Τι προβλέπουν τα άστρα από 23.11 έως 29.11;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Χαρίζετε σε όλους το χαρούμενο και ενθουσιώδες πνεύμα σας! Η Πανσέληνος στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, θα μπορούσε να σας φέρει μια πλατωνική σχέση στην οποία αξίζει να δώσετε προσοχή, μην την προσπεράσετε. Ίσως βρείτε κάποιον με τον οποίον θα οικοδομήσετε μαζί ένα συνεργατικό

εγχείρημα. Αυτό το σεληνιακό φως ενισχύει την ανάγκη σας να βρεθείτε με πολύ κόσμο, να μιλήσετε, να γελάσετε, να παίξετε, να φλερτάρετε. Χρησιμοποιήστε τις επόμενες δύο εβδομάδες για να προβάλετε τις ιδέες σας και να βρείτε αυτούς που τις αποδέχονται. Τώρα προσελκύετε τους ομοϊδεάτες σας, άτομα τα οποία διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία ή έχουν τη φήμη ότι είναι ικανοί. Αν σκέφτεστε να πάρετε ένα τηλέφωνο ή ένα αυτοκίνητο, ξεκινήστε να ψάχνετε από τώρα.
Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε αντίθεση με τον Ουρανό, δημιουργεί συγκρούσεις με τις πιο σημαντικές σχέσεις σας. Κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο θα μπορούσε να αντιταχθεί στις επιλογές σας, και δημιουργείται δράμα και χάος. Ή μπορεί να είναι δύσκολο τώρα για σας να φροντίσετε μια σημαντική σχέση σας και παράλληλα να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Προσπαθώντας να είναι όλοι ευχαριστημένοι, αυτό θα σας αποστραγγίξει συναισθηματικά, με αποτέλεσμα την αγανάκτηση και τη δυσαρέσκεια. Τι μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από το στρες; Για να νιώσετε πιο ήρεμα, κάντε μερικές προσαρμογές στο πρόγραμμά σας και σκεφτείτε ότι προέχει ο εαυτός σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Πόσο σημαντικά είναι τα χρήματα για σας; Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, στέλνει το φως της σε μια ευκαιρία για να αυξήσετε τα οικονομικά σας ή να προβάλετε την αξία σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια προαγωγή ή να λάβετε μια προσφορά εργασίας που σας αμείβει ικανοποιητικά. Εάν έχετε ήδη έναν ισορροπημένο προϋπολογισμό, αυτή η Πανσέληνος σας δίνει την άδεια να επιδοθείτε σε κάτι πολυτελές. Bonus αν είναι επίσης και πρακτικό. Το φεγγάρι τώρα σας κάνει πιο πρακτικούς και λογικούς στην προσπάθειά σας να κάνετε πρόοδο με τα οικονομικά σας.Ίσως κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία ή απλά επιδοθείτε σε αισθησιακές απολαύσεις για τον εαυτό σας. Συμβουλή: Τα μεγάλα οικονομικά οράματά σας δεν θα υλοποιηθούν από μόνα τους! Αυτό το σεληνιακό φως σας ζητά υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά. Κάντε ένα χρονοδιάγραμμα, δημιουργήστε έναν συνετό προϋπολογισμό και χαρτογραφήστε τα βήματά σας.
Με την Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, σε αντίθεση με τον Ουρανό, φροντίστε να βγείτε από αυτή τη σκοτεινή σπηλιά των ευθυνών και των υποχρεώσεων, διαφορετικά θα κλονιστεί η ψυχική ισορροπία σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ηρεμούν και σας ξεκουράζουν, απολαύστε τα μικρά πράγματα της ζωής. Στο μέτωπο της εργασίας, θα μπορούσε να σας παρουσιαστεί μια δελεαστική ευκαιρία, αλλά θέστε τα όριά σας. Πείτε «ναι», μόνο αν θα ωφελήσει την καριέρα σας, ενώ θα διατηρήσει τον πολυπόθητο προσωπικό χρόνο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όλος ο κόσμος είναι στα πόδια σας, χάρη στην ετήσια Πανσέληνο στο ζώδιό σας, η οποία φωτίζει τον ουρανό της ζωής σας. Έχετε τη συμπαντική άδεια να εκφράσετε ελεύθερα τον εαυτό σας και να σας αποδεχτούν για την αυθεντικότητά σας, έτσι μην κάνετε πίσω. Επίσης,ένας προσωπικός στόχος για τον οποίον έχετε ήδη μοχθήσει τους τελευταίους έξι μήνες θα μπορούσε να αποφέρει καρπούς, είστε σε μια στιγμή ορόσημο στη ζωή σας. Το φεγγάρι σας βοηθά να βελτιώσετε κάποια μεγάλα σχέδιά σας. Ίσως έχετε σκεφτεί να αλλάξετε σταδιοδρομία ή να θέσετε όρια στη σχέση σας, παρουσιάζετε μια νέα και βελτιωμένη εικόνα του εαυτού σας στους άλλους. Αυτή η σεληνιακή ενέργεια σας υπενθυμίζει να αξιολογήσετε τις ιδέες σας, εξασφαλίζοντας ότι εναρμονίζονται με τον πραγματικό σας εαυτό.
Αυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε επίσης να σας φέρει ξαφνικά τη συνειδητοποίηση της κατεύθυνσης της ζωής σας. Μια σημαντική αλλαγή κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, θα βάλει τα πράγματα σε κίνηση, αποδεχτείτε την, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να θέσει τις ανάγκες του αγαπημένου σας πάνω από τις δικές σας, η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα σας κάνει αργότερα να θέλετε να …πηδήξετε από το παράθυρο! Έχετε και τις δικές σας ανάγκες που δεν πρέπει να αγνοηθούν και φυσικά το ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα σας δεν σας επιτρέπει να σας καθοδηγούν οι άλλοι και να σας λένε τι να κάνετε. Μην τεντώνετε το σχοινί αν ο αγαπημένος σας προσπαθήσει να σας επιβληθεί. Αντί να ανατινάξετε τη σχέση σας στον αέρα, κάντε λίγο πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δώστε και δεν θα χάσετε. Η Πανσέληνος στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, σας παροτρύνει να επιδείξετε την ευαίσθητη και γενναιόδωρη πλευρά σας. Όντας φιλάνθρωποι, αυτό δεν περιορίζεται μόνο στο να δώσετε χρήματα, οπότε αν δεν έχετε τα χρήματα, σκεφτείτε άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη. Προσφέρετε τις συμβουλές σας και τις εμπειρίες σας, δωρίστε λίγο από το χρόνο σας,μοιραστείτε την καρδιά σας. Αντίστροφα, μπορεί να παρουσιαστεί στη ζωή σας ένα πρόσωπο που με τις ιδέες του θα σας προσφέρει καθοδήγηση. Αν έχετε ήδη αγωνιστεί να αφήσετε πίσω σας ένα θέμα που σας προξενεί πόνο και λύπη, αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά να δώσετε ένα τέλος και να απελευθερωθείτε. Συμβουλή: Μην κάνετε …δημοσκοπήσεις αν είστε διστακτικοί στο να πάρετε μια απόφαση και ακούστε το ένστικτό σας.
Η διαίσθησή σας δεν θα σας οδηγήσει ποτέ σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σε αντίθεση με τον Ουρανό, δημιουργεί αναταραχές του status quo της ζωής σας. Ένα οικογενειακό δράμα θα μπορούσε να προκύψει αν αφήσετε ανεξέλεγκτα τα συναισθήματά σας. Αν είστε γονέας, δημιουργούνται συγκρούσεις με ένα επαναστατικό παιδί ή με τις πολλές πιέσεις που προέρχονται από την ανατροφή των παιδιών. Μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να αναζητήσετε μια νέα εργασία, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Προβληματιστείτε σχετικά με όλες τις πιθανές συνέπειες πριν υπογράψετε την παραίτησή σας.

ΛΕΩΝ
Γιορτάστε όλοι μαζί την κοινή νίκη σας! Η Πανσέληνος ηλεκτρίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, δίνοντάς σας χαρά και ενθουσιασμό από την ολοκλήρωση ενός ομαδικού έργου. Αν αυτό το σεληνιακό φως δεν φέρει μια κοινή νίκη, σας δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να εκφράσετε την εκτίμησή σας στα άτομα που σας περιβάλλουν, είτε πρόκειται για τους συναδέλφους σας, τους γείτονές σας ή τους φίλους σας. Το φεγγάρι σας καλεί να προβείτε σε απολογισμό των φίλων σας, να αξιολογήσετε ποιος αξίζει πραγματικά να είναι δίπλα σας. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι από τους φίλους σας αξίζουν περισσότερο το χρόνο σας και ότι κάποιοι πρέπει να απομακρυνθούν. Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ανθρώπους, οι οποίοι τείνουν προς το κουτσομπολιό, κάνοντας επικίνδυνα σχόλια και επικρίσεις.
Η ζωή είναι πολύ μικρή, ασχοληθείτε με πράγματα και ανθρώπους που πραγματικά έχουν σημασία. Επιλέξτε με σύνεση τα λόγια σας, διαφορετικά η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα σας οδηγήσει σε απομάκρυνση από κάποιες σχέσεις σας. Μιλήστε με φειδώ και διπλωματία και μην καταφεύγετε στο κουτσομπολιό, αντίθετα φροντίστε να καταστείλετε τις παρορμητικές σκέψεις σας. Αν κάποια άτομα σας δημιουργούν άγχος, δεν χρειάζεται να τα συμπεριλάβετε στις εξόδους σας. Αντισταθείτε στον πειρασμό να κάνετε κήρυγμα αλλά και καταχρήσεις στη διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βάλτε ένα σχέδιο σε δράση, αγωνιστείτε για τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας.Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, αποκομίζετε ό, τι έχετε σπείρει κατά τους τελευταίους έξι μήνες, ειδικά όσον αφορά ένα σημαντικό στόχο. Αυτό το σεληνιακό φως στέλνει τη λάμψη του σε μία νέα φιλοδοξία. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι πολύ ευνοϊκές για να σταθεροποιήσετε νέα έργα και να χαρτογραφήσετε το σχέδιο δράσης σας.Μπορεί ακόμα και να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, θα ανεβείτε πιο γρήγορα τη σκάλα της επιτυχίας. Επίσης, ίσως προκύψουν μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία ή μια επαγγελματική προσφορά.Προβάλετε ανοικτά τις ιδέες σας στους φίλους σας ή πάρτε συμβουλές από τους εμπειρογνώμονες για την επιχείρησή σας. Το φεγγάρι σας γεμίζει ενέργεια και θα καρπωθείτε τα οφέλη της σκληρής εργασίας σας, κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών.
Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και σε αντίθεση με τον Ουρανό, αυξάνει το άγχος σας και τις ανασφάλειές σας για τα οικονομικά σας. Ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι στον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας. Αν πραγματικά νιώθετε να στενάζετε για την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση, ήρθε η ώρα να περικόψετε κάποιες από τις δαπάνες σας, προκειμένου να υπάρξει οικονομική ισορροπία. Αντισταθείτε στον πειρασμό να βγείτε στην επίθεση αν κάποιος σας χρωστάει χρήματα, αλλά και μην αγνοήσετε το ζήτημα. Η ευγένεια και η διπλωματία θα φέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το να αντιδράσετε με επιθετικότητα, αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

ΖΥΓΟΣ
Η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική αυτή την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της αλήθειας, και φέρνει προς τα έξω την ευθύτητα και την ειλικρίνειά σας. Αισθάνεστε τώρα ότι είναι αδύνατο πλέον να προσποιείστε ότι όλα είναι εντάξει, έτσι λέτε ό, τι είναι μέσα στην καρδιά σας και στο μυαλό σας. Προσέξτε μόνο να μη γίνετε δογματικοί και έχετε συμπόνια στον τρόπο που μεταδίδετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Έτσι οι άνθρωποι γύρω σας θα αποδεχτούν τα μηνύματά σας. Καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά επίσης ό, τι έχει να κάνει με το εξωτερικό, μια επαγγελματική ευκαιρία ή μια νέα γνωριμία από μεγάλη απόσταση θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας. Ή ίσως πάτε ένα από καιρό αναμενόμενο ταξίδι ή σκεφτείτε και τη μετεγκατάσταση, ακόμα και σε άλλη χώρα.
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, και σε αντίθεση με τον απρόβλεπτο Ουρανό, σας παρακινεί να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για τη ζωή σας και να απομακρύνετε ό, τι και όποιον σας περιορίζει. Θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε μια ριζικά διαφορετική κατεύθυνση στην καριέρα σας ή ακόμα και να αποστασιοποιηθείτε από κάποιες σημαντικές σχέσεις σας. Αν νιώθετε να πνίγεστε στη σχέση σας ή δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες σας, ταρακουνάτε τα πράγματα για να αλλάξετε το status quo της σχέσης σας. Αν εδώ και καιρό σιγοβράζετε μέσα σας, ίσως ξεσπάσουν εντάσεις με έναν σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας και ιδιαίτερα αν προσπαθεί να σας περιορίσει κατά κάποιον τρόπο. Κανείς δεν μπορεί τώρα να τα βάλει μαζί σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εξαφανίστε το δράμα από τη ζωή σας! Η Πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας καλεί σε προβληματισμό. Ενώ μπορεί να λέτε ότι έχετε βαρεθεί τις σχέσεις που δεν μιλάνε στην ψυχή σας, σκεφτείτε: Μήπως τις τροφοδοτείτε ασυνείδητα; Ίσως κρατάτε κάποιες νοσηρές σχέσεις ακόμα, για να μην νιώθετε μοναξιά. Ή ίσως σας αρέσει να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων. Το φεγγάρι σας ζητά να σκάψετε βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σας και να προβληματιστείτε σχετικά με τους κρυφούς λόγους που κάποιοι άνθρωποι που δεν σας αξίζουν υπάρχουν στον κόσμο σας. Εάν είστε βαθιά ερωτευμένοι, αυτό το σεληνιακό φως προσθέτει μια αισθησιακή και παθιασμένη ενέργεια στο δεσμό σας.
Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι εξαιρετικά ερωτικές, θα δείτε πυροτεχνήματα στο κρεβάτι σας. Εάν, αντίθετα, νιώθετε ότι δεν έχετε τη συναισθηματική σχέση που ποθείτε, ακολουθήστε ό, τι σας λέει το ένστικτό σας. Εάν λαμβάνετε απόρριψη από τον αγαπημένο σας, αποδεχτείτε το, ακόμα κι αν αισθάνεστε πόνο. Όχι μόνο θα απελευθερωθείτε συναισθηματικά αλλά και μια πιο κατάλληλη και πιο δελεαστική αγάπη θα έρθει στη ζωή σας. Η Αφροδίτη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, και σε αντίθεση με τον Ουρανό, σας ζητά να αντιμετωπίσετε άλυτα θέματα του παρελθόντος σε μια σχέση σας που σας δημιουργούν εσωτερικές συγκρούσεις. Ο Ουρανός σας ζητά να θέσετε όρους και να πείτε την ωμή αλήθεια. Μια προειδοποίηση: Να είστε ειλικρινείς αλλά αποφύγετε να είστε επιθετικοί με τον άλλον. Καθαρίστε τον αέρα αλλά προσπαθήστε να προσεγγίσετε το άτομο με συμπόνια και καλοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σκέφτεστε καιρό τη δέσμευση με τον αγαπημένο σας; Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, θα μπορούσε να σας ωθήσει να κάνετε τη σχέση σας επίσημη. Είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική συνεργασία είτε για μια ερωτική σχέση, ανοίγετε συζήτηση για το μέλλον σας μαζί. Επικεντρωθείτε σε ό, τι θα θέλατε να δημιουργήσετε από κοινού, αποβάλετε τους φόβους σας και σκεφτείτε μόνο τα θετικά. Αν ο δεσμός σας έχει περάσει από μια έκρηξη ανάπτυξης τον τελευταίο καιρό, αυτό τοσεληνιακό φως ενεργοποιεί μια θετική αλλαγή κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων. Έχετε μια διάθεση συμβιβασμού και αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο άλλο σας μισό. Θα μπορούσατε ακόμα να υπογράψετε μια επικερδή συμφωνία κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Κάντε σαφείς τους όρους και ξεκινήστε τα μεγάλα σχέδιά σας!
Η έμφυτη ανάγκη σας για ανεξαρτησία και ελευθερία έρχεται σε κόντρα με την επιθυμία των άλλων για συναισθηματική ασφάλεια καθώς η Αφροδίτη στον φιλελεύθερο και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας βρίσκεται σε αντίθεση με τον επαναστάτη Ουρανό. Το μυστικό είναι να νιώθετε εσείς ελεύθεροι, ανεξάρτητα από το τι μπορούν να σκεφτούν οι άλλοι για σας. Όντας ο εαυτός σας, αυτό θα δώσει νέα πνοή σε μια σχέση που είναι ήδη στα σκαριά. Επίσης, ελέγξτε περισσότερο τις νέες γνωριμίες που κάνετε, ίσως γνωρίσετε άτομα που θα είναι δύσκολο να ταιριάξετε. Μη σκεφτείτε όμως να θυσιάσετε την επιθυμία σας για εξερεύνηση, ούτε και να προσπαθήσετε να πείσετε τους ανθρώπους να σας ακολουθήσουν. Τιμήστε το ανεξάρτητο πνεύμα σας μόνοι, κι ας απογοητεύσετε κάποιους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οργανωθείτε! Η Πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της αποτελεσματικότητας, και σας παρακινεί να λειτουργήσετε με ορθολογισμό και συστηματοποίηση. Επικεντρωθείτε στη διεκπεραίωση καθηκόντων που υπόσχονται να σας φέρουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα και επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά μετράει περισσότερο για σας. Αν έχετε κάποιες συναρπαστικές ιδέες, τώρα είναι η ώρα να τους δώσετε σχήμα και μορφή. Ξεκινήστε τη χαρτογράφηση του σχεδίου δράσης σας από σήμερα. Αν μια κατάσταση στη δουλειά σας, σας έχει ήδη αγχώσει, τώρα καθίσταται επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείτε με αυτήν. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την υγεία, το φεγγάρι σας καλεί να προβείτε σε απολογισμό των συνηθειών σας για την υγεία σας και την καθημερινή σας ρουτίνα.
Μήπως το άγχος παρεμβαίνει στην ευημερία σας; Αναζητήστε τρόπους για να μειώσετε το στρες από τη ζωή σας, ίσως πηγαίνοντας σε ένα γυμναστήριο ή ασχολούμενοι με ευχάριστες δραστηριότητες, είναι πολύ καλό αντίδοτο. Η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και σε αντίθεση με τον Ουρανό, σας συμβουλεύει: Φροντίστε οι συζητήσεις σας με τους ανωτέρους σας και τους συνεργάτες σας να είναι ήρεμες και να μη θέλουν διερμηνείς. Αν κάποιοι σας εναντιώνονται στο χώρο της εργασίας σας,αγνοήστε τους. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι κάποιοι στη δουλειά σας είναι από άλλον πλανήτη, μην γίνεστε επαναστατικοί. Θέλετε να έχετε συμμάχους και όχι εχθρούς όταν θα είστε στο βάθρο της επιτυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην κρατάτε αυτούς τους πολύτιμους λίθους της δημιουργικότητας και της αγάπης για τον εαυτό σας! Η Πανσέληνος στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της φήμης, σας δίνει την άδεια να προβάλετε τον εαυτό σας και σας ενθαρρύνει να κάνετε γνωστές τις διορατικές ιδέες σας. Είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, λάμπετε στον κοινωνικό σας περίγυρο, παίρνετε ό, τι σας φαινόταν αδύνατο να κατακτήσετε. Έχετε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μοιράζεστε την αγάπη σας με τον αγαπημένο σας και τους φίλους σας. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, έτσι επωφεληθείτε να πείτε το «σ’ αγαπώ» στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να δείξετε τα ταλέντα σας, να διαδώσετε το μήνυμά σας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ερωτεύεστε και βλέπετε το αντικείμενο του πόθου σας να σας επιστρέφει τα συναισθήματά του. Είστε σε σχέση; Ένα μωρό μπορεί να είναι στο μυαλό σας, αφού αυτή η Πανσέληνος συσχετίζεται με τη γονιμότητα. Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και σε αντίθεση με τον Ουρανό, αναταράσσει τις σχέσεις σας, χάνεστε τώρα σε μικρολεπτομέρειες. Έχετε ένα μεγάλο όνειρο ζωής που είστε αποφασισμένοι να το υλοποιήσετε, αλλά θα μπορούσατε να πνιγείτε στις λεπτομέρειες. Κάντε αργά βήματα και μη βιάζεστε για να δείτε αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιό σας μέχρι την ολοκλήρωσή του. Σκεφτείτε λίγο αντισυμβατικά και πρωτότυπα, έχετε στο μυαλό σας τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και θα γιορτάσετε τη νίκη σας.

ΙΧΘΥΣ
Έτοιμοι να δώσετε την ψυχή σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το σπίτι σας; Η Πανσέληνος στον οικείο τέταρτο οίκο σας, εμποτίζει την καρδιά σας με τρυφερά συναισθήματα και με μια διακαή επιθυμία να μείνετε στη φωλιά σας. Αν σκέφτεστε μια αγορά ή πώληση ακινήτου ή ακόμα και να φύγετε από το διαμέρισμά σας, ακούστε το ένστικτό σας και θα βρείτε το σπίτι των ονείρων σας. Εάν είχατε συγκρουστεί με μια γυναίκα ή ένα μέλος της οικογένειάς σας, αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά να υψώσετε τη λευκή σημαία. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ιδανικές για να διακοσμήσετε το σπίτι σας και να αγοράσετε νέα έπιπλα, προκειμένου να κάνετε τον χώρο σας πιο λειτουργικό και ευχάριστο. Ένα όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα, αφήστε την καρδιά σας να σας δείξει το δρόμο.
Έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις φέρνει στην επιφάνεια η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους, και σε αντίθεση με τον Ουρανό. Αποφύγετε να πιέσετε τον αγαπημένο σας, η σχέση σας θα αποδιοργανωθεί. Αν νιώθετε προσκολλημένοι στη σχέση σας ή γίνεστε έρμαιο των εμμονών και των εξουσιαστικών τάσεων σας, το σύμπαν θα σας απογοητεύσει. Αν μια συγκεκριμένη κατάσταση σας βασανίζει εδώ και καιρό, αντισταθείτε στον πειρασμό να την αντιμετωπίσετε κάνοντας επίθεση, αλλά και μην αγνοήσετε το ζήτημα. Μιλήστε με τον εαυτό σας,σκάψτε βαθιά μέσα στην ψυχή σας και θα βρείτε τις λύσεις. Δεν αξίζει να παλεύετε με τους κακούς σας δαίμονες και πολύ περισσότερο, η σχέση σας αξίζει πιο ευγενική συμπεριφορά. Αναζητήστε τον ενθουσιασμό με τρόπους που δεν θα απειλήσουν την ισορροπία και την αρμονία της σχέσης σας.

Keywords
αστρα, το φως, φως, δραμα, προσφορες, bonus, νέα, βγείτε, status, δραση, ευγένεια, βομβα mall, κινηση στους δρομους, μυστικες δημοσκοπησεις, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αξια, τελος ακινητων, δημοσκοπηση, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, βγείτε, αδεια, αυτοκινητο, αφροδιτη, γυναικα, δουλεια, επιπλα, εργασια, θεμα, καθημερινη, καριερα, κοντρα, μωρο, ονειρα, ονειρο, οροσημο, προγραμμα, πυροτεχνηματα, τηλεφωνο, υγεια, φως, ωρα, αγαπη, αγκαλια, αγορα, αγχος, αξιζει, απλα, αρμονια, ατομο, αυτοπεποιθηση, εβδομαδες, βρειτε, βρισκεται, γινεται, γνωριμια, γονιμοτητα, δαιμονες, δευτερο, δειτε, δωσει, εαυτος, ευχαριστο, εγχειρημα, ευκαιρια, ειλικρίνεια, εκρηξη, εκτιμηση, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, εργα, ενστικτο, εξι, επιθυμια, ερχεται, ευημερια, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπομονη, θολο, εικονα, οικο, ηρεμα, ισορροπια, κινηση, λαμψη, λευκη, λεπτομερειες, λυπη, λογια, ματια, μηνυματα, μηνες, μυστικο, μοναξια, μορφη, μπορειτε, μυαλο, μονα, νικη, ομαδα, παντα, ογδοο, ουρανος, οικος, οντας, ορια, οραματα, παιδι, πνοη, προβληματα, ψυχη, συζητηση, σκεψεις, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, σχολια, τι ειναι, το φως, φεγγαρι, φειδω, φυσικα, φημη, φωλια, χαος, χειροτερα, χαρα, αδυνατο, ασφαλεια, βηματα, bonus, ειλικρινεις, ερωτευμενοι, ευγένεια, γινετε, γνωσεις, χωρα, ιδιαιτερα, καρδια, κρεβατι, οψεις, ποδια, πωληση, σημαια, σπηλια, status, ταξιδι, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα