Pro Evolution Soccer 2015: Τα modes

Νέο τρέιλερ που δείχνει τα νέα modes και τις αλλαγές.

Η Konami μας ενημέρωσε μέσω νέου βίντεο για τα modes του Pro Evolution Soccer 2015. Πέραν αυτών θα πάρετε και μια γεύση από το νέο user interface, καθότι όπως φαίνεται στο demo

του είδαμε μόνο...την βιτρίνα.

Καταρχήν θα υπάρχει νέο Online Mode με τίτλο "MyClub" στο οποίο προσλαμβάνετε παίκτες, προπονητές, ενώ υπάρχει και χημεία ανάλογη με το Ultimate Team του Fifa. Μπορείτε επίσης να παίξετε με τις ομάδες των φίλων σας ακόμα κι όταν βρίσκονται offline (τις ελέγχει η CPU). Υπάρχουν επίσης achievements , ενώ για νόμισμα θα χρησιμοποιούνται...coins.

Στο PES 2015 θα συμπεριληφθούν ακόμη live updates για τις μεταγραφές και τους τραυματισμούς των παικτών, θα συναντήσουμε ένα ανανεωμένο Master League και τα επίσημα δικαιώματα για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου, στις οποίες προστίθεται το Copa Sudamericana. Το παρακάτω τρέιλερ μας δείχνει μια γεύση και από το χαρακτηριστικό Fluid Formation που είδατε στο demo του PES 2015.

http://www.youtube.com/watch?v=mTK6oFfdTr8

Τέλος, για πρώτη φορά υπάρχει ένα Coach Mode, το οποίο βλέπουμε στο τρέιλερ ότι έχει απεικόνιση με...κουκίδες, κάτι που μας θυμίζει Football Manager!

Το Pro Evolution Soccer 2015 θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

Διαβάστε το preview του Pro Evolution Soccer 2015. Για να ανταλλάξουμε απόψεις περί Pro, Football Manager, Fifa και άλλα games μπείτε στο Sports subforum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα