Τί προβλέπουν τα άστρα από 20.6 έως 26.6.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και φύγετε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα, είναι η προτροπή της Πανσελήνου στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης. Εξερευνήστε μια νέα γνώση, μελετήστε τις φιλοσοφίες και τις

θρησκείες όλων των λαών. Μπορεί και να σκέφτεστε να οργανώσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας ή να βρείτε μια μικρή γραφική πόλη για να αποδράσετε το Σαββατοκύριακο. Αν χρειαστεί να μείνετε στη βάση σας, μπορείτε ακόμα να εξερευνήσετε ένα μέρος της πόλης σας που δεν έχετε πάει ποτέ. Πάρτε τους φίλους σας σε ένα τουριστικό θέρετρο ή ακόμα νοικιάστε μια παραθαλάσσια πανσιόν, θα αναζωογονηθείτε!

Ο Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε αντίθεση με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σας ζητά να προσέξετε τα λόγια σας, να μην είστε σκληροί και αυθάδεις, καθώς οι άλλοι γύρω σας θα σας χαρακτηρίσουν επικριτικούς και αυταρχικούς. Έχετε έναν άκαμπτο τρόπο σκέψης, είστε γρήγοροι στην ομιλία σας και δεν σκέφτεστε ό, τι λέτε. Θα σας είναι τώρα δύσκολο να επικοινωνήσετε ήρεμα με τους άλλους, έτσι προσπαθήστε να περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας στέλνουν θετική ενέργεια και οι οποίοι μπορούν να εξουδετερώσουν την αρνητικότητα μέσα σας. Είναι προς το συμφέρον σας να ελέγξετε διπλά αν οι άλλοι άνθρωποι κατάλαβαν σωστά αυτό που είπατε. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι σας έχουν κατανοήσει, ζητήστε τους να σας συνοψίσουν ό, τι έχετε πει. Αν σκέφτεστε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας σε κάποιον/α που αγαπάτε, αποφύγετε να πείτε ό, τι νιώθετε, ακόμη και αν νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε προσοχή στη διαίσθησή σας και την οξυμένη παρατηρητικότητά σας και θα αποκαλύψετε πολλά. Η Πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας αυξάνει την ικανότητα αντίληψης των κινήτρων των άλλων. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια σκοτεινή πλευρά, και αυτό το σεληνιακό φως σας προκαλεί να το αποδεχτείτε. Μια ανομολόγητη ερωτική έλξη έρχεται τώρα στο φως και θερμαίνει την ψυχή σας. Έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα με την αγάπη σας; Σκεφτείτε κάποια πράγματα σε βάθος, πριν πάρετε κάποιες τολμηρές αποφάσεις. Συμβουλή: Μη ρισκάρετε τη σταθερότητα της σχέσης σας για μια συγκίνηση της στιγμής. Σε περίπτωση που ο κρυφός πειρασμός αποκαλυφθεί, θα βρεθείτε στην πόρτα της εξόδου. Ελέγξτε τις ζημίες και τα κέρδη σας!

Τα χρήματα θα μπορούσαν να γίνουν πηγή διαφωνιών και ασαφών καταστάσεων, ιδιαίτερα με τους φίλους σας, καθώς ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των οικονομικών σας, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στον ενδέκατο οίκο σας, τον τομέα της φιλίας και των ομάδων και σε αντίθεση με τον περιοριστικό Κρόνο. Κάνετε λανθασμένες υποθέσεις για κάποιους φίλους σας ή ακόμα μπορεί να παρερμηνεύσει κάποιος τη συμπεριφορά σας ή μπορεί να καταλήξετε απροσδόκητα να πληρώσετε εις βάρος της ισορροπίας του προϋπολογισμού σας για κάποιον άλλον. Είναι στο χέρι σας να ξεκαθαρίσετε τη σύγχυση, δεν μπορείτε να είστε το θύμα. Ωστόσο, αν πρόκειται να δώσετε λίγα χρήματα, μην το αναφέρετε καν. Μην αφήνετε λίγα ευρώ να δημιουργήσουν απόσταση σε μια φιλία και δεν αξίζει το άλλο πρόσωπο να θυμάται την τσιγκουνιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε συνάντηση με το πεπρωμένο σας! Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσε να σας αποκαλύψει την αδελφή ψυχή που αναζητάτε. Μην κολλάτε όμως στα συνηθισμένα σας πρότυπα, δυνάμει του παρόντος σεληνιακού φωτός να ξέρετε ότι τα αντίθετα έλκονται. Ποιά η ομορφιά ενός τέτοιου δεσμού; Μπορείτε να βασιστείτε στα δυνατά σημεία του άλλου, αντί να αναπαράγετε τα αρνητικά. Ίσως ακόμη να γνωρίζετε αυτό το άτομο για αρκετό καιρό, αλλά να μην είχε υποπέσει τίποτα στην αντίληψή σας. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά δείτε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά για κάποιον/α που ούτε καν είχατε φανταστεί και τώρα τον/την βλέπετε κάτω από το φως του ολόγιομου φεγγαριού να στέλνει μια λάμψη στην ψυχή σας.

Στο μέτωπο των συνεργασιών, θα μπορούσατε να κάνετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με κάποιον που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με σκοπό τα αμοιβαία κέρδη. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σε τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα και αντίθεση με τον περιοριστικό Κρόνο, σας συμβουλεύει: Μην εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα, δεν είναι προς όφελος της ισορροπίας των σχέσεών σας. Ίσως τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας και τα πρότυπα της ζωής σας, αλλά μην αντιδράτε, κόψτε ταχύτητα. Ίσως σκέφτεστε ότι σας κρίνουν άδικα για τις επιλογές σας ή μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε οι μόνοι που συμπεριφέρεστε σωστά. Κάντε προσπάθειες για να διατηρήσετε την αρμονία και την ειρήνη στις σχέσεις σας, σκεφτείτε πριν μιλήσετε και ειδικά προτού αντιδράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σώμα σας είναι ένας ιερός ναός, έτσι αντιμετωπίστε το με αυτόν τον τρόπο. Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας ζητά να κάνετε μια πλήρη αναθεώρηση της ρουτίνας σας, κάνοντας μικρές αλλαγές, θα δείτε μεγάλη διαφορά στη ζωτικότητά σας. Σκεφτείτε: Αφήστε το ασανσέρ και πάρτε τις σκάλες, τρώτε περισσότερα πράσινα λαχανικά αντί να στρέφεστε στα ζαχαρούχα ποτά και τα σνακ. Ο επαρκής ύπνος είναι επίσης άκρως απαραίτητος. Αν έχετε κανονίσει μια διασκεδαστική βραδιά το Σαββατοκύριακο, πάρτε προηγουμένως έναν υπνάκο, θα νιώθετε τόσο ζωντανοί! Το μυαλό σας είναι υπερφορτωμένο από χίλιες δυο σκέψεις και χάνεστε στην ομίχλη!

Βλέπετε τους ανθρώπους με ροζ γυαλιά, ίσως ακόμα νιώθετε συναισθηματικά συντετριμμένοι από τον πόνο και τη θλίψη τους, καθώς ο Ερμής στο θολό δωδέκατο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον Κρόνο, τον βασιλιά της πραγματικότητας και της λογικής. Είστε από τη φύση σας ευαίσθητοι και προστατευτικοί, έχετε την τάση να δίνετε πολλά στους ανθρώπους, αλλά τώρα ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε αν το αξίζουν. Προστατεύστε τον πολύτιμο χρόνο σας και την ενέργειά σας και αποστασιοποιηθείτε από άτομα που σας σκέφτονται, μόνο όταν έχουν την ανάγκη σας. Μια δύσκολη συζήτηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή συνεργάτη σας, θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε πίεση και άγχος, αλλά αν μπορέσετε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και αν καταφέρετε να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά, μπορεί να εκπλαγείτε από το θετικό αποτέλεσμα της συνομιλίας σας.

ΛΕΩΝ

Ενώ είστε λίγο εγωιστές και απαιτητικοί, η Πανσέληνος στον ερωτικό και χαρούμενο πέμπτο οίκο σας, σας δίνει το πράσινο φως για να προβάλετε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Έχετε μεγάλη γενναιοδωρία και είστε διασκεδαστικοί, το φεγγάρι φέρνει στο φως ό, τι καλύτερο κρύβετε μέσα σας. Με τη λάμψη σας είναι σίγουρο ότι θα κλέψετε τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι τολμήστε να προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας ή να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η γοητεία και ο μαγνητισμός σας αυξάνονται, οπότε μην εκπλαγείτε αν καταλήξετε με ένα πλήθος θαυμαστών! Οι φίλοι σας, σας συμπαραστέκονται ή σας σέρνουν προς τα κάτω; Ο Ερμής στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, σε τετράγωνο με τον ασαφή Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Κρόνο, σας ζητά να προβείτε σε απολογισμό του κοινωνικού κύκλου σας.

Μην ξοδεύετε χρόνο με ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, μόνο και μόνο επειδή σας κάνουν να νιώθετε ανώτεροι. Ή ίσως μέσα στο κοινωνικό δίκτυό σας υπάρχουν μερικά άτομα που ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα ή απλά για το σεξ ή ακόμα ίσως σαμποτάρουν τις επαγγελματικές επιτυχίες σας. Καθώς θα κάνετε αυτή την απογραφή, αποφασίστε ποια άτομα μιλούν στην ψυχή σας και αφιερώστε το χρόνο σας σε αυτούς που είναι αληθινοί. Αν νιώθετε ότι κάποιος/α ενδιαφέρεται για σας, φροντίστε να είστε περισσότερο φιλικοί και λιγότερο θερμοί συναισθηματικά, αν πραγματικά ενδιαφέρεται για σας αυτό το άτομο, κάποια στιγμή θα σταματήσει να κάνει τεχνάσματα και παιχνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε στα πλησιέστερα και πιο αγαπημένα σας πρόσωπα την αγάπη που τους αξίζει. Ενώ οι φίλοι σας μπορεί να σας προσκαλέσουν να διασκεδάσετε μαζί, η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ζητά να βάλετε για λίγο στην άκρη τη διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι και να συμπαρασταθείτε σε κάποιον που έχει την ανάγκη σας. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή έναν φίλο σας, σίγουρα θα το εκτιμήσει. Η αφοσίωση και η καλοσύνη σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες, αντίθετα θα ενισχύσουν τις σχέσεις σας, έτσι βρεθείτε κοντά στους αγαπημένους σας και ακούστε τι έχουν να πουν. Αισθάνεστε χαμένοι και συγχυσμένοι, όσον αφορά τους μακροπρόθεσμους στόχους σας;

Ο Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον Κρόνο, και σας κάνει να αμφισβητείτε τις φιλοδοξίες σας και γενικά την πορεία της ζωής σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη συμπαντική ενέργεια για να διερευνήσετε σε βάθος ποιοι τομείς της ζωής σας χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Απλά, μην περιμένετε αποτελέσματα αμέσως, χρειάζεται χρόνος. Αυτός ο δυνατός αστρολογικός συνδυασμός σας κάνει άκαμπτους και αυταρχικούς στην εργασία σας, θέλετε να επιβάλετε τις δικές σας απόψεις. Δεν είναι ωραίο να υψώνετε το ανάστημά σας, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, όπως ακριβώς το ίδιο αναμένετε κι εσείς από τους άλλους. Είτε λοιπόν είστε επιχειρηματίες είτε υπάλληλοι, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, το σύμπαν δεν έχει να σας δώσει πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Ό, τι λέτε γίνεται αποδεκτό, μεταδίδετε τις ιδέες και τις απόψεις σας με ενθουσιασμό στους άλλους χάρη στην Πανσέληνο που φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Νέες γνωριμίες και συνεργασίες φωτίζονται στο πλαίσιο του παρόντος σεληνιακού φωτός, θέτοντας τις βάσεις για μια δημιουργική συνεργασία με μεγάλες δυνατότητες. Στο μέτωπο της αγάπης, αν συναντήσετε ένα ενδιαφέρον άτομο, πάρτε την πρωτοβουλία να το πλησιάσετε. Αυτό το άτομο θα μπορούσε να εξελιχθεί στο άλλο σας μισό, γίνεστε ένα δυναμικό ερωτικό δίδυμο. Συναναστραφείτε με νέα άτομα που θα γνωρίσετε, ακόμα κι αν ζουν μακριά σας, θα ανταλλάξετε απόψεις διαμέσου μιας ενδιαφέρουσας συνομιλίας. Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα; Ο Ερμής στον επεκτατικό και δογματικό ένατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον ασαφή Ποσειδώνα, εφιστά την προσοχή σας στην επικοινωνία σας, δεν χρειάζεται να το παίζετε εμπειρογνώμονας, εάν δεν γνωρίζετε τίποτα.

Όταν μοιράζεστε πληροφορίες με τους άλλους, φροντίστε να μην κάνετε κήρυγμα. Από τη θετική πλευρά, καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά τα μακρινά ταξίδια, μπορεί να ανακαλύψετε τη δική σας αλήθεια μέσα από ένα ταξίδι σε μια μακρινή χώρα. Ίσως τα μεγάλα σας όνειρα καθυστερήσουν ή αναβληθούν, καθώς ο Ερμής μάχεται με τον περιοριστικό Κρόνο. Προτού κάνετε το μεγάλο σας βήμα, κάντε κάποια εσωτερική ενδοσκόπηση για τα ψυχικά μπλοκαρίσματα και τις πεποιθήσεις σας. Ίσως πρέπει κάτι να αλλάξει μέσα σας ή να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη διαταράσσετε την ισορροπία του προϋπολογισμού σας. Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και κυρίως να ξέρετε τι πληρώνετε. Εάν τον τελευταίο καιρό είχατε οικονομική δυσπραγία, βρείτε λύσεις για να έχετε τα μετρητά που χρειάζεστε. Ίσως κάνετε μια εμπορική συμφωνία ή κάποιος σας βοηθήσει για να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδά σας. Αν μια αγορά που θέλετε να κάνετε είναι πάρα πολύ ακριβή για τον προϋπολογισμό σας, σκεφτείτε ότι υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να σας προσφέρουν ό, τι χρειάζεστε. Εξερευνήστε τα βάθη της ψυχής σας. Το θολό τετράγωνο του Ερμή στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή του με τον Κρόνο, φέρνει στην επιφάνεια έναν παλιό άλυτο πόνο, ο οποίος ίσως σχετίζεται με μια προηγούμενη σχέση σας ή κάποια προδοσία από κάποιον που κάποτε εμπιστευόσασταν.

Αντισταθείτε στο να καταστείλετε αυτά τα δύσκολα συναισθήματα και προσπαθήστε να τα επεξεργαστείτε. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα μπορούσε να σας βοηθήσει, καταλαβαίνοντας τις σκέψεις σας. Θα μπορούσατε επίσης να ζήσετε ένα άπιαστο όνειρο με κάποιον/α που είναι καιρό στην καρδιά σας. Ίσως ακόμα πιεστείτε να ασχοληθείτε σοβαρά με μια μεγάλη απόφαση στη σχέση σας. Μπορείτε να τα καταφέρετε καλύτερα στη ζωή σας, όταν έχετε δίπλα σας κάποιον που σας νοιάζεται, αλλά τι γίνεται όταν τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν υποστηρίζουν τις επιλογές σας; Ο Κρόνος σας ζητά να είστε πραγματιστές και να συμβιβαστείτε με την αλήθεια της ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πάρτε ρίσκα και τα αστέρια είναι στο πλευρό σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας αναδεικνύει την τολμηρή και ενθουσιώδη πλευρά σας, δείχνετε σε όλους τον καλύτερό σας εαυτό. Αντί να αναζητάτε την έγκριση των άλλων για τις ενέργειές σας, πάρτε το τιμόνι και οδηγείστε εσείς τη δική σας ζωή. Εφαρμόστε την ίδια λογική και στο συναισθηματικό μέτωπο. Αντί να είστε εγκρατείς και συνεσταλμένοι ή περιμένετε να πολιορκηθείτε, κάντε την πρώτη κίνηση. Αυτό το σεληνιακό φως ενεργοποιεί την ανεξάρτητη και πολυτάλαντη προσωπικότητά σας και το ευφυές και φιλοσοφικό μυαλό σας. Ξεφεύγετε από αγχωτικές καταστάσεις και απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, χωρίς να κουβαλάτε πλέον αυτές τις βαριές συναισθηματικές αποσκευές.

Το φεγγάρι σας δίνει το πράσινο φως για να ζήσετε δυνατά, έτσι μη φοβάστε να είστε τολμηροί. Συμβουλή: Προσοχή στην έπαρση και τις καυστικές απόψεις σας, είναι δική σας ευθύνη η ισορροπία των σχέσεών σας. Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με το θολό Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Κρόνο, επιμένει να ασχοληθείτε με έναν άλυτο πόνο γύρω από μια παλιά σχέση ή την τρέχουσα σχέση σας. Έχετε δημιουργήσει ένα προστατευτικό τείχος γύρω από τον εαυτό σας για να αποφύγετε την αγάπη; Αν αυτή είναι η περίπτωση, αυτή η διέλευση σας βοηθά να καταλάβετε το γιατί. Ανακαλύψτε τη ρίζα αυτής της εσωτερικής σύγκρουσης, αυτό θα εμβαθύνει τη σχέση σας και θα σας απελευθερώσει για να ανοίξετε την αγκαλιά σας σε μια νέα αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε τα ραντάρ σας σε εγρήγορση, ένα σημαντικό πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τους δημιουργικούς συλλογισμούς σας, χάρη στην Πανσέληνο στον πνευματικό και δημιουργικό δωδέκατο οίκο σας. Το φεγγάρι σας ζητά επίσης να απελευθερωθείτε από όποιον και ό, τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, προκειμένου να κάνετε χώρο για νέες, πιο ικανοποιητικές εμπειρίες. Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και ακολουθείστε τη βούλησή του. Μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας για μια γλυκιά απόδραση στα όνειρά σας και για να εκτονώσετε όλη αυτή τη συναισθηματική φόρτιση που κουβαλάτε μέσα σας. Πόσο ισορροπημένη είναι η προσπάθειά σας για να έχετε μια καλή υγεία αλλά και αρμονία στην εργασία σας;

Ο Ερμής στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της εργασίας, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Κρόνο, σας υπενθυμίζει ότι οι έμμονες ιδέες σας για να έχετε καλύτερη υγεία και περισσότερη ευημερία και παραγωγικότητα στην εργασία σας θα βλάψουν τελικά την υγεία σας. Είναι υπέροχο να είστε γνώστης των κινδύνων των διατροφικών καταχρήσεων ή των εθισμών, αλλά όχι αν οι επιλογές σας καθοδηγούνται από το φόβο. Ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, σας κάνει σκληρούς και επικριτικούς, η στάση σας εκλαμβάνεται από τους γύρω σας ως αυταρχική και επισημαίνετε τα σφάλματα των άλλων. Από τη φύση σας είστε οργανωμένοι και σοβαροί, αλλά τώρα έχετε μεταστραφεί σε έναν απρόθυμο παρατηρητή που έχει κάτι αρνητικό να πει για τους άλλους. Ίσως ακόμα κολλήσετε στην ανάλυση, αναρωτώμενοι εάν κάθε επιλογή που κάνετε είναι η σωστή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα αστέρια σας προσκαλούν σε νέες φιλίες και συνεργασίες ,χάρη στην Πανσέληνο που φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας. Θα μπορούσατε να κάνετε νέες φιλίες, ακόμα και με άτομα που ζουν μακριά σας ή να βρείτε την τέλεια ομάδα που μιλά στα ιδανικά και τις αξίες σας και να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Αν και μπορεί να συναντήσετε κάποιους οι οποίοι εναντιώνονται στις αρχές και την ηθική σας, μην επιβαρύνετε την ψυχή σας, απλά επιλέξτε τα άτομα που μπορούν να ακολουθήσουν τις πεποιθήσεις σας. Το φεγγάρι σας καλεί επίσης να συγκεντρώσετε τους φίλους σας και να διασκεδάσετε όλοι μαζί. Έντονες, περιπετειώδεις και διασκεδαστικές καλοκαιρινές βραδιές σας περιμένουν, οι φίλοι σας και ενδιαφέροντα νέα πρόσωπα φέρνουν φρέσκο αέρα στη ζωή σας.

Δεν είναι μυστικό ότι είστε εκλεκτικοί όταν πρόκειται για την επιλογή των ερωτικών σας συντρόφων, αλλά τώρα θα μπορούσατε να βρεθείτε σε μια μάχη μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σας. Ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σε αντίθεση με τον περιοριστικό Κρόνο, σας ζητά να βγάλετε τα ροζ γυαλιά, να δείτε την πραγματικότητα της ζωής, ίσως δείτε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πιστεύατε αρχικά. Παράλληλα, ο Κρόνος περιορίζει την οικειότητα και τα συναισθήματα με τον αγαπημένο σας, με αποτέλεσμα να πατήσετε απότομα τα φρένα όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Απολαύστε τη στιγμή και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν σύμφωνα με τη βούληση του σύμπαντος.

ΙΧΘΥΣ

Είστε ευχαριστημένοι με την πορεία της καριέρας σας; Η Πανσέληνος στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας ρίχνει το φως της στην καριέρα σας και σας ζητά να κάνετε ένα βήμα πίσω και να κοιτάξετε αν τα προσόντα σας μπορούν να σας οδηγήσουν στο ψηλότερο σκαλοπάτι της σκάλας της επιτυχίας. Ίσως χρειάζεστε επιπλέον εκπαίδευση ή καθοδήγηση από ένα άτομο πιο έμπειρο από εσάς. Χρειάζεστε χρήματα για την επιχείρησή σας; Μείνετε μακριά από πρόχειρες λύσεις, δεν είναι και ο κατάλληλος τρόπος για τη σταθερότητα και τη μακροβιότητα της επιχείρησής σας. Στηριχτείτε στην έμφυτη διαίσθησή σας αλλά και στη λογική σας και βρείτε βιώσιμες στρατηγικές που αποβάλλουν τα προβλήματα από τη ρίζα τους και σας υπόσχονται κέρδη, αργά μεν αλλά σταθερά. Μήπως θα πρέπει να μείνετε για λίγο μόνοι σας για να ξεκουραστείτε από μια οικογενειακή βεντέτα; Ο Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Κρόνο, φέρνει στο φως μια παλιά διχόνοια με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που χρειάζεται να εξαλειφθεί.

Βασικός υπαίτιος για αυτή την κατάσταση θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα ή συγγενής σας ή ένας αγαπητός φίλος. Αν τα πλησιέστερα σε εσάς πρόσωπα δημιουργήσουν συγκρούσεις, μην πέσετε στην παγίδα και απομακρυνθείτε από αυτούς. Με την ίδια λογική, ένας γονέας σας ή το παιδί σας μπορεί να απαιτούν περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε. Ο Κρόνος περιορίζει την έκφραση των συναισθημάτων με τους αγαπημένους σας και ίσως ακόμα δημιουργήσει συναισθηματική απόσταση με τους στενούς φίλους σας ή την οικογένειά σας. Ενεργείστε για τη βελτίωση των σχέσεων σας, πατώντας γερά τα πόδια σας στη γη και χωρίς να ονειροβατείτε.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 20.6 έως 26.6.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, το φως, νέα, φως, σνακ, ροζ, θλίψη, απογραφη, αφοσίωση, βασεις, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, απογραφη 2011, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, αποτελεσματα, μιλα, δυνατα, πειρασμος, θλίψη, βημα, γνωση, γυναικα, εμπορικη, εργασια, ηθικη, θρησκειες, καριερα, ομορφα μυστικα, ομορφια, ονειρα, ονειρο, παιχνιδια, πιεση, πλαισιο, σνακ, υγεια, φιλια, φιλοσοφιες, φως, αγαπη, αγκαλια, αγορα, αγχος, αξιζει, αμοιβαια, ασανσερ, απλα, αρμονια, αστερια, ατομο, αφοσίωση, βαλιτσες, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, βραδια, βρειτε, βρισκεται, γινεται, γυαλια, γοητεια, δευτερο, δυνατοτητα, δειτε, δικη, διχονοια, δωσει, διδυμο, δικτυο, δυναμικο, εγρηγορση, ευρω, ειρηνη, εκπαιδευση, εκφραση, ελξη, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξοδα, επικοινωνια, ερμης, ερχεται, ευημερια, ευθυνη, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ιδιο, θετικο, θετικη ενεργεια, θολο, οικο, ομιλια, υπνος, ηρεμα, ισορροπια, κινηση, κρονος, χτυπα, λαμψη, λαχανικα, λογια, μακρια, μυστικο, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, οφελος, παιδι, πεπρωμενο, πηγη, ροζ, ποτα, προβληματα, πορτα, ψυχη, ρανταρ, ριζα, σιγουρα, σιγουρο, συζητηση, σκεψεις, σωμα, στα ακρα, συμπαν, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, τολμηστε, το φως, φεγγαρι, φυση, χερι, χατζηβασιλειου, χρημα, χρονος, ομορφα, φιλοι, χωρα, ιδιαιτερα, καρδια, ναος, οψεις, παιχνιδι, πληροφοριες, ποδια, ταξιδι, θετικα, υγειας, υπεροχο, ωραιο
Τυχαία Θέματα