Μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα σας με την νέα Shine-Up Powder της ZAO Organic Make Up

Η Shine-Up είναι μία 2 σε 1 πούδρα που χρησιμεύει και ως highlighter αλλά και προσθέτει λάμψη στην επιδερμίδα σας με την υπέροχη ιριδίζουσα φόρμουλα που δεσμεύει το φως και δίνει λάμψη στο πρόσωπο και τα μάτια σας.

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις λιπαρές, χάρη στην πουδρένια υφή της και εξασφαλίζει ένα υπέροχα λαμπερό αποτέλεσμα.

Το προϊόν αυτό, όπως και όλα τα προϊόντα της ZAO δεν περιέχει ταλκ και parabens.

Αντί αυτών περιέχει μικρο-σωματίδια αγνού αργύρου ως ένα φυσικό και αποτελεσματικό, μη-τοξικό συντηρητικό.
Η ZAO δεν χρησιμοποιεί νανο-σωματίδια στα προϊόντα της καθώς τα μικρο-σωματίδια αργύρου είναι μεγαλύτερα, καθιστώντας όλα τα προϊόντα ZAO απόλυτα ασφαλή και χωρίς τοξικά, χημικά συντηρητικά!

Μάθετε περισσότερα για βασικά συστατικά της ZAO Organic Shine Up Powder 310!

Περιέχει:
· Μικροϊονισμένη Πούδρα Μίσχου Μπαμπού: Αναζωογονεί την επιδερμίδα. Μια λευκή ουσία που εξάγεται από τους όζους του μπαμπού. Αποτελείται κυρίως από διοξείδιο του πυριτίου, ένα συστατικά που χρησιμοποιείται ευρέως στην ασιατική ιατρική. Το Οργανικό Διοξείδιο του Πυριτίου αποτελεί βασικό συστατικό του συνδετικού ιστού και βρίσκεται σε όλο το ανθρώπινο σώμα. Αναγεννά την επιδερμίδα καθώς είναι βασικός παράγοντας για την σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Με το πέρασμα των χρόνων, η ελαστικότητα της επιδερμίδας μας χάνεται καθώς το απόθεμα του διοξειδίου του πυριτίου στον οργανισμό μας μειώνεται. Έτσι λοιπόν, είναι σημαντικό να το αναπληρώνουμε τροφοδοτώντας επιδερμικά το δέρμα μας!
· Έλαιο Σόγιας: Το αγνό έλαιο σόγιας που περιέχει είναι πλούσιο σε πολύτιμα λιπαρά οξέα, γνωστά για τις εξαιρετικές ενυδατικές, επανορθωτικές και αναγεννητικές τους ιδιότητες.
· Εκχύλισμα Ρίζας Σιβηρικού Τζίνσενγκ: Αντι-φλεγμονώδης και Τονωτική Δράση. Το φυσικό εκχύλισμα ρίζας Τζίνσενγκ είναι γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες.
· Bisabolol: Αποτελεί ένα φυσικό ενεργό συστατικό που προέρχεται από φυτά και έχει εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες.
· Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς & Εκχύλισμα Ελιάς: Ισχυρά Αντιοξειδωτικά φυσικά συστατικά που προστατεύουν την επιδερμίδα από τη ρύπανση του περιβάλλοντος, τον ήλιο κλπ. που μπορούν να προκαλέσουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
· CI77820 Μικροϊονισμένη Πούδρα Αργύρου (Ασήμι): Φυσικό Συντηρητικό. Τα μικρο-σωματίδια καθαρού αργύρου έχουν αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες (ιδιαίτερα πάνω στο δέρμα και τους βλεννογόνους) κι έτσι προστατεύουν το δέρμα και συντηρούν το προϊόν μας. Τα μικροσωματίδια αργύρου χρησιμοποιούνται και σε κρέμες για την φροντίδα και θεραπεία των εγκαυμάτων. Σχεδόν όλα τα προϊόντα της εταιρείας ZAO MakeUp περιέχουν μικρο-σωματίδια αγνού αργύρου, ως ένα φυσικό συντηρητικό.

Αποκτήστε την Shine Up 310 Powder με ένα κλικ ΕΔΩ!

Τα προϊόντα ZAO MakeUp αποτελούν ένα μικρό θησαυρό καθώς η μπαμπού συσκευασία τους μέσα στο βαμβακερό πουγκάκι τα κάνει να ξεχωρίζουν!

Ανακαλύψτε το Οργανικό Μακιγιάζ από την ZAO με ένα κλικ ΕΔΩ!

Η ZAO (ένα όνομα που προέρχεται από τον συνδυασμό του Zen και του Tao – δύο Ασιατικές φιλοσοφίες που βασίζονται στην παρατήρηση της φύσης) δημιούργησε 100% φυσικές φόρμουλες, εμπλουτισμένες με ενεργά, οργανικά συστατικά που ενισχύουν την φυσική ομορφιά της επιδερμίδας! Παρασυρθείτε από τα υπέροχα φωτεινά χρώματα και τις βελούδινες υφές που συνδυάζουν άνεση και μακρά διάρκεια σε μια υπέροχη συσκευασία από φυσικό ξύλο μπαμπού!!!

Όλα τα προϊόντα μακιγιάζ ZAO θα είναι οργανικά πιστοποιημένα από τον Ecocert, δεν δοκιμάζονται σε ζώα και δεν περιέχουν ταλκ, νανοσωματίδια, πετροχημικά και τοξικά χημικά συντηρητικά! Αντί αυτών περιέχουν μικροϊονισμένη πούδρα αργύρου (ασήμι) ως ένα φυσικό συντηρητικό!

Δείτε όλα τα προϊόντα στο WWW.ORGANICBRANDS.GR

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα σας με την νέα Shine-Up Powder της ZAO Organic Make Up appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα