Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 4/01/2016 – 10/01/2016

01:03 4/1/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 04/01 –10/01.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

+ Αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου με ταξίδια, μόρφωση, περιέργεια. Η σκέψη, το μυαλό, η οπτική σου μπορούν να ανακαλύψουν διαφορετικές πλευρές του κόσμου. Οι σχέσεις αναζωογονούνται. Η διαφορετικότητα σε ελκύει. Σχέδια για το μέλλον.
– Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω (8-25/1) πιέζει

την επικοινωνία σου δημιουργώντας καθυστερήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

+ Αναζήτηση οικειότητας στις σχέσεις. Ανάγκη για σεξουαλική ικανοποίηση, ένταση και πάθος. Σε ενδιαφέρει το βάθος των πραγμάτων και των σχέσεων. Οικονομικές συναλλαγές. Πιθανές οικονομικές απολαβές.
– Πιθανές εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Παράπονα, αντιπαραθέσεις, παρανοήσεις που οδηγούν σε σκηνές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

+ Εύνοια στη συντροφικότητα ή επιθυμία για συντροφικότητα. Η δέσμευση ως επιδίωξη. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σε νηνεμία και πηγή ευχαρίστησης. Εξωστρέφεια, συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους, θετικές επαγγελματικές συζητήσεις.
– Ο κυβερνήτης σου ανάδρομος στον Αιγόκερω (8-25/1) σε καλεί να εντείνεις την προσοχή σου στα οικονομικά και τις οικονομικές σου δοσοληψίες.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

+Ανάσα. Ερωτική διάθεση, ευκαιρία για διασκέδαση και έξω. Ερωτικά ραντεβού, ανανέωση ερωτικών σχέσεων, ερωτισμός. Το παιδί μέσα σου έχει ανάγκη από παιχνίδι, δημιουργία, ανάλαφρα αισθήματα. Εκφράσου, κυκλοφόρησε, άρπαξε τη χαρά όπου μπορείς.
– Ενώ η ερωτική διάθεση ευνοείται οι συντροφικές και επαγγελματικές σχέσεις μπαίνουν σε ντελικάτη περίοδο λόγω του ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω (8-25/1) οπότε μείωσε τις προσδοκίες, προετοιμάσου για παρανοήσεις και μην τα παίρνεις όλα προσωπικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

+ Αναζωογόνηση της ερωτικής ζωής. Αναζητάς ζωντανές δηλαδή παθιασμένες σχέσεις, θέλεις μια σταγόνα δράματος ώστε να ξαναπάρει μπρος μια κουρασμένη σχέση, θέλεις να κατακτήσεις και να κατακτηθείς, να ξαναμπείς στο ερωτικό παιχνίδι. Να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, να βγεις ερωτικά ραντεβού, να είσαι στο κέντρο της σκηνής.

-Ανασφάλειες, φόβοι και άγχη που σχετίζονται με την αυτοπεποίθησή σου ή με το επαγγελματικά σου παρόν ή αντιμετωπίζοντας αισθηματική στασιμότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

+ Σου κάνει κέφι να βρίσκεσαι μέσα σε κόσμο, επικοινωνώντας, ανταλλάσσοντας ιδέες και συζητώντας για τα πάντα. Ένα μικρό ταξίδι, μια συμφωνία, σπουδές, σχέδια που δρομολογούνται, επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή απλώς με φίλους είναι μέσα στις δυνατότητες της περιόδου.

– Παρόλο που ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω (8-25/1) δεν σε επηρεάζει άμεσα, μην πιέζεις πρόσωπα και καταστάσεις και ετοιμάσου για μερικές εκνευριστικές αναβολές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

+ Φεύγοντας ο Άρης από το ζώδιό σου πέφτουν οι ρυθμοί και η ένταση. Μπορείς να απολαύσεις τη χαρά των συναναστροφών, να κυκλοφορήσεις εκεί έξω, να μιλήσεις, να διασκεδάσεις χωρίς αγωνία για αποτελέσματα, χωρίς να έχεις στο μυαλό σου δέκα χιλιάδες πράγματα. Οπότε απόλαυσε την επικοινωνία, τις πιθανές μετακινήσεις, τους φίλους ή ένα ταξίδι, την επιθυμία σου για γνώση και σπουδές, την οικειότητα των δικών σου ανθρώπων.

– Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω (8-25/1) πιθανόν δημιουργεί μικροπροβλήματα στο σπίτι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

+ Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου (από 3/1) είναι ένα σημαντικό νέο. Σημαίνει ότι τέρμα η εσωστρέφεια, οι σκοτεινές σκέψεις, η αίσθηση ότι η ζωή σε αδικεί ή σε έχει στριμώξει στον τοίχο. Τώρα και για δύο περίπου μήνες σου δίνεται η ενέργεια να διεκδικήσεις τη ζωή σου –επαγγελματική, οικογενειακή, προσωπική– με αποφασιστικότητα και υγιή εγωισμό, άμεσα και δραστικά. Μπορείς να τρέξεις τις υποθέσεις σου, να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, να πεις όχι, να δρομολογήσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Και μπορείς κι έχεις τις δυνατότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

+ Είτε ψάχνεσαι συναισθηματικά είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση το ζητούμενο είναι ο Άλλος. Επιθυμείς τη συντροφικότητα, το μαζί, μια δυαδική σχέση. Ή περισσότερο απλά αναζητάς την καλή ζωή, να περάσεις καλά, να συναντηθείς και να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους. Κάνε ένα δύο χατίρια στον εαυτό σου, βγες έξω, ζήτα, εκπλήρωσε μερικές επιθυμίες σου. Είσαι επικοινωνιακός/ή και αρέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

+ Ναι, μερικές συναντήσεις μπορεί να είναι καρμικές. Κατά τα άλλα μερικές μέρες θέλεις να είσαι μέσα στον κόσμο με φίλους κι ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και μερικές μέρες θέλεις να αποτραβηχτείς μακριά από την καθημερινότητα έχοντας δίπλα σου αυτόν ή αυτήν που αγαπάς ή σε ενδιαφέρει. Κοινωνικά ορατός/ή ή μακριά κάπου ήσυχα, η ουσία είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις νιώθεις καλά.

– Χμμ… Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω (8-25/1) δημιουργεί παράσιτα στις σχέσεις σου και παρενέργειες στην καθημερινότητά σου. . Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

+ Φιλοδοξία, επιθυμία για επαγγελματική αναγνώριση. Ανάγκη για ανανέωση της επαγγελματικής ζωής, για νέες επιδιώξεις, για διάκριση. Επίσης έντονη κοινωνική παρουσία. Με δύο λόγια είσαι παρών/ούσα, φαίνεσαι, μπορείς να επιβληθείς, να μην περάσεις απαρατήρητος/η, όπως και να τρέξεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις.

– Υπάρχει και το ενδεχόμενο σύγκρουσης συμφερόντων, αντίδρασης στα θέλω και τις επιθυμίες σου και ένας που πιθανόν αυτή την εποχή σε εμποδίζει να προχωρήσεις υπό τη μορφή πατέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

+ Ναι, ο σοβαρός, μελαγχολικός και πιεστικός Κρόνος είναι παρών αλλά η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό μπορεί να προσφέρει τον ενθουσιασμό και την καλή διάθεση που έχεις ανάγκη και να σε κάνει να νιώσεις λίγο πιο δυνατός. Θέλεις να ζήσεις τη ζωή σε όλες τις διαστάσεις της, να κάνεις κάτι για πρώτη φορά, να τολμήσεις επαγγελματικά και αισθηματικά – να ταξιδέψεις, να μορφωθείς, να μάθεις κάτι καινούργιο, να συναντήσεις καινούργιους ανθρώπους και να αγαπήσεις ξανά αυτούς που αγαπάς. Απλώσου, ανοίξου, δείξε διαθεσιμότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα