Cherry Box – Όλη η μαγεία της ομορφιάς χώρεσε σε ένα… κουτί!

Το Cherrybox δημιουργήθηκε για να μας βοηθήσει να επιλέξουμε ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούν, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα και επειδή το επισκέπτομαι συχνά όταν αναζητώ καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς οφείλω να παραδεχθώ ότι τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο!!!

Η φιλοσοφία του Cherry Box είναι απλή: κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες – καμία όμως δεν έχει το χρόνο και τη δυνατότητα να δοκιμάζει προϊόντα μέχρι να βρει αυτό που θέλει. Έτσι,

συχνά συμβιβαζόμαστε με προϊόντα που δε μας αρέσουν πραγματικά ή μετανιώνουμε για τα χρήματα που ξοδέψαμε για ένα προϊόν που φαινόταν τέλειο στη διαφήμιση.

Το Cherrybox, λοιπόν, δοκιμάζει και ανακαλύπτει διαρκώς νέα προϊόντα από τις καλύτερες ελληνικές και ξένες εταιρίες, ενώ εμείς απλώς εγγραφόμαστε στο www.cherrybox.gr και συμπληρώνουμε ένα ερωτηματολόγιο για να σχηματίσουν οι άνθρωποι του Cherry Box το προφίλ ομορφιάς μας και να επιλέξουνε τα προϊόντα που μας ταιριάζουν. Απίθανο;

Με μόλις 20 ευρώ έχουμε τη δυνατότητα να παίρνουμε κάθε εποχή (με πρώτες ημερομηνίες κυκλοφορίας του εκάστοτε κουτιού: Ιούνιος – Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος – Μάρτιος), στην πόρτα μας, δωρεάν με courier, ένα υπέροχο κουτί με 6 έως 8 προϊόντα ομορφιάς και lifestyle σε travel ή full size, ειδικά επιλεγμένα για εμάς.
Μπορούμε να εγγραφούμε για μία μόνο φορά ή για όλο το χρόνο, επιλέγοντας μία από τις δύο διαθέσιμες συνδρομές, Seasonal ή Ετήσια.


Ενδιάμεσα των Seasonal συνδρομητικών κουτιών θα μπορούμε να βρίσκουμε στην ιστοσελίδα www.cherrybox.gr θεματικά κουτιά σε περιορισμένο αριθμό – τα Special Edition Boxes, για τα οποία ενημερωνόμαστε με Newsletter, εφόσον είμαστε εγγεγραμμένα μέλη.

Στην ιστοσελίδα του Cherrybox μπορούμε ακόμα, αν θέλουμε, να διαβάσετε άρθρα και tips από ειδικούς για τη χρήση των προϊόντων, να αξιολογήσουμε τα δείγματα που λάβαμε και να αγοράσετε τα αγαπημένα μας καλλυντικά από το ολοκληρωμένο eShop, κερδίζοντας εξαργυρώσιμους πόντους!

Cherry Box – Το κουτί ομορφιάς που χρειαζόμαστε όλες οι γυναίκες που σεβόμαστε και περιποιούμαστε τον εαυτό μας όπως του αξίζει!

Keywords
Τυχαία Θέματα