Τα 6 προϊόντα που δεν πρέπει να αποχωριστείς το καλοκαίρι

Τώρα που ο ήλιος έχει βγει για τα καλά και η θερμοκρασία ανεβαίνει, μας ανοίγει η όρεξη για θάλασσα και βουτιές. Το μυαλό μας ταξιδεύει σε νησιά και αμμουδιές και ανυπομονούμε για τη στιγμή των διακοπών…

Τα 6 προϊόντα που λατρεύουμε πραγματικά και δεν μπορούμε να αποχωριστούμε φέτος το καλοκαίρι!

1. Για τέλειο μαύρισμα και φυσική ηλιοκαμένη όψη ….τι άλλο από την πολυβραβευμένη βιολογική λοσιόν αυτομαυρίσματος Tan Organic! Δείτε περισσότερα για το προϊόν ΕΔΩ!


2. Φυσικά το ένα και μοναδικό προϊόν που δεν λείπει ποτέ, μα ποτέ,

από την καλοκαιρινή μας τσάντα είναι το αντηλιακό! Και όπως έχουμε πει πολλές φορές διαλέγουμε προσεκτικά τη σύσταση του αντηλιακού μας. Πρέπει να περιέχει φυσικά φίλτρα που θα αντανακλούν και δεν θα απορροφούν τις υπεριώδεις ακτίνες UVa & UVB. Εμείς έχουμε καταλήξει στο αντηλιακό μας για φέτος και μάλλον για πολλά καλοκαίρια ακόμη… η εταιρεία Phyt’s Organic. Οργανικά πιστοποιημένα από Ecocert αντηλιακά , με πραγματικά λεπτόρευστη υφή ιδανικά και για πρόσωπο και για σώμα! Θα τα λατρέψετε πραγματικά! Δείτε τα αντηλιακά ΕΔΩ!


3. Καλοκαίρι είναι και φυσικό η επιδερμίδα μας να ταλαιπωρείται λίγο παραπάνω αυτό το διάστημα από τη ζέστη και την πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Η λύση είναι μία και έχει αμέτρητες χρήσεις και ευεργετικές ιδιότητες. Aloe Vera Gel! Χρησιμοποιήστε το σαν after sun, στο πρόσωπο και το σώμα για να ενυδατώσετε και να καταπραϋνετε την επιδερμίδα άμεσα! Αποκτήστε το με ένα κλικ ΕΔΩ!

4. Coconut Oil… Το απόλυτο άρωμα του καλοκαιριού! Η καρύδα tea natura είναι το ένα και μοναδικό πολυχρηστικό προϊόν που θυμίζει καλοκαίρι και μόνο που ποιάνεις τη συσκευασία! Απαλό και υπέροχα ενυδατικό έλαιο που αφήνει μία εξαιρετικά κολακευτική, μαργαριταρένια γυαλάδα στο δέρμα. Ιδανικό για την επιδερμίδα αλλά και για τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε λίγες σταγόνες καθημερινά και ειδικά στην παραλία γιατί με το χαμηλό δείκτη προστασίας SPF4 που διαθέτει τα προστατεύει και τα ενυδατώνει, ενώ μας χαρίζει και ένα υπέροχο καλοκαιρινό styling! Δείτε οργανικά έλαια καρύδας ΕΔΩ!


5. Με το αλάτι, τη ζέστη και την άμμο το ντους γίνεται καθημερινή τελετουργία. Έτσι λοιπόν , εμείς αποφασίζουμε , να το μετατρέψουμε σε μία εμπειρία που θα μας χαλαρώνει και θα μας αναζωογονεί στη στιγμή με τα αφρόλουτρα Born to Bio 300ml σε υπέροχα, φρουτένια , εξωτικά ή και πιο ουδέτερα αρώματα για όλα τα γούστα! Εμείς ξεχωρίζουμε το άρωμα Monoi Coco. Ένα αφρόλουτρο με τα πιο λατρεμένα εκχυλίσματα από καρύδα και ταϊτινή γαρδένια (tiare monoi). Δείτε όλα τα αφρόλουτρα και επιλέξτε το αγαπημένο σας ΕΔΩ!

6. Καλοκαίρι χωρίς χρώμα στα άκρα, γίνεται; Δεν γίνεται! Για το τέλος λοιπόν, αφήσαμε το πιο απόλυτο must του καλοκαιριού! Το πάντα διαχρονικό κόκκινο χρώμα που είναι πάντα στη μόδα και ταιριάζει σε όλες μας…ειδικά με την ηλιοκαμένη όψη που θα αποκτήσουμε. Το φυσικό βερνίκι νυχιών 650 της Zao Organic Make Up μας χαρίζει υπέροχα νυχάκια. Πολύ εύκολη εφαρμογή χάρη στο εξελιγμένο πινελάκι που διαθέτει και μοναδική διάρκεια! Δες τη γκάμα με τα φυσικά βερνίκια Zao ΕΔΩ!

Δοκίμασε τα κάνοντας την παραγγελία σου στο www.organicbrands.gr ή τηλεφωνώντας στο 2310 220722, ανανέωσε την επιδερμίδα σου και ανέδειξε τη φυσική ομορφιά σου! Ένα και ανεπανάληπτο καλοκαιράκι σε περιμένει! Άδραξε την κάθε στιγμή!

The post Τα 6 προϊόντα που δεν πρέπει να αποχωριστείς το καλοκαίρι appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα