Παντρεύεστε; 5 vintage decoration tips

Ο vintage γάμος είναι από τους πιο λατρεμένους επειδή κρύβει μέσα του αυτό το κλασικό που μπορεί να γίνει τόσο μοντέρνο που σε καθηλώνει. Το blog Fairytales Come True by Vicky σας δίνει τις καλύτερες ιδέες για έναν vintage γάμο.

Για έναν vintage γάμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά διαφορετικά αντικείμενα για τη διακόσμηση ώστε να είναι μοναδικός και ξεχωριστός

από όσους έχετε δει. Επίσης το ύφος αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε και αντικείμενα που ίσως έχουν συναισθηματική αξία για εσάς όπως ένα μενταγιόν για τη νύφη ή μανικετόκουμπα για τον γαμπρό αλλά και για τη διακόσμηση όπως παλιά τηλέφωνα ή σεμεδάκια της γιαγιάς. Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες για να συμπεριλάβετε στον vintage γάμο σας ή για να γίνουν η αφορμή να επιλέξετε να διοργανώσετε έναν.

Ακολουθήστε ένα Vintage ύφος στα προσκλητήρια σας.Βάλτε τις βέρες σας σε ένα μοναδικό Vintage μπιζουτιέρα για να κλέψετε τις εντυπώσεις.Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας με μια Vintage πινακίδα.Δημιουργήστε μια Vintage γωνιά για γλυκά και καλως όρισμα.Διακοσμήστε το χώρο με γυάλινα βάζα στολισμένα με vintage δαντέλες και τα λουλούδια της επιλογής σας.

Ο vintage γάμος έχει περιθώριο για πολλές ιδέες. Πάρτε μερικές ιδέες ακόμα στο fairytalescometruebyvicky.blogspot.com

Photos source : www.pinterest.com

Keywords
Τυχαία Θέματα