Αυτή είναι η καλύτερη κρέμα νυκτός για θρέψη και ανάπλαση!

Κατά τη διάρκειά της νύχτας το δέρμα μας, όπως και ο υπόλοιπος οργανισμός, αναπαύεται προκειμένου να ανανεωθεί.

Την ημέρα οι λειτουργίες του δέρματος εστιάζουν στην άμυνά του ενάντια στις επιθέσεις του περιβάλλοντος –υπεριώδης ακτινοβολία, μόλυνση, ξηρή ατμόσφαιρα, υπερβολική ζέστη κ.λπ.–, ενώ το βράδυ διπλασιάζεται ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου.

Αποτελεί την ιδανική ώρα για να επανορθώσει τις βλάβες που έχει υποστεί και να ανανεωθεί δημιουργώντας νέα κύτταρα.

Οι κρέμες

νυκτός προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και δραστηριοποιούν την κυτταρική λειτουργία. Επιπλέον, στις μεγαλύτερες ηλικίες, βελτιώνουν το χρωματικό τόνο και την υφή του δέρματος εμφανίζοντας λιγότερες δυσχρωμίες και ρυτίδες.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε κρέμα νυκτός;

Οι βιταμίνες C και Ε, το συνένζυμο Q10, η ιδεβενόνη αλλά και ενυδατικοί παράγοντες όπως τα ceramides και τα λιπαρά οξέα έχουν ιδιαίτερα ευεργετική δράση.Η σύνθεση της κρέμας νυκτός είναι συνήθως πιο πυκνή καθώς σχετίζεται άμεσα με την υψηλή περιεκτικότητά τους σε δραστικά συστατικά, τα οποία αποδίδουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα όταν μένουν για αρκετές ώρες στην επιδερμίδα.Από την άλλη, είναι το ιδανικότερο να απλώσουμε στο πρόσωπό μας ένα προϊόν με βαριά σύνθεση το βράδυ, παρά το πρωί κάτω από το μακιγιάζ.

Η κρέμα νυκτός Sukin βραβεύτηκε το 2014 ως η καλύτερη ενυδατική κρέμα νυκτός!
RUNNER UP BEAUTY HEAVEN BEST IN BEAUTY AWARDS 2014/BEST NIGHT TIME MOISTURISER

Ενισχυμένη σύνθεση που βοηθά στη σύσφιξη, την ελαστικότητα και επανόρθωση του προσώπου, πλούσια σε έλαια Άγριου Τριαντάφυλλου, Νυχτολούλουδου και Μποράντζα.

Η Sukin Moisture Restoring Night Cream προστατεύει και αποτρέπει την απώλεια της υγρασίας.
Αντιρυτιδική και αναζωογονητική κρέμα νυκτός για όμορφη και δροσερή επιδερμίδα κάθε πρωί.

Απόκτησε την τώρα με ένα κλικ ΕΔΩ!

Δες όλα τα προϊόντα της Sukin Organics στο WWW.ORGANICBRANDS.GR!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Αυτή είναι η καλύτερη κρέμα νυκτός για θρέψη και ανάπλαση! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα