7 εκατομμύρια πωλήσεις το Wii U

Χωρίς να υπολογιστεί ακόμη η Bayonetta!

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι έχει πουλήσει 7,29 εκατομμύρια Wii U και συγκεκριμένα 1,12 τους τελευταίους έξι μήνες. Το Super Smash Bros. 3DS πούλησε μόνο του 3,22 εκατομμύρια αντίτυπα δείχνοντας την κυριαρχία της Nintendo στα φορητά.

Ο αριθμός των 7,29

εκατομμυρίων Wii U υπολογίζεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, δηλαδή χωρίς τις μέχρι σήμερα πωλήσεις. Θυμίζουμε ότι το Bayonetta 2 κυκλοφόρησε από την Παρασκευή και ορισμένοι gamers θα σκέφτηκαν να αγοράσουν Wii U μόνο για αυτό, καθότι όπως είδατε βάζει υποψηφιότητα για Game of the Year.

Το 3DS οδηγεί την κούρσα των φορητών με 45,42 εκατομμύρια μονάδες και 186 εκατομμύρια games. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα φορητά, σε κάθε γενιά, η Nintendo παραμένει αήττητη απ' το ξεκίνημά της!

Η Nintendo σημείωσε κέρδη 1,55 εκατομμύριων ευρώ για το Β' τρίμηνο του οικονομικού της έτους (Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος) συνεπώς όσοι πόνταραν σε ενδεχόμενη κρίση λόγω των χαμηλών πωλήσεων του Wii U μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για Wii U και 3DS και ελάτε στο Nintendo Event 2014 στο The Mall Athens με χορηγό επικοινωνίας το GameWorld.gr!

Keywords
Τυχαία Θέματα