To Journey και το The Unfinished Swan στο PlayStation 4

Σύμφωνα με στοιχεία που διέρευσαν.

Τα πολυαγαπημένα για το PlayStation 3 Journey και The Unfinished Swan κατευθύνονται στο PlayStation 4, σύμφωνα με ένα line-up που εμφανίστηκε και ανέφερε τα games τα οποία πρόκειται να δούμε στο Gamescom.

Η

συγκεκριμένη λίστα, εμφανίστηκε για λίγο στο επίσημο site της Sony, Gamescom.4theplayers.de, όπου το NeoGAF το παρατήρησε για πρώτη φορά. Λίγες ώρες αργότερα όμως η λίστα αφαιρέθηκε. Αναφέρθηκε επίσης το Until Dawn, ένα Horror Adventure για PS3 που είδαμε στην Gamescom 2012 για PlayStation Move κι έκτοτε δεν έχουμε μάθει νεότερα.

https://www.youtube.com/watch?v=KH5pnb_uotY

Η Sony δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την κυκλοφορία για τα παραπάνω παιχνίδια όσον αφορά το PlayStation 4, αν και αξιολογήσεις για το The Unfinished Swan σχεδόν το επιβεβαιώνουν. Δεν έχουμε ακόμα κάτι επίσημο για τα παραπάνω και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσίαση της Sony στο Gamescom για να είμαστε σίγουροι.

Δείτε εδώ αναλυτικά την παρουσία της Sony για το Gamescom 2014. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το PlayStation 4 και το PS Vita και συζητείστε τις στο PlayStation forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα