Τί προβλέπουν τα άστρα από 16.5 έως 22.5.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για σας τώρα από την αλήθεια. Με το ολόγιομο φεγγάρι να φωτίζει τον ειλικρινή και επεκτατικό ένατο οίκο σας, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πείτε τα πράγματα όπως τα βλέπετε. Απλά να έχετε κατά νου ότι μόλις πείτε κάτι, θα είναι δύσκολο να το πάρετε

πίσω. Να είστε λοιπόν προσεκτικοί πριν μιλήσετε: στόχος σας πρέπει να είναι η ειλικρίνεια αλλά και η συμπόνια και ο σεβασμός στις απόψεις των άλλων. Μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία από μακριά, είτε ερωτική, είτε επαγγελματική, θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας τώρα. Και μην ξεχάσετε να ανανεώσετε το διαβατήριό σας! Ένα μακρινό ταξίδι σας περιμένει τους προσεχείς έξι μήνες.

Είχατε προβλήματα στα οικονομικά σας; Ο ορθόδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, επαναφέρει και πάλι την ισορροπία, έχετε λογικές και συνετές ιδέες για την ανάκαμψη της οικονομικής σας κατάστασης. Τα λόγια σας είναι γεμάτα σοφία, είστε λογικοί και προσγειωμένοι, κι αυτό είναι που οδηγεί τους άλλους να αναζητήσουν τη συμβουλή σας. Αναζητάτε την πρακτικότητα στην καθημερινή σας ζωή και άτομα που εναρμονίζονται με τις αξίες σας. Ξέρετε ακριβώς το τι χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η αυτοπεποίθησή σας και η πίστη στις αρχές και τις αξίες σας, μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπους για να έχετε οικονομική ευημερία ή να βρείτε έναν σημαντικό πλούσιο πελάτη ή να ενισχύσετε τη φήμη σας στην εργασία σας. Ξέρετε τι είστε και πιστεύετε στον εαυτό σας και την αξία σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας, ίσως να μη σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε! Η πανσέληνος στον εσωστρεφή όγδοο οίκο σας, επιμένει να έχετε μια σταθερή στάση και κυρίως να σκεφτείτε ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν ευγένεια και σεβασμό. Μπορεί τώρα να είστε αναποφάσιστοι όσον αφορά το είδος της σχέσης που ποθείτε ή την πορεία της σχέσης σας. Από τη μια πλευρά θέλετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας και από την άλλη επιθυμείτε μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Τι σας λέει όμως το ένστικτό σας να κάνετε; Εάν πάρετε ένα ηχηρό «όχι» από το πρόσωπο που λατρεύετε, μην γίνεστε κακεντρεχείς και εκδικητικοί, αποδεχτείτε το, ακόμα κι αν τώρα ο χωρισμός σας φαίνεται τρομακτικός. Με την απελευθέρωση από αυτόν/ην που δεν ικανοποιεί τις επιθυμίες σας, μια πιο κατάλληλη και δελεαστική επιλογή θα προκύψει πριν το τέλος του έτους. Ώρα να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο, να προβάλετε τις ιδέες που δεν μπορούσατε μέχρι τώρα να πείτε.

Ο ορθόδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, σας βοηθά και πάλι να βασιστείτε στον εαυτό σας, να επικοινωνήσετε χωρίς να παρεξηγηθείτε και να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας, τα οποία ίσως είχατε παραμελήσει. Τώρα θα είναι σχετικά εύκολο να διεκδικήσετε πράγματα για τον εαυτό σας, να είστε πιο συνεργάσιμοι με τους άλλους. Ξέρετε ότι για να υλοποιηθούν τα αγαπημένα σας όνειρα χρειάζεται χρόνος κι αυτό δεν σας πτοεί αφού έχετε υπομονή και επιμονή. Αντί να βάζετε τους άλλους ανθρώπους πρώτα, είναι καιρός να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας επιθυμίες. Πιστέψτε στην αξία σας και χαράξτε ένα πρακτικό χρονοδιάγραμμα για τις μεγάλες ιδέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σύμπαν σας δίνει έναν καλό λόγο για να γιορτάσετε με κάποιον/α τον οποίο νιώθετε πολύ κοντά σας, χάρη στην πανσέληνο η οποία φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων. Αν ο δεσμός σας έχει περάσει από μια έκρηξη ανάπτυξης τον τελευταίο καιρό, αυτό το σεληνιακό φως φέρνει στην επιφάνεια μια σημαντική αλλαγή κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Τώρα έχετε τα κίνητρα να κάνετε περισσότερο χώρο στη ζωή σας για σας και την αγάπη σας, βρίσκετε τρόπους να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, το φεγγάρι φέρνει στο διάβα σας μια αληθινή αδελφή ψυχή, κάποιον/α που θα συναντήσετε μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό σας δίκτυο. Στον επιχειρηματικό χώρο, έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία ή να έχετε μια επαγγελματική προσφορά που έρχεται από μακριά ή από το εξωτερικό.

Βλέπετε πρόοδο σε ένα δύσκολο (και πιθανώς μακροχρόνιο) συναισθηματικό θέμα, καθώς ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου. Ίσως έχετε μια από καρδιάς συνομιλία με κάποιο άτομο που σας πλήγωσε και επιλύετε ένα δύσκολο ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε μια για πάντα, χάρη στην εκδήλωση της συμπόνιας και της ευαισθησίας σας αλλά και της εμπιστοσύνης που επιδεικνύετε. Μπορεί να χρειαστεί να συγχωρήσετε κάποιον ή απλώς να αποβάλετε μια παρατεταμένη δυσαρέσκεια που σας αποτρέπει να ζήσετε ελεύθερα τη ζωή. Ανακαλύπτετε τις ρωγμές της δικής σας ψυχής, κάτι ή κάποιος που δεν σας προσφέρει χαρά ή δεν έχει θετικές προθέσεις, απλά δεν μπορεί να βρίσκεται στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φροντίστε τον εαυτό σας και ενδιαφερθείτε για την ευεξία σας, είναι το μήνυμα της πανσελήνου που ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της εργασίας, Το φεγγάρι σας απευθύνει έκκληση να μην κάνετε διατροφικές ατασθαλίες και καταχρήσεις, θα βλάψετε την υγεία σας. Απολαμβάνοντας τη διασκέδαση και την περιπέτεια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μην λαμβάνετε υπόψη σας τις υποχρεώσεις σας. Δεν χρειάζεται να στερείτε από τον εαυτό σας αλλά δεν χρειάζονται και υπερβολές. Η μετριοπάθεια είναι ο πιο σωστός δρόμος. Μια σωματική δραστηριότητα ή το γυμναστήριο μπορούν πραγματικά να σας ανανεώσουν και να σας κάνουν να νιώσετε περισσότερη ευεξία και ζωντάνια. Στο μέτωπο της εργασίας, αυτό το σεληνιακό φως θα μπορούσε να σας προσφέρει μια δελεαστική ευκαιρία, αλλά σεβαστείτε τα όρια σας.

Πείτε «ναι» μόνο αν θα ωφελήσει την καριέρα σας, ενώ θα διατηρήσει ελεύθερο τον πολυπόθητο προσωπικό χρόνο σας. Ξαναβρίσκετε τους χαμένους φίλους σας χάρη στον ορθόδρομο Ερμή στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας. Ίσως λάβετε βοήθεια από τους φίλους σας για ένα οικονομικό πρόβλημα που σας απασχολεί ή μια ειλικρινής συζήτηση με έναν στενό φίλο με τον οποίον είχατε παρεξηγηθεί, επαναφέρει και πάλι τη σαφήνεια στην επικοινωνία και τη σταθερότητα στη σχέση σας. Είστε τώρα απόλυτα ειλικρινείς και αυθεντικοί, αληθινοί με τον εαυτό σας και τους άλλους, ειδικά σε μια ομάδα. Διευκρινίζεται ο ρόλος του καθενός μέσα στην ομάδα, επαναφέρεται ο σεβασμός μεταξύ των μελών της, δεν υπάρχουν πλέον παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Υπάρχει εμπιστοσύνη και συνεργασία για την ολοκλήρωση ενός ομαδικού έργου.

ΛΕΩΝ

Τι θα λέγατε να φλερτάρετε και να αφεθείτε στη μαγεία της αγάπης; Καλωσορίστε έναν νέο έρωτα στη ζωή σας χάρη στην πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Έχετε ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση και δύναμη θέλησης για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, είστε δυνατός παίκτης στο παιχνίδι της αγάπης. Τίποτα δεν σας φαίνεται αδύνατο και ακατόρθωτο, έτσι δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι. Είστε σε σχέση; Εκδηλώστε ό, τι νιώθετε στο βάθος της καρδιάς σας και όχι μόνο… θα συγκινήσετε τον αγαπημένο σας αλλά θα σας επιστρέψει τη γενναιοδωρία σας και την αγάπη σας. Ίσως ακόμα να είναι στο μυαλό σας να κάνετε έναν απόγονο, έτσι κινητοποιηθείτε καθώς αυτή η πανσέληνος ευνοεί τη γονιμότητα. Επίσης, δώστε στην δημόσια εικόνα σας λίγη έξτρα προσοχή.

Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη φήμη, έτσι θα μπορούσατε να βρεθείτε στο επίκεντρο και λάμπετε! Αν είχατε σκαμπανεβάσματα στην επαγγελματική σας πορεία και παρανοήσεις με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας, ο ορθόδρομος Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, σας βοηθά να κάνετε μια αργή αλλά σταθερή επαγγελματική πρόοδο. Πριν κάνετε οποιεσδήποτε μεγάλες κινήσεις, εξετάστε όλες τις επιλογές, και τις πιθανές συνέπειες. Αν χρειαστεί να θίξετε ένα δύσκολο ζήτημα με το αφεντικό σας ή κάποιον ανώτερό σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε για ποιο πράγμα αγωνίζεστε και ότι είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε οποιαδήποτε απάντηση. Με έναν πιο προσεκτικό και υπολογισμένο τρόπο προσέγγισης, έχετε περισσότερες πιθανότητες να ακουστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις στο μυαλό σας που σας αγχώνουν καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως πιεστείτε από το κάλεσμα για βοήθεια ενός μέλους της οικογένειάς σας η συγγενών που έχουν την ανάγκη σας. Ενώ μπορεί να νιώσετε μια ενόχληση, δεν αξίζει να γκρινιάζετε γι’ αυτό. Σκεφτείτε ότι είναι καλό για το κάρμα σας. Εάν είχατε απομακρυνθεί ή παρεξηγηθεί με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά να υψώσετε λευκή σημαία. Είστε στο κυνήγι για ένα νέο ακίνητο; Σερφάρετε στα site των ακινήτων και δείτε τις λίστες.

Το ιδανικό διαμέρισμα θα μπορούσε να βρεθεί πριν από το τέλος του έτους. Το φεγγάρι σας καλεί να δείτε τ’ αστέρια με τον αγαπημένο σας στο σπίτι σας, να νιώσετε ένα πιο βαθύ συναισθηματικό δέσιμο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως κάνοντας ένα ταξίδι για να θυμηθείτε τα παλιά. Χαρά, ενθουσιασμό και μια νέα περιπέτεια, σας φέρνει ο ορθόδρομος Ερμής στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης, ζείτε με πάθος τη ζωή. Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε κάποιες από τις πεποιθήσεις σας ή ακόμα να χαράξτε μια εντελώς νέα πορεία. Ίσως ακόμα παρακολουθήσετε κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια ή εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών ή βρείτε την ευκαιρία να δημοσιεύσετε τις ιδέες σας, ακόμα και σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Με υπομονή και σχεδιασμό, κάθε όνειρό σας είναι απολύτως δυνατό να επιτευχθεί, έτσι κάντε αργά και στοχαστικά βήματα.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε ανεβασμένο το ηθικό σας, η χαρούμενη και κοινωνική ενέργεια που σας χαρίζει η πανσέληνος στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σας βοηθά να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες και μέσα από αυτές να συνάψετε μια ισχυρή σχέση. Η ευγλωττία σας και η πειθώ σας φέρνουν κοντά σας άτομα από όλα τα μέρη του κόσμου, ανθρώπους οι οποίοι διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία ή έχουν τη φήμη ότι είναι ικανοί στον τομέα της εργασίας τους. Ενώ αυτή η ένωση δεν έχει να κάνει με μια ερωτική σχέση, οι δυο σας θα είστε μια υπολογίσιμη δύναμη στην εργασία και τη δημιουργικότητα, και μαζί θα πάτε μπροστά. Είναι ώρα για πολλές συζητήσεις, λέτε αυθόρμητα αυτό που σκέφτεστε, νιώθετε ενθουσιασμένοι με την άφθονη επικοινωνία γύρω σας, προβάλετε με θέρμη τα επιχειρήματά σας και μαγνητίζετε με την πειθώ σας.

Καιρός να πάρετε ικανοποίηση για ένα καθυστερούμενο οικονομικό ή χρηματοδοτικό σχέδιο καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον όγδοο οίκο σας, της μακροπρόθεσμης οικονομικής ασφάλειας. Θα μπορούσατε να κάνετε μια τολμηρή οικονομική κίνηση που έχει μια μόνιμη επίδραση στην οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί να καταφέρετε να πάρετε ένα δάνειο ή να αποπληρώσετε τα οικονομικά χρέη σας. Ακολουθείτε δοκιμασμένες μεθόδους για να βελτιώσετε τις αποταμιεύσεις σας ή αποκαλύπτεται μια πηγή παθητικού εισοδήματος; Μια κοινή επιχείρηση ή συνεργασία θα μπορούσε επίσης να προχωρήσει μπροστά ή μια ιδέα σας αυξάνει τα κέρδη της επιχείρησής σας. Εξερευνήστε ό, τι αφορά τα οικονομικά σας, αλλά μην βιαστείτε σε οτιδήποτε δεσμευτικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ώρα να σκεφτείτε τα χρήματά σας! Η πανσέληνος ηλεκτρίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και είναι ορόσημο για την οικονομική σας κατάσταση. Αν είχατε προσπαθήσει για τη βελτίωση των οικονομικών σας κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, τώρα είναι η ώρα να ανταμειφθείτε. Αυτό το σεληνιακό φως αποκαλύπτει επίσης τη γρήγορη διαδρομή για τη δουλειά των ονείρων σας ή σας φέρνει έναν πλούσιο πελάτη πριν από το τέλος του έτους. Εάν νιώθατε να πηγαίνατε στο πουθενά στην τρέχουσα θέση εργασίας σας, το φεγγάρι σας ρίχνει μια σανίδα σωτηρίας. Η στρατηγική κοινωνικοποίηση κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών μπορεί να σας αποφέρει κερδοφόρες επενδύσεις, έτσι μη διστάσετε να συζητήσετε με άτομα σοφά και έμπειρα.

Αν ψάχνετε καιρό για ένα νέο λογιστή ή οικονομικό σύμβουλο, το φεγγάρι θα μπορούσε να σας παρουσιάσει ακριβώς το σωστό πρόσωπο. Αν η σχέση σας ή μια συνεργασία σας ήταν σε τέλμα λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, η ορθόδρομη πορεία του πλανήτη σας κάνει να νιώθετε και πάλι ότι έχετε έναν κοινό στόχο. Παίρνετε οριστικές αποφάσεις σε σχέση με αυτή την παλιά αγάπη που σας έκανε να αναρωτιέστε αν είστε στην ίδια σελίδα ή όχι. Ίσως ένα φιλικό σας πρόσωπο ρίξει μια επιχειρηματική ιδέα ή ενωθείτε για ένα νέο εγχείρημα ή κάνετε ένα αποφασιστικό βήμα στη σχέση σας. Αναγνωρίζετε το πόσο σημαντικό είναι στη ζωή σας το άλλο σας μισό. Τα πράγματα δεν θα είναι πολύ δύσκολα αν κάνετε μικρά και αργά βήματα και δεν βιαστείτε

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρά το γεγονός ότι δεν είστε καθόλου ατομιστές και φροντίζετε να κάνετε πάντα τους άλλους να γελάνε, τώρα το σύμπαν σας ζητά να κάνετε το ακριβώς αντίθετο, όλα είναι για σας. Η ετήσια πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας φέρνει στο προσκήνιο, έτσι δεν χρειάζεται καν να βαδίζετε στη σκιά των άλλων, ούτε και θέλετε κάποιον άλλον να μοιραστεί τη δόξα σας. Είστε δυνατός παίχτης στο παιχνίδι της ζωής, οι άλλοι άνθρωποι σας βλέπουν ως ηγέτη, είστε η ψυχή της παρέας. Τι περισσότερο … έχετε τη συμπαντική άδεια να προβάλετε τον εαυτό σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι πιστεύετε στην αξία σας και πουλάτε ακριβά τον εαυτό σας. Αν επιτρέψετε σε κάποιον άλλον να ορμήσει και να κλέψει τις επευφημίες για τη σκληρή δουλειά σας, θα έχετε να κατηγορήσετε μόνο τον εαυτό σας.

Θέστε όρια στις διατροφικές ατασθαλίες σας και ξεκινήστε να ακολουθείτε πιο υγιεινές συνήθειες, είναι το αίτημα του ορθόδρομου Ερμή στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Τώρα σας είναι πιο εύκολο να βάλετε τάξη και οργάνωση στην καθημερινότητά σας και να ακολουθήσετε ένα πιο υγιεινό πλάνο. Ο Ερμής σας προικίζει με σταθερές ιδέες για να διατηρήσετε την υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση. Γυρίστε σε μια νέα σελίδα και ξεκινήστε να τρώτε πιο πλούσια και θρεπτικά γεύματα, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε γεμάτοι ενέργεια και σε άριστη φόρμα. Εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο ή ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που σας κρατάει σε εγρήγορση, όπως το χορό. Τιμήστε το σώμα σας, για να είναι πιο ήρεμη η ψυχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παραδοθείτε στις προσταγές του σύμπαντος! Η πανσέληνος φωτίζει το δωδέκατο σπίτι σας, του υποσυνειδήτου, και σας βοηθά να επουλώσετε παλιές συναισθηματικές πληγές, ξεπερνώντας μια αρνητική κατάσταση που πρέπει να φύγει οριστικά από τη ζωή σας για να νιώσετε αγαλλίαση και ξεκούραση. Προσπαθώντας να κρατήσετε ζωντανή μια τελειωμένη σχέση, είναι σαν να ρίχνετε νερό σε ένα νεκρό φυτό. Δεν έχει σημασία το πόσο ρίχνετε, δεν πρόκειται ποτέ να ζωντανέψει, σίγουρα όχι αρκετά γρήγορα για να σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό το σεληνιακό φως σας χαρίζει επίσης δύναμη και θάρρος, και κάποια υποστήριξη από ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο που πάντα ήταν και θα είναι κοντά σας.

Επίσης, οι διαισθητικές ικανότητές σας θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε άλλη διάσταση, τώρα μπορείτε να συντονιστείτε με ό, τι σας λέει το υποσυνείδητό σας για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Προχωρήστε μπροστά, η ζωή σας αλλάζει. Αν βρισκόσασταν σε ένα θολό τοπίο για μια παλιά αγάπη, ο ορθόδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας βοηθά να δείτε τα πράγματα πιο λογικά και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, καθώς ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και την αξία σας. Αν είχατε παρανοήσεις και διαπληκτισμούς με τον αγαπημένο σας, είστε σε θέση τώρα να έρθετε αντιμέτωποι με αυτά τα δύσκολα ζητήματα στη σχέση σας, έχοντας αυτοπεποίθηση και χωρίς να ενεργείτε εγωιστικά. Πείτε στους αγαπημένους σας το πώς αισθάνεστε πραγματικά, τα λόγια σας μπορεί να τους έρθουν ως έκπληξη και σίγουρα θα σας το ανταποδώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίξτε ένα μπουκάλι σαμπάνιας για τη νίκη μιας ομάδας! Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και της φιλίας, δίνοντάς σας έναν καλό λόγο για να γιορτάσετε με μια ομάδα συνεργατών. Αυτό το σεληνιακό φως φέρνει νέους, έμπειρους ανθρώπους στη ζωή σας, οπότε να είστε σε εγρήγορση για να σχηματίσετε νέες συμμαχίες που σας οδηγούν στη νίκη. Γνωρίστε νέα άτομα που είναι φίλοι των φίλων σας ή διαμέσου των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η ομάδα των ονείρων σας θα μπορούσε να είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, έτσι μπορεί να κάνετε κάποιες ηλεκτρονικές αγορές ή να ανανεώσετε το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αφήνετε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας προκειμένου να αναμιχθείτε με ένα ευρύτερο κοινωνικό δίκτυο, το οποίο εμπλουτίζει την έμπνευσή σας, τη χαρά και τη διασκέδαση, και ακόμη σας δίνει ευκαιρίες για περιπέτεια. Ο ορθόδρομος Ερμής στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας ζητά να είστε πιο ώριμοι και λογικοί και να μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας. Αν δημιουργηθεί μια λογομαχία στο οικογενειακό μέτωπο ή είχατε έρθει αντιμέτωποι με ένα δύσκολο θέμα με ένα προσφιλές σας πρόσωπο, αντί να ρίχνετε τις κατηγόριες σας, προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και ψύχραιμοι. Δεν είναι ότι θα αγνοήσετε τα δικά σας συναισθήματα, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρετε να τους βάλετε στη θέση που τους αξίζει. Κάντε ένα βήμα πίσω και δημιουργήστε μια win-win κατάσταση για όλους.

ΙΧΘΥΣ

Βλέπετε φως στην επαγγελματική σας ζωή! Η πανσέληνος ηλεκτρίζει το δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, και μπορεί να ξεκινήσετε να καρπώνεστε τα οφέλη όλης της σκληρής εργασίας σας κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών. Έχετε δίπλα σας άτομα με δύναμη και εξουσία και την ανάλογη εμπειρία που μπορούν να σας ωθήσουν μέχρι τη σκάλα της επιτυχίας. Μην κρατάτε τα πράγματα αυστηρά επαγγελματικά με τους συναδέλφους σας, κάντε κάτι πέρα από το γραφείο και εκτός από καλούς συμμάχους στην εργασία σας θα αποκτήσετε και έμπιστους φίλους. Ξεκινήστε με μια μικρή συζήτηση για κάτι προσωπικό σας με τους συναδέλφους και τους πελάτες σας. Δεν χρειάζεται να πείτε όλη την ιστορία της ζωής σας, αλλά ρωτήστε τους τι κάνουν έξω από το γραφείο, μια φιλική κουβέντα θα τους ωθήσει να χαλαρώσουν.

Μην ξεχνάτε ότι είστε από τη φύση σας ευαίσθητοι και συμπονετικοί και αυτή η επιπλέον προσπάθεια βοηθά να σπάσει ο πάγος. Με τον ορθόδρομο Ερμή στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, μπορείτε επιτέλους να εκφέρετε τις απόψεις σας χωρίς να παρεξηγηθείτε και να ξεκινήσετε να οργανώνετε το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν να κάνετε. Τα λόγια σας έχουν τώρα περισσότερη βαρύτητα, εκφράζετε με θάρρος τις ιδέες σας. Κάνετε νέες γνωριμίες, ο ήρεμος και μειλίχιος τρόπος επικοινωνίας σας, βοηθά να άρετε τις συγκρούσεις με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Αν μια σχέση σας είχε περάσει από σαράντα κύματα, τώρα βλέπετε πιο λογικά, πρακτικά και ώριμα τα πράγματα κι αυτό σας βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 16.5 έως 22.5.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, ειλικρίνεια, ευγένεια, καιρος, βομβα mall, φως, προσφορες, σημαίνει, site, νέα, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, ομαδα διας, αξια, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, εξτρα, η ζωη, επιθυμιες, διαβατηριο, αδεια, βημα, δουλεια, εργασια, θαρρος, θεμα, καθημερινη, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, ονειρο, οροσημο, προγραμμα, υγεια, φυσικη, φως, ωρα, αγαπη, αξιζει, απλα, αστερια, ατομο, αυτοπεποιθηση, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γινεται, γονιμοτητα, δανειο, δευτερο, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δοξα, δρομος, δικτυο, δικτυα, εγρηγορση, εγχειρημα, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρίνεια, ειλικρινης, υπαρχει, εκρηξη, ελευθερια, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εξι, επικοινωνια, επενδυσεις, ερθετε, ερμης, ερχεται, ευεξια, ευημερια, τεχνολογια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, ειδος, υπομονη, θολο, ηθικο, εικονα, οικο, ισορροπια, καρμα, κυματα, κυνηγι, κινηση, λευκη, λογια, λογο, μαγεια, μακρια, μηνες, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νερο, νικη, ξεκουραση, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, ορια, παθος, πηγη, πιστη, πιθανοτητες, προβληματα, ψυχη, ρωγμες, σεβασμος, σεμιναρια, σιγουρα, συζητηση, συντομα, σωμα, σοφια, σπιτι, συμπαν, σχεδιο, φεγγαρι, φυση, φορμα, φημη, χατζηβασιλειου, χρονος, χαρα, ομορφα, αδυνατο, αφεντικο, αγορες, βηματα, ειλικρινεις, ενωση, ευγένεια, φιλοι, φυτο, ιδανικο, μπροστα, οψεις, παιχνιδι, πληγες, σημαια, σημαίνει, site, σωστο, σωστος, ταξιδι, της παρεας, υγειας, win
Τυχαία Θέματα