Street Fighter: World Warrior

Ανακοινώθηκε νέα τηλεοπτική σειρά που θα αποτελεί το sequel του Street Fighter: Assassin's Fist!

Οι παραγωγοί της σειράς Street Fighter: Assassin's Fist ανακοίνωσαν κατά τη διάρκεια της Comic-Con ότι ετοιμάζουν ήδη το sequel της με τίτλο World Warrior.

Ενώ το Assassin's Fist επικεντρώθηκε στους Ryu, Ken και τον δάσκαλό τους Gouken όπου οι δύο μαθητές ανακαλύπτουν το παρελθόν του τελευταίου, το σενάριο του World Warrior θα δώσει βάση στην εγκληματική οργάνωση Shadaloo του M. Bison. Στη νέα αυτή live action σειρά θα δώσουν το παρόν περισσότεροι χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων θα είναι ο Guile, η Chun-li και ο Sagat. Την παραγωγή του World Warrior έχουν αναλάβει εκ νέου οι Joey Ansah και Christian Howard και μαζί τους θα έχουν και όλη την υπόλοιπη ομάδα που πήρε μέρος στη δημιουργία της τηλεοπτικής σειράς Street Fighter: Assassin's Fist.

Θυμηθείτε το τρέιλερ του Assassin's Fist:

https://www.youtube.com/watch?v=99XiMYKsHl8

Η σειρά Street Fighter: Assassin's Fist προβλήθηκε διαδικτυακά τον Μάιο και μέσα σε δύο μήνες κατάφερε να ξεπεράσει τα 16 εκατομμύρια views στο Youtube! Μέσα στο 2014 θα διατεθεί σε DVD και Blu-ray και θα περιλαμβάνει behind the scenes υλικό, σχολιασμό από τους παραγωγούς, τέσσερις κομμένες σκηνές και αστεία περιστατικά από τα γυρίσματα. Στην Αγγλία θα κυκλοφορήσει στα παραπάνω φορμάτ στις 28 Οκτωβρίου. Δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα έρθει και στη χώρα μας.

Το Assassin's Fist αποτελείται από 13 επεισόδια διάρκειας 10-15 λεπτών το καθένα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια μέσα από το Street Fighter group στο Community του GameWorld.

Η τηλεοπτική σειρά Street Fighter: World Warrior θα είναι κοντά σας στα τέλη του 2015 ή αρχές του 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα