PlayStation 4: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Δεδομένη η κυκλοφορία του τον Νοέμβριο σύμφωνα με πηγές του GameWorld! [UPDATE]

Χθες το βράδυ σύμφωνα με το Joystiq, η Sony ανακοίνωνε τις 32 χώρες στις οποίες θα κυκλοφορήσει το PlayStation 4. Σε αυτές δυστυχώς δεν υπήρχε η Ελλάδα.

Η νέα κονσόλα της Sony

θα έρθει στην Αμερική στις 15/11 και σε άλλες 31 χώρες στις 29/11, οι οποίες είναι οι: Καναδάς, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Μ. Βρετανία, Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Μεξικό, Παναμάς και Περού. Φυσικά θα μπορείτε να αγοράσετε την κονσόλα από το εξωτερικό ή από κάποιο ελληνικό κατάστημα που θα την εισάγει απ' έξω. Ακριβώς δηλαδή ότι θα ισχύσει και για το Xbox One για το οποίο δεν έχουμε μάθει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

[UPDATE] Ένας αναγνώστης μας μόλις μας ενημέρωσε ότι στο Πλαίσιο του απάντησαν πως το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει κανονικά στην Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου!

"Έστειλα στο Πλαίσιο email για να ρωτήσω για τη διαθεσιμότητα του PlayStation 4 και μου απάντησαν τα εξής:

PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα στις 29/11./pp lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 17px;">Είμαστε πάντα στη διάθεση σας στο τηλέφωνο 800-11-12345 (χωρίς χρέωση) ή από κινητό στο 2102895000

Keywords
Τυχαία Θέματα