοί και χαρούμενοι αλλά με τον ανάδρομο Ερμή στον ερωτικό και κρυφό όγδοο οίκο σας, βρίσκεστε σε βαθιές σκέψεις εξαιτίας μιας παλιάς αγάπης που μπαίνει απρόσκλητα στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι, σίγουρα είναι διασκεδαστικό αλλά αν είστε σε σχέση, σκεφτείτε δυο φορές πριν κάνετε το μεγάλο βήμα.Εάν το πρόσωπο αυτό έχει την τάση να είναι κτητικό ή να δημιουργεί δράμα ή να είναι αδιάφορο, αύριο θα αισθάνεστε εμμονές και κακεντρέχεια.Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να χάνετε το χρόνο σας σε μια αδιέξοδη σχέση που πρέπει να μείνει θαμμένη για πάντα στα έγκατα της γης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεστε κάποιον/α στη ζωή σας για να μην νιώθετε μόνοι και τώρα η νέα Σελήνη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων, και σας παροτρύνει να αξιοποιήσετε τη θετική ενέργειά της. Το φεγγάρι σας βοηθά να βρείτε κάποιον/α που σας συμπληρώνει ή μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα συνεργάτη. Ο τέλειος σύντροφος που ψάχνετε θα μπορούσε να βρίσκεται ακριβώς δίπλα σας! Απλά ακολουθήστε το νόμο«τα αντίθετα έλκονται», και μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα είστε με κάποιον/α που συμπληρώνει τέλεια την καρδιά σας και τις ικανότητές σας.Τώρα εκδηλώνετε την ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά σας, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή.
Αφιερώνετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας για να βοηθήσετε κάποιον να ξεπεράσει ένα εμπόδιο και ενδιαφέρεστε για την ισορροπία των επαγγελματικών συνεργασιών σας. Μήπως σκέφτεστε να αναβιώσετε μια σχέση από το παρελθόν; Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος επίσης στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, και εκφράζετε την τολμηρή πλευρά σας.Πριν αποδεχτείτε ένα αίτημα φιλίας στο Facebook ενός/μιας πρώην σας,ρωτήστε τον εαυτό σας: θέλετε πραγματικά αυτό το άτομο; Ή μήπως θα ξαναζήσετε όλο αυτό το δράμα και πάλι; Μπορεί να αισθάνεστε μαγικά συναισθήματα αλλά αποδεχόμενοι αυτή τη δυσλειτουργική σχέση, είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει ξανά πόνο και θλίψη. Επιβληθείτε στον εαυτό σας, ενεργείστε με αποφασιστικότητα και κρατήστε την πόρτα διπλά κλειδωμένη, αν η διαίσθησή σας, σας λέει ότι θα ξαναζήσετε το ίδιο σενάριο.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να ξεφύγετε από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας; Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, σας λέει να μην το κάνετε. Ενώ μπορεί να θέλετε να διασκεδάσετε, σκεφτείτε ότι η αποποίηση των ευθυνών σας θα κάνει κακό στη φήμη σας και δεν αξίζει τον κόπο. Βάλτε ένα πρόγραμμα για να γίνει η δουλειά, και να ξέρετε ότι η υπευθυνότητα και η ηθική ακεραιότητα θα σας φέρουν ανταμοιβές.Επίσης, το φεγγάρι σας δίνει τα κίνητρα για να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να ασχοληθείτε με πιο υγιείς δραστηριότητες. Όμως,προσέξτε να μην το παρακάνετε και πάτε στο άλλο άκρο και υιοθετήσετε ένα αυστηρό καθεστώς, δεν θέλετε να στερηθείτε μερικές από τις αγαπημένες σας συνήθειες.
Κάντε τη μετριοπάθεια σύνθημά σας και θα επιτύχετε τα αποτελέσματα που ποθείτε. Μήπως είστε ο κατά φαντασίαν ασθενής; Δώστε προσοχή στα σήματα του σώματός σας, αλλά αποστασιοποιηθείτε από το να νομίζετε ότι είστε άρρωστοι και ψάχνετε διαγνώσεις στη Google. Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον έκτο οίκο σας, τον τομέα της υγείας, ίσως σας κάνει επιρρεπείς σε αμφιβολίες για μια μικρή ασθένεια την οποία θεωρείτε (λάθος) ότι μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή σας. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν ειδικό για να σας φύγουν οι ιδέες. Αν νιώθετε σωματικά καταπονημένοι, μην αφήνετε το άγχος στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας να επιβαρύνει το σώμα και την ψυχή σας. Εκτονώστε την ένταση στο γυμναστήριο ή στο χορό ή απλά κάνοντας κάτι διασκεδαστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζήστε δυνατά και με πάθος! Η νέα Σελήνη ανάβει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και ενισχύει την προσωπική σας αυτοέκφραση. Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που αναζητούν τη χαρά και τη ζωντάνια σας, άτομα που αντιδρούν με κολακευτικά σχόλια για τις ιδέες σας ή ακόμα και για το χαρακτήρα σας. Ίσως κάποιος από αυτούς γίνει η αδελφή ψυχή που ονειρεύεστε. Βγείτε έξω και διασκεδάστε και ποτέ δεν ξέρετε, από το πουθενά μπορεί να προκύψει μια νέα αγάπη. Σίγουρα δεν αγαπάτε την περιπέτεια και τους περαστικούς έρωτες, αλλά το φεγγάρι τώρα σας ζητά να ζήσετε το σήμερα για χάρη του έρωτα και της διασκέδασης. Είστε σε σχέση; Αναθερμάνετε τη φλόγα του έρωτά σας αλλά σκεφτείτε αν αξίζει να συνεχίσετε να περνάτε το χρόνο σας μαζί ή … μήπως τον χάνετε; Κόψτε αυτόν τον … τοξικό δεσμό αν νιώθετε ότι δεν υπάρχει αύριο.
Να είστε ειλικρινείς και συμπονετικοί στα συναισθήματά σας και πάντα με σεβασμό στην αξιοπρέπεια του άλλου. Μακριά από το δράμα, σας συμβουλεύει ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό και εκφραστικό πέμπτο οίκο σας. Ενώ μπορεί να έχετε την παρόρμηση να φωνάξετε στον αγαπημένο σας, ίσως για μια αρνητική παρελθούσα κατάσταση, συγκρατηθείτε και θέστε την αυστηρότητα και την κριτική σας υπό έλεγχο. Τα επιβλητικά και καυστικά λόγια σας θα μπορούσαν να προκαλέσουν άσκοπες συγκρούσεις, ίσως ακόμα και αντίποινα πριν καλά-καλά το καταλάβετε. Επίσης, μια παλιά αγάπη θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί σας κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων. Εάν ο δεσμός σας ήταν δυσλειτουργικός, κρατήστε τον στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Σπίτι σας είναι εκεί όπου βρίσκεται η καρδιά σας. Η νέα Σελήνη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, βάζει στην άκρη την κοινωνική πλευρά σας, τώρα νιώθετε την ανάγκη να χαλαρώσετε στο σπίτι σας. Με ποιόν θα θέλατε να περάσετε ευχάριστες στιγμές; Παραγγείλετε ένα πλούσιο γεύμα για δύο και αφήστε τα συναισθήματά σας ελεύθερα, θα νιώσετε πιο οικεία και ζεστά με τον αγαπημένο σας. Ίσως πάλι καλέσετε στο σπίτι σας τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα να περάσετε ένα ήσυχο βράδυ όλοι μαζί, συζητώντας τις παλιές αναμνήσεις. Μπορεί ακόμα να φέρετε τη δουλειά του γραφείου στο σπίτι σας ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή ακόμα να προετοιμάσετε το εφεδρικό δωμάτιο που έχετε για έναν αναπάντεχο επισκέπτη. Τώρα νιώθετε γεμάτοι από την κοινωνική σας ζωή και τη διασκέδαση, το μόνο που θέλετε είναι να είστε στη θαλπωρή και τη γαλήνη του σπιτιού σας, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Συμβουλή: Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος επίσης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και δημιουργεί εντάσεις στο σπίτι σας ή θα μπορούσατε να έρθετε σε σύγκρουση με ανθρώπους που συναντάτε καθημερινά. Απομακρυνθείτε από αυτούς τους … ταραξίες, και μην τροφοδοτείτε τη φωτιά τους. Αν κάποιος επιμένει να σας επιτίθεται, απομακρυνθείτε ή αφήστε τις κλήσεις του στον τηλεφωνητή. Οι επόμενες εβδομάδες είναι για την ηρεμία της ψυχής σας και όχι για συγκρούσεις. Επίσης, μην αφήνετε τις παρελθούσες και απραγματοποίητες υποσχέσεις κάποιων προσφιλών σας προσώπων να κλέβουν τη χαρά του σήμερα. Θα πρέπει να μάθετε να ζείτε στο «εδώ και τώρα» και όχι στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η πειθώ σας, σας στρώνουν το κόκκινο χαλί, κάνοντάς σας να λάμπετε σαν βασιλιάδες! Η νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, σας ενθαρρύνει να εκφράσετε τις ιδέες σας αλλά και να ανταλλάξετε ιδέες με άτομα με επιρροή που θα σας φανούν χρήσιμες στην εργασία σας. Έχετε την επιδεξιότητα να περάσετε τις απόψεις σας αλλά και να αναγνωριστείτε δημόσια για μια παραγωγική ιδέα στη δουλειά σας. Το φεγγάρι σας βοηθά να βγείτε από τη συνήθη ρουτίνα σας, να κάνετε ένα ταξίδι, να μιλήσετε και να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Τώρα είστε περισσότερο περίεργοι να μάθετε τα πάντα, έχετε την επιθυμία να εξερευνήστε νέες δραστηριότητες που γεμίζουν με χαρά τη ζωή σας.
Ίσως ξεκινήσετε μια νέα γνώση ή σεμινάρια ή κάνετε μια εντυπωσιακή διάλεξη. Μήπως αναπολείτε την παλιά σας παρέα; Ίσως τους παλιούς συμμαθητές σας; Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος επίσης στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, και ίσως νιώσετε μια γλυκιά νοσταλγία για κάποιους φίλους από τα παλιά. Πριν στείλετε ένα αίτημα φιλίας στο Facebook ή αρχίσετε να οργανώνετε τη συνάντηση, προβληματιστείτε σχετικά με το τι σας τράβηξε μακριά από αυτή την παρέα και δείτε αν αξίζει ο δρόμος της επιστροφής. Οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν; Είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας ή ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους; Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επανασυνδεθείτε, κάντε αργά βήματα και μη βιάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμαστείτε για την οικονομική ευημερία σας! Με τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, κάνετε μια νέα προσοδοφόρα αρχή στα οικονομικά σας. Τώρα αναζητάτε περισσότερη ασφάλεια, θέλετε να ξέρετε ότι θα έχετε μια σταθερή οικονομική ροή. Είστε ανοιχτοί σε νέες πηγέςεισοδήματος, ίσως από μια νέα επένδυση ή από το ξεκίνημα της επιχείρησής σας. Κάνετε ένα συνετό προϋπολογισμό και σκέφτεστε πώς να επενδύσετε ένα μέρος των χρημάτων σας. Τώρα θέτετε υψηλούς οικονομικούς στόχους, κάνετε έρευνα όσον αφορά τη σταθερότητα της οικονομικής σας κατάστασης και αλλάζετε την προοπτική σας σε σχέση με τα χρήματα, έτσι ώστε οι δαπάνες σας να στηρίζονται σε πρακτικούς λόγους.
Επίσης, μπορεί να σας παρουσιαστεί μια εργασία η οποία προσθέτει χρήματα στο πορτοφόλι σας. Αγαπάτε τη διασκέδαση και την περιπέτεια, είστε η ψυχή της παρέας αλλά ο ανάδρομος Ερμής επίσης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας παρασέρνει να ξοδέψετε για την καλοπέρασή σας, ίσως περισσότερα από όσα αντέχει η τσέπη σας. Ίσως σκορπίσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας για να διασκεδάσετε τους φίλους σας ή συμμετέχοντας σε μια ελίτ κοινωνική εκδήλωση ή αγοράζοντας κάτι που αργότερα θα διαπιστώσετε ότι σας είναι άχρηστο. Γιατί θα πρέπει να κλονίσετε την ισορροπία του τραπεζικού λογαριασμού σας; Θα πρέπει να περιορίσετε τα ακριβά σας γούστα. Επιλέξτε ένα χαλαρό και ήρεμο περιβάλλον, θα έχετε πολύ περισσότερη διασκέδαση και κυρίως μη βάζετε υπογραφές σε νέες οικονομικές συμφωνίες. Μπορεί οι όροι να μην είναι υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έφτασε η δική σας προσωπική στιγμή, στόχος σας είναι η βελτίωση της ζωής σας χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Συνεργάζεστε με ηθική ακεραιότητα, αποκαλύπτετε ανθρώπους που αναγνωρίζουν τη δική σας μοναδική προσωπικότητα. Η πίστη στον εαυτό σας και τους στόχους σας είναι αξιέπαινη και δεν αφήνετε κανέναν να σας εκτροχιάσει από την προσωπική αποστολή σας. Δεν έχετε τη διάθεση να είστε με ανθρώπους που προσπαθούν να σας πουν πώς να ζήσετε τη ζωή σας ή να κάνετε τη δουλειά σας. Αλλά δεν υπάρχει και καμία ανάγκη να γίνετε επιθετικοί, αυστηροί και κυριαρχικοί. Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στο ζώδιό σας, σας κάνει σκληρούς, ακόμα κι αν δεν είστε.
Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα λόγια σας, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη φήμη σας. Αν έχετε επωμιστεί πολλές υποχρεώσεις στην εργασία σας και νιώθετε να βρίσκεστε σε αδιέξοδο, μην ξεσπάτε σε κάποιο αμέτοχο τρίτο πρόσωπο έξω από το γραφείο σας. Κάντε μια παύση προτού επιβάλετε τις ισχυρές απόψεις σας και εξετάστε τους ακροατές σας πριν μιλήσετε. Ο ανάδρομος Ερμής σας κάνει εξαιρετικά νευρικούς όταν θέλετε να εκφράσετε τον εαυτό σας. Αποφύγετε τις διατριβές και μην προσβάλετε τους άλλους. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι δεν είναι στην ίδια σελίδα με εσάς, μπορείτε να βρείτε την άκρη χωρίς τη διεξαγωγή πολέμου.Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε την έμφυτη υπομονετική και συγκρατημένη ιδιοσυγκρασία σας, θα σας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές και θα κρατήσει τους ανθρώπους μακριά από την επιθετικότητα, ακόμα κι αν δημιουργηθούν παρανοήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρέχετε συνέχεια να διασώσετε τους άλλους; Με τη νέα Σελήνη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, είστε πρόθυμοι να θυσιαστείτε για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Το ένστικτό σας θα σας πει αν πρέπει να το κάνετε ή αν πρέπει να υποχωρήσετε. Ίσως το άτομο αυτό να μην είναι φερέγγυο και να σας εξαπατά. Έτσι, πρέπει να γνωρίζει τα όριά σας. Αν περιμένετε κάτι σε αντάλλαγμα για τη γενναιοδωρία σας, μάλλον δεν πρόκειται να πάρετε τίποτα. Επίσης, τώρα αναζητάτε τη μοναξιά σας, η κοινωνική φύση σας είναι στο παρασκήνιο, δεν θέλετε τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως η σκέψη σας να είναι λίγο συγκεχυμένη, νιώθετε να βρίσκεστε στην ομίχλη, θέλετε να είστε μόνοι με τον εαυτό σας και όχι με κόσμο όπως συνήθως επιδιώκετε.
Αντί να προσπαθείτε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή να χάνεστε στις ζοφερές σκέψεις μιας παλιάς αγάπης, χρησιμοποιήστε την ενέργεια του φεγγαριού για να αναλάβετε τη φροντίδα του εαυτού σας. Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στο δωδέκατο οίκο σας, σας γυρίζει πίσω στη νοσταλγία του παρελθόντος, εσείς που είστε κοινωνικοί, αναζητάτε τώρα τη ζεστή φωλιά σας. Σίγουρα, αυτό είναι αντίθετο με τη φύση σας, αλλά κάποια μοναξιά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ηρεμήσετε αλλά και να απομακρύνετε από την ψυχή σας το ζοφερό παρελθόν. Εάν προτιμήσετε να μοιραστείτε τα βράδια σας με κάποιον, φροντίστε να καλέσετε μόνο τους στενότερους φίλους σας και μείνετε για λίγο στους ήχους της σιωπής.Εσείς λαχταράτε τώρα πνευματική και εις βάθος συζήτηση, αλλά αν οι άλλοι άνθρωποι συνομιλούν σε επιφανειακό επίπεδο, καλύτερη η μοναξιά σας.

ΙΧΘΥΣ

Μη σταματάτε να γιορτάζετε ακόμα το νέο έτος! Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να … συνέλθουν από την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, εσείς ακόμα επιθυμείτε να διασκεδάσετε. Η νέα Σελήνη στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας ενώνει με τους φίλους σας για μια ατελείωτη διασκέδαση και έχετε προτάσεις για πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν θα πάρει και πολύ να έλξετε δυναμικούς χαρακτήρες αλλά και άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στην εργασία σας. Ίσως μια συναρπαστική νέα ομάδα θα μπορούσε να σας μαγέψει, σας προκαλεί να κοινωνικοποιηθείτε και να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Το αποτέλεσμα; Νέα άτομα στηρίζουν τις ελπίδες και τα όνειρά σας, οι οποίοι σας βοηθούν να είστε πιο αποτελεσματικοί και οργανωμένοι. Στο μέτωπο της αγάπης, κάποιο σοβαρό αλλά διστακτικό άτομο θα μπορούσε να σας περιτριγυρίζει.
Κάντε την πρώτη κίνηση, ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η έλξη θα είναι βαθιά ή επιφανειακή. Επανενωθείτε με τους παλιούς φίλους σας, θα αισθάνεστε τόσο καλά! Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης, αναβιώνετε παλιές στιγμές με ανθρώπους των οποίων η παρέα σας άρεσε στο παρελθόν. Ίσως ακόμα ενταχθείτε σε μια παλιά ομάδα ή επικοινωνήσετε με έναν παλιό φίλο ή μπορεί να αναστηθεί μια προσοδοφόρα παλιά συνεργασία. Καθώς ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης ό, τι αφορά την τεχνολογία, βεβαιωθείτε ότι έχετε αντίγραφα των αρχείων του υπολογιστή σας, καλύτερα να νιώθετε ασφάλεια παρά να εξοργίζεστε αργότερα.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 4.1 έως 10.1.2016 appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, επαγγελματικές κάρτες, νέα, βγείτε, εισιτήρια, δραμα, facebook, θλίψη, google, επιρροή, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, www.facebook.com, www.google.gr, κινημα πατατας, βικυ σταματη, φωτια, γραφειο υπολογιστη, ξανα, αποτελεσματα, βγείτε, δυνατα, θλίψη, βημα, γνωση, δουλεια, εγκεφαλικο, εργασια, ηθικη, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, προγραμμα, σεληνη, σηματα, φλογα, χημεια, αγαπη, αγχος, αξιζει, αναμνησεις, αμφιβολιες, αξιοπρεπεια, απλα, ατομο, εβδομαδες, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, βραδια, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, γινει, γνωριμια, γροθια, δευτερο, δυναμη, δειτε, δικη, δρομος, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εισιτήρια, εκθεσεις, ελξη, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, ενστικτο, εξι, επαγγελματικές κάρτες, επιρροή, επιτυχια, επιθυμια, ερευνα, ερθετε, ερμης, ευημερια, τεχνολογια, ζεστη, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζοφερο, ιδεα, ιδεες, ιδια, ιδιο, η δικη, ηρεμια, θαλπωρη, θετικη ενεργεια, οικο, ισορροπια, ησυχο, κινηση, λογια, μακρια, ματια, μηνες, μοναξια, μπορειτε, μυστικα, ξεκινημα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οιωνος, ομιχλη, οντας, ορια, παθος, περιβαλλον, πιστη, ροη, πορτα, ψυχη, ραντεβου, ρολο, σεμιναρια, σεναριο, σιγουρα, συζητηση, συνεχεια, συντομα, σκεψεις, σωμα, σπιτι, στο κοκκινο, στομα, σχεδια, σχολια, ταση, υγιεις, φεγγαρι, φυση, φημη, φωλια, χατζηβασιλειου, χρονος, χαρα, ομορφα, αντρες, αφεντικο, ασφαλεια, βηματα, δωματιο, ειλικρινεις, εξαρτηση, ερωτες, γινετε, κλειστο, καρδια, μεινει, οψεις, ουρα, ταξιδι, της παρεας, θεσεις, υγειας
Αναζητήσεις
διδυμοε επανασυνδεση ιανουαριος 2016 πανοπουλος
Τυχαία Θέματα