Games with Gold: Νοέμβριος 2014

Red Faction: Guerilla και Viva Pinata στο Xbox 360. Volgarr the Viking στο Xbox One.

H Microsoft ανακοίνωσε τους τίτλους που θα πλαισιώσουν την υπηρεσία Games with Gold για τον μήνα

Νοέμβριο.

Από την 1η Νοεμβρίου λοιπόν οι gold συνδρομητές του Xbox Live θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν τρία games. Οι κάτοχοι του Xbox 360 μπορούν να εμπλουτίσουν δωρεάν την ψηφιακή συλλογή τους με τα Viva Pinata: Trouble in Paradise και Red Faction: Guerilla. To πρώτο θα διατεθεί από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 16 του ίδιου μήνα, όταν και θα παραδώσει την σκυτάλη στο Red Faction: Guerilla. Αντίστοιχα στο Xbox One το Volgarr the Viking θα είναι διαθέσιμο για όλο τον μήνα. Να σημειωθεί ότι το τελευταίο είχε κυκλοφορήσει πέρυσι στα PC αποσπώντας θετικές κριτικές. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο έχουμε να κάνουμε με ένα 2D side-scrolling Action/Platform στα πρότυπα του Magic Sword της Capcom.

https://www.youtube.com/watch?v=1q6iGmHejgA

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν το Crimson Dragon θα συνεχίσει να διατίθεται δωρεάν και τον μήνα Νοέμβριο στο Xbox One, καθότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Θυμίζουμε ότι μέχρι το τέλος του μήνα τα Gold μέλη του Xbox Live μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τα Darksiders II και Chariot στο Xbox 360 και στο Xbox One αντίστοιχα.

Εσάς πως σας φαίνονται τα δωρεάν games της υπηρεσίας Games with Gold για τον μήνα Νοέμβριο; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld;

Keywords
Τυχαία Θέματα