Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 16 – 22.11.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, προσωπικές υποθέσεις και οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν κυρίως αυτή την εβδομάδα. Είναι απαραίτητο να είσαι ιδιαίτερα συγκρατημένος στις αντιδράσεις σου και να μην παρασυρθείς σε υπερβολές που μπορεί να στιγματίσουν τις σχέσεις σου, αισθηματικές και επαγγελματικές. Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 21/11

και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις βαθιές ανάσες καθώς βρίσκεις την αισιοδοξία που ανεβάζει κατακόρυφα το ηθικό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Δεν αποκλείεται να αντιδράσεις απότομα αιφνιδιάζοντας σχέση και συνεργάτες με τις απαιτήσεις σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην καθημερινότητα καθώς υπάρχουν δυσκολίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Ξεφεύγοντας από την υπερβολή και από την απαισιοδοξία θα βρεις τους τρόπους να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις χωρίς νευρικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα και αυτή την εβδομάδα καθώς υπάρχουν ζητήματα που προκύπτουν και ανατρέπουν τα δεδομένα σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή καθώς οι υπερβολές και η απαισιοδοξία δεν θα βοηθήσουν να υπάρχουν ομαλές συνθήκες με το ταίρι σου. Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 21/11 και σε βοηθά να επικεντρωθείς σε σχέσεις και συνεργασίες δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, οικογένεια και προσωπική ζωή πρωταγωνιστούν και αυτή την εβδομάδα καθώς υπάρχουν ζητήματα που προκύπτουν και καλείσαι να τα διαχειριστείς με χαμηλούς τόνους. Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 19/11 δεν αφήνει περιθώρια για να προχωρήσεις όπως θα ήθελες σε οικογενειακές υποθέσεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει κατήφεια. Φρόντισε να δεις ρεαλιστικά και με ξεκάθαρη μάτια ποιες είναι οι ενδεδειγμένες λύσεις αφήνοντας την απαισιοδοξία στο περιθώριο.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οι σχέσεις με την οικογένεια και με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος θα σε απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και σε προσωπικό επίπεδο καθώς η επικοινωνία δυσκολεύει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Φρόντισε να μην οδηγηθείς σε ρήξεις με τα πρόσωπα που αγαπάς που θα πληγώσουν τις σχέσεις σας. Άλλωστε στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αυτό είναι αρκετό για να σου φτιάξει το κέφι. Η αισιοδοξία, η χαρά, η γενναιοδωρία φωτίζουν το πρόσωπό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, οικονομικά ζητήματα και στενές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και αυτή την εβδομάδα απασχολώντας σε στο μέγιστο βαθμό. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή καθώς η ένταση θα είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και ενισχύεται η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στην οικογένεια αφού θέλεις να νιώσεις ζεστασιά και θαλπωρή από τα οικεία πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, οι προσωπικές σου ανάγκες βρίσκονται στο επίκεντρο καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φροντίζει να της ανακοινώνει με κάθε τρόπο. Τα τετράγωνα που σχηματίζει μέσα στην εβδομάδα με τον Δία και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσουν σε αμετροεπείς και απόλυτες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Προσοχή και σε οικονομικές συναλλαγές καθώς ρέπεις μεταξύ υπερβολής και απαισιοδοξίας. Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη στις 21/11 και σε βοηθά να επικοινωνήσεις σκέψεις στο κοντινό σου περιβάλλον δίνοντας ανάσα στην ψυχολογία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ο Ήλιος διανύει τις τελευταίες μέρες του στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις είσαι ο κυρίαρχος σε ότι αφορά επιθυμίες και σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις αρχές της εβδομάδας καθώς η νευρικότητα αυξάνεται κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η εσωστρέφεια και η ανάγκη για μοναχικότητα κυριαρχούν και αυτή την εβδομάδα καθώς έχουν έρθει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που σου προκαλούν έντονο σκεπτικισμό. Γεγονός είναι ότι οδηγείσαι σε σημαντικά συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις κύκλους θεμάτων που σε ταλαιπώρησαν. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 21/11 και σε βοηθά να βγεις στο προσκήνιο διεκδικώντας με δυναμικό τρόπο αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, οικονομικά ζητήματα και φιλικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την εβδομάδα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και ανατροπές που θα επηρεάσουν αυτούς τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα καθώς αργότερα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις με δυσκολότερους όρους. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αποτραβηχτείς από το περιβάλλον σου και να μπεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα που σε οδηγεί στη μοναχικότητα και την εσωστρέφεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που σε απασχόλησαν έντονα το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σου δημιούργησαν περαιτέρω άγχος και νευρικότητα. Με τον Ήλιο να περνάει στον Τοξότη στις 21/11 σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς στο φιλικό περιβάλλον και να πάρεις ανάσες με πρόσωπα που μπορούν να καταλάβουν τις απόψεις και τις σκέψεις σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, ζητήματα με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν μέσα στην εβδομάδα που σου δίνουν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να οριοθετηθείς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις καθώς είτε θα υπερβάλλεις στις απαιτήσεις σου είτε θα είσαι σκληρός και απαισιόδοξος. Και τα δύο θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία των υποθέσεων σου.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 16 – 22.11.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα