Διαχειριστείτε το άγχος και τις κρίσεις πανικού

#loveyourselflabs: Εργαστήρια/Σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης

Τα εργαστήρια #loveyourselflabs είναι 3ωρα ψυχοεκπαιδευτικά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, όπου οι συμμετέχοντες έχουν ως στόχο να αναπτύξουν πλευρές του εαυτού τους, που θα τους βοηθήσουν να έχουν μια ποιοτική καθημερινότητα. Η δομή είναι σεμιναριακού τύπου και περιλαμβάνουν πολλές διαδραστικές ασκήσεις, με στόχο την πρακτική εφαρμογή όσων θα μάθουν σε αυτά. Το πρώτο εργαστήριο/σεμινάριο #loveyourselflabs για το 2017 ξεκινά με το «Διαχειριστείτε το άγχος και τις κρίσεις πανικού» και απευθύνεται σε

όσους επιθυμούν να μάθουν πρακτικούς τρόπους διαχείρισης τους άγχους και των κρίσεων πανικού:

Να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το άγχος και τις κρίσεις πανικούΝα αλλάξουν τον αρνητικό τρόπο σκέψης που δημιουργεί άγχοςΝα εφαρμόσουν απλές τεχνικές χαλάρωσης και stress management.

Εισηγητής: Πάτροκλος Παπαδάκης, ψυχολόγος.

Πότε & που: Το Σάββατο 18/2/2017 και ώρα 10:00-13:00 στην Καλλιθέα, Ελ. Βενιζέλου 138 (πρώην Θησέως), απέναντι από την πλατεία Δαβάκη.

Κόστος: Για το τρίωρο εργαστήριο/σεμινάριο 30 ευρώ.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο εργαστήριο επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2109564594 & 6944972063 ή στο e-mail [email protected]

Ποιος είναι ο Πάτροκλος Παπαδάκης

Γεννήθηκε στη Χίο και σπούδασε Ψυχολογία στο αντίστοιχο τμήμα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Καλλιθέα, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής και προσωπικής ανάπτυξης.

Συνεργάζεται ως ομιλητής με την ELT News, πραγματοποιώντας σεμινάρια ψυχολογίας που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς. Τα τελευταία χρόνια ήταν επόπτης πρακτικής άσκησης των φοιτητών ψυχολογίας του Παντείου Παν/μίου καθώς και εισηγητής στην εκπαίδευση νέων εθελοντών κοινωνικής πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συζητήσεις γύρω από θέματα ψυχολογίας θα βρείτε σε πλήθος εκπομπών στην τηλεόραση (“My Life” και “Όλα για την Υγεία μου” στο MEGA, “Υγεία Πάνω Απ’όλα” στον ΑΝΤ1, “Αυτοψία στον Alpha” κ.ά.) και στο ραδιόφωνο (Αθήνα 984, Βήμα FM κ.ά.).

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του ομίλου των Αττικών Εκδόσεων (Shape, Madame Figaro, Miss Bloom) και άρθρα του θα βρείτε επίσης σε περιοδικά όπως The Body, ΓΥΝΑΙΚΑ, Glam κ.ά. Επίσης, είναι επιστημονικός σύμβουλος και συνεργάτης της δημοσιογράφου – παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου στο site Όμορφα Μυστικά.

The post Διαχειριστείτε το άγχος και τις κρίσεις πανικού appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα