Διαγωνισμός Aliens: Colonial Marines

Κερδίστε 6 αντίτυπα του νέου FPS για PS3 και Xbox 360!

Οι διαγωνισμοί δεν σταματούν ποτέ στο GameWorld. Για να μπει...καλά η εβδομάδα, η Zegetron σας χαρίζει 6 αντίτυπα του Aliens: Colonial Marines, του νέου First-Person Shooter της Sega. Συγκεκριμένα θα δοθούν 3 αντίτυπα για PS3

και 3 για Xbox 360.

Πως θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Τα αντίτυπα θα δοθούν με τρεις διαφορετικούς τρόπους, επομένως...δώστε προσοχή! Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση και με τους τρεις τρόπους για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε το παιχνίδι. Για αρχή κάντε Like σε αυτή την είδηση και ακολουθήστε όσους από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:
1ος τρόπος: Οι δύο πιο ενεργοί χρήστες που θα αποκτήσουν τους περισσότερους πόντους εμπειρίας (xp) από σήμερα μέχρι και τα μεσάνυκτα της Παρασκευής θα κερδίσουν από ένα Aliens: Colonian Marines χωρίς κλήρωση! Δείτε πως κερδίζετε xp για το προφίλ σας!
2ος τρόπος: Μπείτε στην ομάδα Aliens: Colonial Marines και γράψτε στον τοίχο της την λέξη "PS3" ή "Xbox 360". Δύο από εσάς θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο μετά από κλήρωση.
3ος τρόπος: Μπείτε στην Facebook Page του GameWorld και κάντε Like, Share και αφήστε σχόλιο στη φωτογραφία που θα δείτε, γράφοντας και εκεί "PS3" ή "Xbox 360". Δύο από εσάς θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο μετά από κλήρωση.

Οι νικητές
Οι 6 τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν τα μεσάνυκτα αυτής της Παρασκευής.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα