Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Παπανδρέου

SHOWBIZΗ Μαρία Πρωτόπαππα είναι ζευγάρι με τον Γιώργο ΠαπανδρέουΤρίτη, Νοέμβριος 24, 2015 - 13:11

Η Μαρία Πρωτόπαππα βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου! Δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στον πρώην πρωθυπουργό της χώρας, αλλά στον συνονόματό του ηθοποιό, που δεν έχει καμία συγγενική σχέση με το γνωστό πολιτικό τζάκι.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αρτα, ο Γιώργος έχει δηλώσει ότι έγινε ηθοποιός κατά τύχη. Ερχόμενος στην Αθήνα,

πριν από μερικά χρόνια, φοίτησε σε δραματική σχολή για να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και να αποκτήσει σωστή άρθρωση. Εκεί κόλλησε το μικρόβιο της υποκριτικής και μπήκε στα καλλιτεχνικά μονοπάτια.

Ανθρωπος χαμηλών τόνων, κέρδισε αμέσως τη συμπάθεια της Μαρίας την προηγούμενη σεζόν, όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά στις πρόβες και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.

Τον πρώτο καιρό προσπάθησαν να κρατήσουν μυστικό το ειδύλλιό τους και τα κατάφεραν.

Οι φήμες

Ομως, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, όπως λέει και μια σοφή ρήση. Οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους ακούστηκαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι.

Πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Γιώργος Παπανδρέου έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση στο θέατρο Παλλάς. Εφτασαν μαζί με τη μηχανή μεγάλου κυβισμού του ηθοποιού, φωτογραφήθηκαν κάπως αμήχανα στην είσοδο του θεάτρου και στη συνέχεια παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Billy Elliot».

Keywords
Αναζητήσεις
μαρια πρωτοπαππα γιωργος παπανδρεου, γιώργος παπανδρέου ηθοποιος αρτα
Τυχαία Θέματα