Τέλος στα ξηρά και ατίθασα μαλλιά!

Η σειρά Kativa Macadamia Hydrating, είναι μια σειρά για ξηρά, ατίθασα και ογκώδη μαλλιά που η περιποίησή τους μοιάζει με περιπέτεια.

Η Kativa Macadamia Hydrating επιτυγχάνει μια βαθιά και διαρκή ενυδάτωση δημιουργώντας πειθαρχημένα μαλλιά, με πειθαρχημένο όγκο.

Με την Kativa Macadamia Hydrating τα μαλλιά ανακτούν την χαμένη τους ενυδάτωση. Η σειρά Kativa Macadamia Hydrating, ενυδατώνει τα μαλλιά, τονώνει και δίνει ενέργεια στο τριχωτό της κεφαλής, επαναφέροντας την απαλότητα και την ελαστικότητα. Αποτρέπει την ξηρότητα και την κακοποίηση των μαλλιών.

Η σειρά περιλαμβάνει:

Kativa Macadamia Hydrating Shampoo. Το Σαμπουάν επιτρέπει τον απαλό καθαρισμό των μαλλιών αποτρέποντας ταυτόχρονα την ξηρότητα των μαλλιών.

– Kativa macadamia Hydrating Conditioner. Το Conditioner εξισορροπεί το επίπεδο υγρασίας, διευκολύνοντας έτσι το ξεμπέρδεμα και τη βελτίωση του ελέγχου των μαλλιών.

– Kativa Macadamia Deep Hydration Treatment Mask. Η Εντατική θεραπέια με την ενυδατική μάσκα, περιποιείται τα μαλλιά σε βάθος.

– Kativa Macadamia Hydrating Oil με βάση τη σύνθεση από το έλαιο του καρπού Macadamia. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, λινελαϊκό οξύ, βιταμίνη Ε και στερόλες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και μαλακώνει τα μαλλιά.
Η νέα σειρά Kativa Macadamia Hydrating προστατεύει, ενυδατώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά. Τονώνει και ενεργοποιεί τα μαλλιά και παράλληλα ενυδατώνει και το τριχωτό της κεφαλής ενώ αποκαθιστά και καλύπτει την επιφάνεια για την καλύτερη προστασία της τρίχας.

Είναι ένα έλαιο με ενυδατική και αναζωογονητική ιδιότητα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ με έλαιο Macadamia. Δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα που σφραγίζει την υγρασία και εμποδίζει την ξηρότητα της τρίχας προσφέροντας μια ανεπανάληπτη λάμψη.

Kativa Natural Διαφήμιση στην τηλέοραση.

La Rou Hair Cosmetics L.T.D. – What The World Needs Now
E-ShopΧονδρικής: www.larouhaircosmetics.com
[email protected]
Facebook: La Rou Hair Cosmetics, The original Premium Hair Ring – Greece, Tangle Mouse Greece
Blog: www.la-rou-hair-cosmetics.blogspot.gr
Pinterest: LaRouHair
Twitter: LaRouHair
Instangram: la_rou_hair_cosmetics
YouTube: La Rou Hair Cosmetics l.t.d.
Google Plus: La Rou Hair Cosmetics

The post Τέλος στα ξηρά και ατίθασα μαλλιά! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα