Watch Dogs: Το αποκλειστικό περιεχόμενο για τις κονσόλες της Sony

Μια ώρα επιπλέον gameplay στα PS4 και PS3. Δείτε το τρέιλερ.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο open world Action game της θα περιέχει τέσσερις επιπλέον αποστολές στις κονσόλες της Sony, οι οποίες θα εμβαθύνουν στην ιστορία της DeadSec, ενός οργανισμού

που ασχολείται με το hacking.

Οι συγκεκριμένες αποστολές θα είναι διαθέσιμες μόνο στις εκδόσεις των PS4 και PS3 και θα επεκτείνουν την διάρκεια του παιχνιδιού κατά μια ώρα. Οι κάτοχοι των παραπάνω κονσολών θα πάρουν επίσης ένα αποκλειστικό outfit και boost στο hacking που θα σας δώσει μια επιπλέον θέση στην μπαταρία του κινητού σας, το οποίο θα έχει έναν "επαναφορτιζόμενο" μετρητή που θα καθορίζει κάθε πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες του hacking.

{youtube}HVS-XIWgU0s|500|300{/youtube}

Διαβάστε επίσης για το multiplayer mode και τα minigames του παιχνιδιού, για την διάρκειά του και για τις απαιτήσεις του στα PC. Μπορείτε να συζητήσετε για το Watch Dogs και στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld. Θυμίζουμε επίσης ότι σύμφωνα με δηλώσεις της Ubisoft, η έκδοση για Xbox One αναμένεται να έχει πιο δυναμικό περιβάλλον.

Το Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου για PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 και PS3. Η έκδοση για το Wii U θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2014.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα