Gua sha: Το απαραίτητο εργαλείο για λαμπερό δέρμα!

Τo gua sha τεχνικά δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά έχει γίνει η νέα beauty εμμονή το τελευταίο διάστημα στον χώρο της ομορφιάς.

Τι είναι το gua sha;

Το gua sha είναι ένα beauty tool που προέρχεται από την αρχαία κινεζική ιατρική. Είναι μια περιποίηση προσώπου που περιλαμβάνει μασάζ στο πρόσωπο ενός επίπεδου νεφρίτη ή ροζ

χαλαζία με ανοδικές κινήσεις για να χαλαρώσει τους τραβηγμένους από την ένταση μύες και να βοηθήσει στην ανάπλαση ιστών.

Το εργαλείο πιέζεται ελαφριά πάνω στην επιδερμίδα, προκειμένου να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία κι έτσι να κρατήσει ζωντανό και λαμπερό το δέρμα.

Με την πίεση που ασκείται επιτυγχάνεται η τόνωση της ροής αίματος και η εξάλειψη της στασιμότητας στις προβληματικές περιοχές και τελικά γίνεται η άρτια αποκατάσταση κι επούλωση των μεταβολικών κυττάρων.

Plus, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα χείλη σας για να τα κάνετε πιο ζουμερά και ροδαλά.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Κρατήστε το εργαλείο gua sha με την καμπύλη πλευρά να ακουμπάει στο πρόσωπό σας, αγκαλιάζοντάς το και γλιστρήστε απαλά προς τα επάνω και έξω, ξεκινώντας από τον λαιμό και πηγαίνοντας σταδιακά προς τη γνάθο, το πηγούνι και γύρω από το στόμα.

Επαναλάβετε 5-10 φορές σε κάθε σημείο. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στα μάγουλα και γλιστρήστε απαλά κάτω από τα μάτια, μετά κατευθυνθείτε στα φρύδια σας και τέλος, από το μέτωπό σας μέχρι τη γραμμή των μαλλιών σας.

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα beauty gadgets, όπως jade rollers ή face rollers,

The post Gua sha: Το απαραίτητο εργαλείο για λαμπερό δέρμα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα