Τι προβλέπουν τα άστρα από 29.6-3.7.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.
ΚΡΙΟΣ
Δίνετε τα πάντα για να φτάσετε ψηλά, για να έχετε δόξα και φήμη. Η Πανσέληνος φωτίζει το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, στήνοντας το σκηνικό για μεγάλες επιτυχίες και αναγνώριση. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα αντιληπτά κατά τις επόμενες δύο εβδομάδες, έτσι αγωνιστείτε

για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε επίσης να αποκαλύψει μια κορυφαία θέση στην εταιρεία σας ή θα μπορούσατε επιτέλους να αποφασίσετε να γίνετε αφεντικό του εαυτού σας. Ξυπνάτε με φιλόδοξα οράματα και υψηλούς στόχους, γυρίζουν πολλά στο κεφάλι σας. Ίσως ρίξετε όλο το πάθος σας σε ένα φιλόδοξο έργο, σκέφτεστε αν έχετε κάνει αξιόλογη πρόοδο στην καριέρα σας, θέτετε την επαγγελματική σας πορεία υπό εξέταση.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας κάνει στοργικούς και γενναιόδωρους με τον αγαπημένο σας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να εκφράσετε τα γνήσια συναισθήματά σας και τον ενθουσιασμό σας. Μήπως ήρθε η ώρανα ομολογήσετε στην αγάπη σας πόσο τον/την λατρεύετε; Ή μήπως αποφασίσετε να δώσετε τα κλειδιά του διαμερίσματός σας; Μπορεί απλά να θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, να περάσετε μια ερωτική νύχτα κοντά στη θάλασσα, κάτω από τ’ αστέρια και το φως του φεγγαριού.Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και αφήστε ελεύθερα τα θετικά σας συναισθήματα, δείτε που σας οδηγούν. Κάποια πράγματα απλά δεν πρέπει να τα κρύβετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Βρείτε νέους ανθρώπους πέρα από την πόλη σας ή ακόμα και από τη χώρα σας. Η Πανσέληνος στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας φωτίζει συναρπαστικές ευκαιρίες από μακριά ή ακόμα και από το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον σε ένα ταξίδι, ο οποίος θα έχει σημαντική επίδραση στη ζωή σας. Ίσως σχεδιάσετε τις διακοπές σας και επιλέξετε ένα ανεξερεύνητο μέρος, κάπου που δεν έχετε επισκεφτεί. Είστε συγκροτημένο ζώδιο αλλά τώρα θέλετε να ξεφύγετε από τη συνήθη ρουτίνα σας, ψάχνετε την περιπέτεια, τρέχετε σε υψηλή ταχύτητα.Ξεσηκώνετε τους φίλους σας να φύγετε μακριά, πέρα από τα σύνορα της πόλης σας και που ξέρετε …μπορεί να αποκαλύψετε πολύτιμους λίθους γνώσης και νέων εμπειριών.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας βοηθά να καλύψετε ταυτόχρονα τις ανάγκες σας για ασφάλεια και ελευθερία. Η αλήθεια είναι ότι όταν αισθάνεστε ότι είστε στο σπίτι σας ή με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε μπορείτε πραγματικά να πετάξετε. Όταν σας δείξουν οι αγαπημένοι σας πόσο σας νοιάζονται, αισθάνεστε ότι μπορείτε να κατακτήσετε όλο τον κόσμο. Περάστε το χρόνο σας με τα οικεία προς εσάς πρόσωπα, καλλιεργώντας τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας. Προσκαλέστε τους φίλους σας στο σπίτι σας, διασκεδάστε και συνομιλήστε.Υπενθύμιση: Ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σας έχει ανάγκη την υποστήριξή σας, σταθείτε δίπλα του, όπως θα έκανε και αυτός για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αλλάξτε ριζικά τη ζωή σας! Η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, της μεταμόρφωσης, σας εμπνέει να βελτιώσετε έναν προβληματικό τομέα της ζωής σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναζητήστε ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο, ο οποίος μπορεί να σας υποστηρίξει και να σας συμβουλέψει. Αυτό το σεληνιακό φως σας ζητά επίσης να έρθετε περισσότερο σε επαφή με την ψυχή σας, να ψάξετε τις σκιές σας και να αποβάλετε τους φόβους σας που εμποδίζουν την ευτυχία σας. Μήπως πίσω από το χαμόγελό σας και τις διασκεδαστικές ιστορίες σας, κρύβετε τον πόνο σας; Αν είστε κρυμμένοι, αποκαλυφθείτε και εκφράστε τον εαυτό σας! Σε αυτό σας βοηθά η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, και σας χαρίζει την άνεση και την αυτοπεποίθηση να πείτε τι σκέφτεστε.
Επίσης, μπορείτε να κάνετε μια παρουσίαση και με τον καταιγισμό των ιδεών σας να πωλήσετε μια έξυπνη ιδέα. Τα έμφυτα χαρίσματά σας, της ευγλωττίας και της πειθούς, είναι φωτιά, το ακροατήριό σας θα γοητευτεί τόσο από τη διάνοιά σας όσο και από την κοινωνική, διασκεδαστική φύση ας. Με τη χαρά και την αισιοδοξία σας, ο καθένας θέλει να σας έχει δίπλα του. Ίσως ψάξετε τα ταξιδιωτικά blogs και οργανώσετε ένα ταξίδι σε ένα συναρπαστικό και ενδεχομένως εξωτικό και ανεξερεύνητο μέρος. Θα μπορούσατε να κάνετε και μια επικερδή συμφωνία που βάζει χρήματα στην τσέπη σας. Η ζωή σας θα είναι σίγουρα διασκεδαστική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάντε τη σχέση σας επίσημη! Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και συνεργασιών, σας παρακινεί να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο ή να επισφραγίσετε μια συνεργατική συμφωνία με κάποιον που είναι αγαπητός στην καρδιά σας. Αν είναι μια επιχειρηματική σχέση, σιγουρευτείτε ότι τα πάντα είναι σωστά διατυπωμένα και ότι οι όροι είναι σαφείς. Όσον αφορά την αγάπη, οι επόμενες δύο εβδομάδες σας ανοίγουν το δρόμο για μεγάλες δηλώσεις και υποσχέσεις αγάπης. Αν είστε μόνοι και έχετε ξεχάσει το ερωτικό παιχνίδι, τώρα ξέρετε πολύ καλά ότι αν γίνετε ζευγάρι, θα έχετε μαζί περισσότερη δύναμη. Το φεγγάρι διαμορφώνει το σκηνικό για να αναπτύξετε μία νέα σχέση, μόνο μη βιάζεστε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν σταδιακά. Συμβουλή: Χαρίστε την καρδιά σας, βγείτε από το καβούκι σας και μην αφήνετε τις ανασφάλειές σας να αποτρέπουν την αγάπη. Ποτέ δεν ξέρετε που θα καταλήξετε, αν δεν δοκιμάσετε.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και των χρημάτων, και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας χαρίζει νέες ιδέες και έμπνευση να βγείτε από το φαύλο κύκλο ενός δύσκολου οικονομικού θέματος. Ξέρετε τώρα πώς θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Είστε πιο ορθολογιστές και πρακτικοί με τα οικονομικά σας, έχετε τον έλεγχο της κατάστασης, βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Βλέπετε μακριά, δεν σκέφτεστε μόνο το σήμερα, και το σύμπαν σας λέει: «Συνεχίστε, είστε στο σωστό δρόμο»!

ΛΕΩΝ
Νιώστε και πάλι ζωτικότητα και ευεξία στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας, φωτίζει τις ανθυγιεινές συνήθειες που μπλοκάρουν τη θετική ενέργεια από τη ζωή σας. Εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο ή για μαθήματα χορού, πειραματιστείτε με θρεπτικά γεύματα με εποχιακά προϊόντα. Αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά επίσης να είστε πιο επιλεκτικοί με οποιεσδήποτε ευκαιρίες σας παρουσιάζονται, είτε στην ερωτική, είτε στην επαγγελματική σφαίρα, τώρα δεν σας αποσπούν την προσοχή τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις. Είστε ακόμη πιο απαιτητικοί με τις αγορές σας, δεν θα βγάλετε εύκολα το πλαστικό χρήμα, ούτε και θα σπεύσετε να αγοράσετε αυτό το φανταχτερό αντικείμενο, όσο κι αν σας γυαλίζει στο μάτι. Προτροπή: Αν ψάχνετε εργασία, στείλτε το βιογραφικό σας, μια θαυμάσια ευκαιρία θα μπορούσε να προκύψει.
Το αστέρι σας λάμπει ψηλά στον ουρανό, χάρη στην Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στο ζώδιό σας, και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, εκτινάσσεστε μακριά στη στρατόσφαιρα της επιτυχίας και πολύ γρήγορα. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σας στόχοι; Να βρείτε την αγάπη ή να έχετε τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του κοινού σας; Το σύμπαν υποστηρίζει τις προσπάθειές σας, υπάρχουν πολλοί θαυμαστές και πιθανοί σύμμαχοι εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε ό, τι θέλετε. Εάν έχετε μια ιδέα για ένα blog ή θέλετε να ξεκινήσετε κοινωνική εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης, βρίσκετε την επιτυχία μέσω του διαδικτύου. Το ακροατήριό σας θα νιώσει τον ενθουσιασμό σας και το πάθος σας, μη σκεφτείτε ούτε στιγμή να κάνετε πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ώρα να βρεθείτε στα φώτα της δημοσιότητας. Με την Πανσέληνο στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της φήμης, αναμένετε επάξια τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα που έρχονται με την ολοκλήρωση ενός έργου σας. Αν αυτό το σεληνιακό φως δεν επιφέρει την αναγνώριση στο δρόμο σας, σας χαρίζει την ώθηση να προβάλετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας. Μην ανησυχείτε αν οι άλλοι σας θεωρήσουν εγωιστές,επικεντρωθείτε στο πώς θα ωφελήσετε τον εαυτό σας. Στο μέτωπο τηςαγάπης, έχετε ηγετικό ρόλο, ο θεός Έρωτας σας στρώνει ένα κόκκινο χαλίστα πόδια σας. Ενώ το ζώδιό σας δεν είναι πάντα εκδηλωτικό συναισθηματικά, οι επόμενες δυο εβδομάδες σας βρίσκουν να ξεχειλίζετε από συναισθήματα. Σίγουρα, αυτή η συναισθηματική φόρτιση σας βάζει σε ευάλωτη κατάσταση, γίνεστε πιο ευαίσθητοι, αλλά είναι ο μόνος τρόποςγια να φέρετε πιο κοντά τον αγαπημένο σας. Αποκαλύψτε ό, τι κρύβετε στο βάθος της καρδιάς σας, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα. Στο άλλο άκροτου φάσματος, μήπως έχετε καταβάλει μόνο εσείς προσπάθεια για τη σχέση σας; Γυρίστε το σενάριο και αφήστε το άλλο άτομο να κάνει τοκυνηγητό, έτσι για μια αλλαγή.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας βοηθά να εκφράσετε το δημιουργικό πνεύμα σας. Είστε διαισθητικοί και ευφάνταστοι, έτσι θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αν βασιστείτε στις φαντασιώσεις σας, θα σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά. Ο ονειρικός κόσμος, ένα βιβλίο ή μια βόλτα κοντά σε νερό, μπορεί να ξεκλειδώσουν θησαυρούς από το υποσυνείδητό σας. Αν είστε καλλιτέχνες, μπορεί να χαθείτε στην έμπνευση και τις ιδέες σας και σίγουρα μεγάλα επιτεύγματα σας περιμένουν. Εμπιστευτείτε το σύμπαν!

ΖΥΓΟΣ
Home Sweet Home; Όχι και τόσο πολύ τώρα. Η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, απαιτεί μια αλλαγή. Θα μπορούσατε να νιώσετε την ανάγκη για μια ανακαίνιση του σπιτιού σας ή ακόμα και να διώξετε ένα συγκάτοικο ή να φύγετε από εκεί όπου διαμένετε. Καθώς ο τέταρτος οίκος κυβερνά τις γυναίκες, μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας θα μπορούσε να συμβάλει σε μια συνεργασία. Το φεγγάρι σας παροτρύνει επίσης να συνδεθείτε βαθύτερα με τη μητέρα σας,μια στενή φίλη ή άλλη σημαντική γυναίκα στη ζωή σας. Εάν αισθάνεστε καταπονημένοι συναισθηματικά, η ζεστή και συμπονετική αγκαλιά μιας μητρικής φιγούρας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακάμψετε. Επίσης, θέτετε νέα όρια με όσους συμβιώνετε, αν η κατανομή των αρμοδιοτήτων και των ευθυνών ήταν θολή και ασαφής.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας καλεί να ενωθείτε με νέους συμμάχους, βοηθώντας σας να κάνετε εντύπωση και να λάμψετε στην κοινωνική σκηνή. Συμμετέχετε σε ποικίλες και χαρούμενες κοινωνικές εκδηλώσεις ή συγκεντρώνετε τους φίλους σας για να πάτε ένα ταξίδι. Η διάθεσή σας είναι γενναιόδωρη και ανοιχτόμυαλη, όλοι σας αγαπάνε γι’ αυτό που είστε. Δεν δίνετε τώρα ιδιαίτερη σημασία στις γλωσσικές,πολιτιστικές, πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές διαφορές που υπάρχουν με τους ανθρώπους που συναντάτε, αντίθετα σας ενθουσιάζουν. Συνομιλώντας με άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα, τροφοδοτείτε την ελευθερία της ψυχής σας. Ετοιμαστείτε να διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλοσας και να κάνετε καταπληκτικούς νέους φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συνήθως απολαμβάνετε την ηρεμία και τη χαλάρωση αλλά τώρα θέλετε την ποικιλία, έτσι για μια αλλαγή. Η Πανσέληνος στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σας καλεί σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, θα μπορούσε να σας κάνει εξέχον πρόσωπο στην τοπική σκηνή. Ίσως αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην περιφέρειά σας ή τα τοπικά δρώμενα της πόλης σας, ίσως σκεφτείτε να συνεργαστείτε με κάποιον από τον κοινωνικό κύκλο σας ή να αφιερώσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στα αδέρφια σας. Κάντε μια βόλτα στη φύση μαζί, απολαύστε το καλοκαιρινό τοπίο, κάντε ένα ταξίδι αστραπή με τους φίλους σας. Γίνεστε ο κοινωνικός διοργανωτής, το φεγγάρι σας εμπνέει να οργανώσετε μερικές πρωτότυπες και ζωντανές δραστηριότητες για εσάς και τους φίλους σας.
Έχετε μαγνητισμό αλλά και χρήματα χάρη στην Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων σχεδίων και της σταθερότητας, και σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Επεκτείνεστε στην εργασία σας, θέτετε σταθερούς στόχους σε σχέση με τα οικονομικά σας. Ίσως ενώσετε τις δυνάμεις σας με έναν πλούσιο συνεργάτη, κάποιον πουπιστεύει στις ηγετικές σας ικανότητες και τη δύναμή σας ή ίσως πάρετεεπάξια αύξηση. Ο ενθουσιασμός και ο ζήλος σας στη δουλειά σας αναγνωρίζονται, τολμάτε να θέσετε υπερμεγέθεις στόχους και περιμένετε τους καρπούς των κόπων σας. Αργά και σταθερά, θέτετε ισχυρά θεμέλια, εξασφαλίζοντας την επιτυχία σας και την πρόοδό σας. Συνειδητοποιώνταςότι ο στόχος σας θα διαρκέσει περισσότερο, βαδίζετε στα μεγαλεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγωνιάτε για τα ευρώ σας; Η Πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας,των οικονομικών, φέρνοντας προσοδοφόρες ευκαιρίες στο δρόμο σας.Έξυπνες επιλογές εξοικονόμησης θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν ή ακόμα και συναρπαστικές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα δείτε τα αποτελέσματα αυτού του σεληνιακού φωτός κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, ενδεχομένως σε σχέση με τη δουλειά των ονείρων σας ή έναν πλούσιο πελάτη. Ή ίσως βρείτε έναν εμπειρογνώμονα ο οποίος είναι καλός διαχειριστής χρημάτων και ο οποίος μπορεί να σας δώσει συμβουλές για επενδύσεις και πώς να κάνετε παθητικό εισόδημα.Ένα σταθερό εισόδημα είναι ωραίο, αλλά η οικονομική ασφάλεια είναι ακόμη καλύτερη.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας χαρίζει χαρά και ενθουσιασμό, επεκτείνετε τις γνώσεις σας αλλά και τον κοινωνικό σας κύκλο. Ίσως ο σύντροφός σας αποφασίσει να κάνετε μαζί το «γύρο του κόσμου» με ένα ταξίδι ή ίσως ένας φίλος σας εμπνεύσει με αισιοδοξία, αλλάζοντας τις πεποιθήσεις και τη ζωή σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, έχετε μια χαρούμενη διάθεση και αισθάνεστε γενναιόδωροι με όλους. Νιώθετε ελεύθεροι και ανοιχτοί με όλο τον κόσμο, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να κάνετε νέες γνωριμίες. Μια έντονη φιλοσοφική συζήτηση θα μπορούσε να φωτίσει κάτι που ούτε καν το είχατε λάβει υπόψη. Συμβουλή: Καθώς θα είστε παθιασμένοι με τις απόψεις σας,χαμηλώστε λίγο τους τόνους και το πείσμα σας, λάβετε υπόψη σας και τις απόψεις των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα βραβεία και τα χειροκροτήματα είναι όλα δικά σας, χάρη στην ετήσια Πανσέληνο στο ζώδιό σας, η οποία σας αποζημιώνει για τη σκληρή εργασία σας κατά τους τελευταίους έξι μήνες, οι κόποι σας αποδίδουν καρπούς. Δρέπετε τους καρπούς της εργασίας σας, τολμάτε να πάρετε ρίσκα, στην αγάπη, τη δουλειά, το χρήμα. Τολμήστε να προβάλετε τον εαυτό σας και αφήστε τον κόσμο να μάθει τι έχετε να προσφέρετε. Μήπως έχετε αγωνιστεί για μια δουλειά ή ένα νοσηρό ειδύλλιο που σας έχει αποστραγγίσει συναισθηματικά; Αυτό το σεληνιακό φως θέλει να σας δει να πετάτε στα ύψη, τολμήστε να πείτε αντίο! Δεν μπορείτε να αναπνεύσετε από τις πολλές υποχρεώσεις σας;
Το φεγγάρι σας ζητά να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, δεν μπορούν η δουλειά και οι αγαπημένοι σας να μονοπωλούν το χρόνο σας, θα καταλήξετε αγχωμένοι και αποδυναμωμένοι, αν δεν επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον όγδοο οίκο σας,των κοινών οικονομικών πόρων και του πάθους, και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας κάνει να ποθείτε τη σταθερότητα και έχετε επινοητικότητα τόσο στο πλαίσιο των σχέσεων, όσο και στα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους. Ίσως μελετήσετε την περίπτωση να πουλήσετε ένα ακίνητο ή εξερευνήσετε άλλες έξυπνες οικονομικές κινήσεις, όπως να κάνετε κάποιες επενδύσεις χαμηλού κινδύνου. Στη σχέση σας νιώθετε πιο οικεία, αισθάνεστε πιο ασφαλείς, έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη. Ώρα λοιπόν να γυρίσετε σελίδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην ξεχνάτε τα όριά σας! Η Πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, σας βοηθά να δείτε τη διαφορά μεταξύ του να προσφέρετε τη βοήθειά σας και της αυτοθυσίας. Μήπως στην προσπάθειά σας να υποστηρίξετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, εξαντλείτε τον εαυτό σας; Δεν φταίνε οι άλλοι αν δεν μπορείτε εσείς να θέσετε όρια. Κάντε λίγο πίσω και αφήστε τους άλλους να ανταποδώσουν. Ορισμένοι του ζωδίου σας μπορεί να χαθείτε σε μια ονειρική και ρομαντική ερωτική φαντασίωση. Απολαύστε αυτή τη γλυκιά διαφυγή, μόνο φροντίστε το ένα πόδι σας να πατά σταθερά πάνω στη γη. Παράλληλα, το φεγγάρι σας ζητά να ξεκουραστείτε, προκειμένου να αναζωογονηθείτε, κάνοντας μια παύση από τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας ή τη δουλειά σας. Όταν απολαμβάνετε τους ήχους της σιωπής, ανοίγει το μυαλό σας σε δημιουργικά οράματα και ιδέες. Λίγες ώρες μοναξιάς κάνουν καλό στην ψυχή σας.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας βοηθά να εκδηλώσετε την αγάπη που συνήθως κρύβετε στην καρδιά σας, είστε πιο ενθουσιώδεις και γενναιόδωροι και πιο εκδηλωτικοί με τους αγαπημένους σας. Ένα νέο ειδύλλιο διαφαίνεται στον ορίζοντα και είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε! Ή μπορεί να καλέσετε τους φίλους σας σε ένα ωραίο γεύμα στο σπίτι σας ή ίσως σε ένα ταξίδι. Είστε δοτικοί, έχετε μια χαρούμενη και θετική διάθεση, νιώθετε πιο ευτυχισμένοι όταν μπορείτε να φροντίσετε τα πλησιέστερα και πιο αγαπητά σε εσάς πρόσωπα.
ΙΧΘΥΣ
Όσο μεγαλύτερο το πλήθος, τόσο καλύτερη θα είναι η ατμόσφαιρα, αυτό είναι το σύνθημά σας, χάρη στην Πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας, της φιλίας και της συνεργασίας. Το φεγγάρι φέρνει τις κοινές προσπάθειες για ένα ομαδικό έργο στη γραμμή του τερματισμού, γιορτάζοντας από κοινού τη νίκη σας. Απολαύστε αυτή τη γιορτή, αλλά εξετάστε αν υπάρχει δυνατότητα να συνεχίσετε με αυτή την ομάδα. Θα μπορούσε να έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου να ανοίξετε μόνοι σας τα φτερά σας, απλά μην κόψετε τις γέφυρες. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε μια συναρπαστική νέα γνωριμία ενώ πλοηγήστε στο διαδίκτυο, ίσως γεννηθεί προσεχώς μια νέα αγάπη ή φιλία ή λάβετε μια πρόσκληση να συνεργαστείτε. Συμβουλή: Υπάρχει δύναμη στην ομαδική εργασία, αλλά μόνο όταν ο καθένας συνεισφέρει ισάξια, έτσι μην αφήνετε τους άλλους να σας θεωρούν δεδομένους.
Εάν έχετε συσσωρεύσει όλο το βάρος μιας ομαδικής εργασίας στους στιβαρούς ώμους σας, θα καταλήξετε με άγχος και δυσαρέσκεια.Συζητήστε και επανακαθορίστε τα πράγματα με τα εν λόγω άτομα. Αυτό το σεληνιακό φως σας ωθεί επίσης να επανεξετάσετε τις τρέχουσες φιλίες σας, ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε από κάποιες. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας χαρίζει χαρά και αισιοδοξία, έχετε ζωτικότητα και καλή υγεία, νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο. Εάν μπορείτε, πάρτε τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους φίλους σας και κάντε μια βόλτα στην ύπαιθρο. Όχι μόνο θα νιώσετε πιο ζωντανοί αλλά θα έχετε επίσης μια έκρηξη έμπνευσης.

Keywords
αστρα, το φως, εν λόγω, φως, εταιρεία, blogs, νέα, βγείτε, blog, sweet, home, ώμους, βομβα mall, κινηση στους δρομους, βιογραφικο, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, γιορτη σημερα, η ζωη, αποτελεσματα, βγείτε, φιλοσοφικη, αφροδιτη, γυναικα, δουλεια, εργασια, θαλασσα, καριερα, μητερα, πλαισιο, σφαιρα, υγεια, φιλια, φως, ωθηση, ωρα, blogs, blog, αγαπη, αγκαλια, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, ανθρωπος, απλα, αστερια, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, εβδομαδες, βιβλιο, βοηθεια, βρειτε, γνωριμια, δευτερο, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δηλωσεις, δοξα, δωσει, δρωμενα, διαδικτυο, ευκαιρια, ευκολα, ευρω, ευτυχια, υπαρχει, εκρηξη, εκστρατεια, ελευθερια, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενθουσιασμος, εν λόγω, ενστικτο, εξι, επενδυσεις, επιτυχια, ερθετε, ερχονται, εταιρεία, ευεξια, ζεστη, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ηρεμια, θεος, θετικη ενεργεια, εικονα, οικο, λογια, μακρια, ματι, μηνες, μπαταριες, μπορειτε, μυαλο, νερο, νικη, νυχτα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, ορια, οραματα, παθος, παρουσιαση, πεισμα, ψυχη, ρολο, σεναριο, σιγουρα, συζητηση, σπιτι, συμπαν, τολμηστε, το φως, υψηλη, φεγγαρι, φυση, φτερα, φημη, χαμογελο, χρημα, χαρα, ψηλα στον ουρανο, ωρες, αφεντικο, αγορες, ασφαλεια, γινετε, γιορτη, γνωσεις, χωρα, ιδιαιτερα, καρδια, sweet, μπροστα, οψεις, παιχνιδι, ποδια, σκηνη, σωστο, ταξιδι, θετικα, υγειας, ώμους, ωραιο, ξυπνατε, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα