Games with Gold: Αύγουστος 2014

Δωρεάν το Dishonored στο Xbox 360, Crimson Dragon και Strike Suit Zero στο Xbox One.

Πριν από λίγα λεπτά η Microsoft μέσω του blog του Major Nelson ανακοίνωσε τα games

που θα πλαισιώσουν την υπηρεσία Games with Gold τον προσεχή Αύγουστο. Σε αντίθεση με τον Ιούλιο, τον επόμενο μήνα θα δοθούν δύο νέοι τίτλοι και συγκεκριμένα τα Crimson Dragon και Strike Suit Zero Director's Cut. Θυμίζουμε ότι μέχρι το τέλος του μήνα οι gold συνδρομητές του Xbox Live μπορούν να κατεβάσουν στο Xbox One, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος τα Max: The Curse of Brotherhood και Guacamelee!Super Turbo Championship Edition.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Crimson Dragon αποτελεί τον πνευματικό διάδοχο της σειράς Panzer Dragoon, ενώ στην ανάπτυξή του συμμετείχαν αρκετά από τα σημαντικότερα στελέχη της Team Andromeda, του developer δηλαδή που μας προσέφερε ορισμένα από τα κορυφαία on-rail shooters όλων των εποχών. Όσοι επιθυμείτε να τσεκάρετε την σειρά Panzer Dragoon ρίξτε μια ματιά στα reviews των Panzer Dragoon Orta και Panzer Dragoon Saga.

Περνώντας στο Xbox 360 τώρα οι gold συνδρομητές του Xbox Live μπορούν από την 1η Αυγούστου και μέχρι τις 16 του μήνα να κατεβάσουν δωρεάν το Motocross Madness. To τελευταίο την ίδια μέρα θα δώσει την θέση του στο Dishonored. Φυσικά οι συστάσεις περιττεύουν όταν αναφερόμαστε στο Action-Adventure της Bethesda, καθώς κατά γενική ομολογία αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες του 2012.

Εσάς πως σας φαίνονται τα δωρεάν games της υπηρεσίας Games with Gold για τον μήνα Αύγουστο; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα