Τέλος στις ρυτίδες, τις κηλίδες και τη χαλάρωση με μία μόνο νέα θεραπεία

Μία μόνο θεραπεία η Nuderm Obagi υπόσχεται να σας απαλλάξει από ρυτίδες, χαλάρωση και κηλίδες και να αναδείξει το πρόσωπό σας κάνοντάς το πιο νεανικό και πιο λαμπερό. Ο πλαστικός χειρουργός Πρόδρομος Παπαϊωάννου μας εξηγεί:

Η θεραπεία Nuderm Obagi είναι μια μέθοδος με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, με την οποία βελτιώνεται σημαντικά η εικόνα του προσώπου.

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για:

μελαγχρωματικές κηλίδες

λεπτές γραμμές και ρυτίδες του προσώπου

τραχύ δέρμα

χαλάρωση δέρματος

ερύθρημα (κοκκινίλα) του προσώπου

θαμπό δέρμα

υπέρχρωση δέρματος

Για

ποιους είναι κατάλληλη

Η θεραπεία Obagi είναι μια ολοκληρωμένη σειρά ιατροφαρμακευτικών προϊόντων, με τα οποία γίνεται μια σταδιακή αποκατάσταση των βλαβών του δέρματος του προσώπου. Το πλεονέκτημα της θεραπείας είναι ότι προσαρμόζεται ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τις βλάβες τις οποίες αντιμετωπίζουμε. Έτσι μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς ποικίλες δερματικές βλάβες, όπως κηλίδες εμμηνόπαυσης, λεπτές ρυτίδες, μελαγχρωματικές βλάβες, μέλασμα κτλ., ενώ παράλληλη ρυθμίζεται η λιπαρότητα του δέρματος και αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι η θεραπεία είναι κατάλληλη, τόσο ως θεραπεία αντιγήρανσης, όσο και για βελτίωση της εικόνας του δέρματος σε νεαρά άτομα.

Μετά τη θεραπεία

Η πρώτη φάση της θεραπείας κρατάει περίπου 6 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης είναι πιθανό να εμφανιστεί ερύθρημα, φαγούρα και τράβηγμα στο δέρμα του προσώπου, το οποίο υποχωρεί μετά την 4η με 6η εβδομάδα. Ήδη με το τέλος της πρώτης φάσης είναι εμφανής μια τόνωση του προσώπου.

Η δεύτερη φάση (7-12η εβδομάδα) ξεκινάει η αναγέννηση των κυττάρων και η ισοκατανομή της μελανίνης. Το δέρμα γίνεται πιο καθαρό και απαλό και η τόνωση ακόμα πιο έντονη.

Η τρίτη φάση (13-18η εβδομάδα) χαρακτηρίζεται από σημαντική βελτίωση των βλαβών. Το δέρμα είναι πιο απαλό, ενυδατωμένο, πιο σφιχτό και καθαρό.

Η τέταρτη φάση είναι η φάση της συντήρησης, όπου τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα και διατηρούνται μακρόχρονα.

Keywords
Τυχαία Θέματα