Για άψογο μακιγιάζ θέλεις το σωστό πινέλο – Το ‘χεις;

Το σωστό μακιγιάζ χρειάζεται πάντα τα κατάλληλα εργαλεία!
Γι αυτό κι εμείς σήμερα σας προτείνουμε δύο λύσεις που θα αγαπήσετε!

Ξεκινάμε με τα οικολογκά πινέλα της Eco Tools, το must have προϊόν που προτείνεται από celebrities και beauty editors από το 2008! Με σκοπό αλλά και μέσο έμπνευσης τη φυσική ομορφιά η Eco Tools στοχεύει σε ένα υγιή

και πιο όμορφο κόσμο! Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι 100% cruelty-free, με απίστευτα μαλακές υποαλλεργικές τρίχες από συνθετικό Taklon, οικολογικό μπαμπού & ανακυκλωμένο αλουμίνιο.


Αν όμως επιλέγετε πάντα επαγγελματικά προϊόντα, μην παραλείψετε να δείτε τα Real Techniques. Σχεδιασμένα από δύο αδερφές beauty bloggers που ηξεραν ακριβώς τι ήθελαν να τους προσφέρουν τα εργαλεία μακιγιάζ!

Extra tip! Αφού έχετε ενημερωθεί για τα καλύτερα εργαλεία που θα απογειώσουν το μακιγιάζ σας ήρθε η ώρα να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε ηλιοκαμμένο look πριν το καλοκαίρι ανώδυνα και φυσικά! Πως γίνεται αυτό; Με τα προϊόντα Sunkissed που ήρθαν για να σας χαρίσουν όμορφη ηλιοκαμμένη όψη σε άκρως προσιττές τιμές! Μία σειρά που δημιουργήθηκε για να σας κάνει όχι μόνο να φαίνεστε, αλλά και να αισθάνεστε όμορφα!

Ρουζ, bronzer, πέρλες λάμψης, αλλά και ολόκληρες παλέτες με τα απαραίτητα για ένα μακιγιάζ που δεν θα περάσει απαρατήρητο! Σε χρηστικές συσκευασίες, κατάλληλες για το νεσεσέρ, την τσάντα, αλλα και για κάθε μικρή ή μεγάλη απόδραση.

Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε στο αγαπημένο μας Mybeauty box.GR σε φανταστικές τιμές & πάντα με την άψογη εξυπηρέτηση που εγγυάται!

The post Για άψογο μακιγιάζ θέλεις το σωστό πινέλο – Το ‘χεις; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα