Έρευνα GameWorld 2014

Κάντε το GameWorld ακόμη καλύτερο!

Στην μέχρι τώρα πορεία του, το GameWorld.gr ρωτάει πάντοτε την γνώμη σας σε κάθε του βήμα, από θέματα που αφορούν την εμφάνιση και το περιεχόμενό του, μέχρι και για μικροαλλαγές στο Forum ή το Community.

Κατά το παρελθόν πραγματοποιήσαμε την πρώτη Έρευνα GameWorld το 2012 και ένα χρόνο μετά την Έρευνα αγοράς του 2013 που προωθήθηκε στις ελληνικές αντιπροσωπείες

μία εβδομάδα μετά, ώστε να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους προς εμάς τους gamers.

Λάβαμε το feedback σας σοβαρά υπόψη και θέλουμε να πιστεύουμε ότι σας ικανοποιήσαμε σε μεγάλο βαθμό, με συχνότερες ειδήσεις, live update σε συνεντεύξεις τύπου, reviews σχεδόν κάθε ημέρα του site και περισσότερες εκπομπές στο κανάλι μας στο YouTube.

Φέτος, πραγματοποιούμε για δεύτερη φορά μία έρευνα στην οποία ζητούμε την αντικειμενική άποψή σας για το GameWorld.gr. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και θέλουμε διαρκώς να κάνουμε ότι μπορούμε για να σας ικανοποιήσουμε στο 100%. Θα μας βοηθούσατε πάρα πολύ με την συνεισφορά σας ώστε να κάνουμε όλοι το αγαπημένο μας site ακόμη καλύτερο.

Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την έρευνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ερωτήσεις 1-3 χρειάζονται απάντηση σε όλα τους τα πεδία. Μετά το τέλος της έρευνας μπορείτε αν θέλετε να την σχολιάσετε στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα