BE beautiful for Winter2016 – Γιατί αυτός ο χειμώνας απαιτεί να είμαστε όμορφες!

Tο νέο BE pack του Welovepharmacies.com είναι εδώ, με τα καλύτερα προϊόντα του Χειμώνα 2015-16!!!

Θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις με μόνο 15€ τα 5 προϊόντα που θα αγαπήσεις τον φετινό χειμώνα;

Το Welovepharmacies.com είναι εδώ και φροντίζει για την ομορφιά αλλά και την τσέπη σου με το χειμερινό κουτάκι του να περιέχει προϊόντα αξίας 45€ και να γίνονται δικά σας μόνο με 15€!

Τι θα βρεις λοιπόν στο δικό σου κουτάκι που μπορείς σήμερα να αγοράσεις εδώ!

1. Pure Philosophy Agnotis κρέμα ματιών 15ml (Full size)

Προϊόν κατάλληλο για ομοιοπαθητική. Συστήνονται λόγω της αγνότητας

τους και σε εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες. Η κρέμα για το περίγραμμα των ματιών Agnotis της σειράς ¨Youth and Nature¨ προστατεύει από τη δημιουργία νέων ρυτίδων και εμφανώς μειώνει τις σακούλες και τις ρυτίδες που ήδη υπάρχουν. Το δέρμα γύρω απο τα μάτια ανακτά τη σφριγηλότητά του, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται και η περιοχή γύρω από τα μάτια γίνεται πιο ομοιόμορφη και λαμπερή. Τα εκχυλίσματα από αλθαία, πράσινο τσάι, τσίντζερ και χαμομήλι προέρχονται από ελεγμένες βιολογικές καλλιέργειες.

2. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΝΕΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ: Pure Philosophy Agnotis μάσκα προσώπου με βότανα (Full Size)
Η νέα μάσκα της Pure philosophy με βάση το φασκόμηλο και φυσικά αποξηραμένα βότανα βρίσκεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εδω! Βράζουμε σε ενα κατσαρολακι νερό. Τοποθετούμε τη μασκα σε ενα διχτακι και την κρατάμε απάνω από το νερό που βράζει για 2 λεπτά. Εναλλακτικά μπορουμε να βάλουμε για 1 λεπτο η μάσκα στο φούρνο μικροκυμάτων. Μόλις αναδυθούν όλα τα αιθέρια έλαια από τη μασκα, ξαπλώνουμε και την τοποθετούμε στα ματια, δενοντας το σατεν κορδόνι γύρω από το κεφαλι ώστε να σταθεροποιηθεί. Αφήνουμε τη μάσκα για τουλάχιστον 10 λεπτά στα ματια μας, ώστε να καταπραΰνει τους μαυους κύκλους και τις σακούλες. Φυλάξτε την ξανά για μελλοντική χρήση! Και μην ξεχνάς: Η Pure Philosophy εμπιστεύτηκε το We love pharmacies για το αποκλειστικό λανσάρισμα της μάσκας της! Μην την ψάξεις αλλού!

3. Ventus κρέμα χεριών 80ml (Full Size)

Τυχαία επιλογή από Calendula, Aloe Vera, Olive oil, Argan oil
Όλες οι κρέμες χεριών & σώματος της Ventus περιέχουν βιολογικά και φυτικά εκχυλίσματα αλόης, καλέντουλας και χαμομηλιού, βιολογικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνες Α,Ε,& F, πρωτεΐνες σιταριού και μελιού, μετάξι και αλλαντοΐνη τα οποία έχουν επουλωτικές, θρεπτικές, καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες. Ενυδατώνουν σε βάθος τη σκασμένη επιδερμίδα και επουλώνουν σταδιακά. Aπορροφόνται αμέσως και προσφέρουν 24ωρη φροντίδα και προστασία.
4. Λούφας Γαία σφουγγαράκια προσώπου 2τεμ.

Σφουγγαρία προσώπου από 100% φυσική λούφα, για την ήπια απολέπιση του προσώπου, κατάλληλα για καθημέρινη χρήση. Ακατέργαστο προϊόν. Καλλιεργειται και συσκευαζεται στην Ελλαδα.

5. The Original Premium Hair Rings 1τεμ.

Σε τυχαία επιλογή χρώματος! Τα αυθεντικά Premium Hair Rings δημιουργήθηκαν με ένα σούπερ ελαστικό ιμάντα για να μην καταστρέφονται τα μαλλιά, ενώ δεν αφήνουν ούτε σημάδια στα μαλλιά, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό τους. Έχουν γίνει απαραίτητα για όλη την οικογένεια αλλά και για κάθε επαγγελματία κομμωτή! Είναι διαθέσιμα σε 5 όμορφα πρότυπα χρώματα και διατίθενται σε πακέτα 3 τεμ. ανά κουτί. Και ίσως στο δικό σας κουτί βρείτε την Glow in the dark edition!!

*Και μην ξεχνάτε ότι μέσα στο δικό σας #BEpack θα βρείτε εκπτωτικά κουπόνια για τις επόμενες αγορές σας!

Κάντε τη δική σας παραγγελία ΤΩΡΑ!

Με κάθε αγορά μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2016, ένα δώρο έκπληξη σας περιμένει!

The post BE beautiful for Winter2016 – Γιατί αυτός ο χειμώνας απαιτεί να είμαστε όμορφες! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα