Fable Legends στο Xbox One

Θα περιλαμβάνει Co-op τεσσάρων ατόμων.

Εδώ και καιρό φημολογείται ότι βρίσκεται στα σκαριά ένα Fable MMO αλλά τελικά, όπως εξήγησε και ο Phil Harrison στη φετινή Gamescom, κάτι άλλο ετοιμάζει η Lionhead. Το Fable Legends είναι ο νέος τίτλος της εταιρίας ο οποίος θα λαμβάνει χώρα στο Albion 400 χρόνια πριν τα γεγονότα των προηγούμενων παιχνιδιών Fable. Εκεί θα

μπορέσετε να διαλέξετε για το αν θα παίξετε ως ο καλός ή ο κακός της ιστορίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{youtube} 5V9MGALRPfg|500|300{/youtube}

Το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι το Co-op 2-4 ατόμων που προστίθεται στο gameplay. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε παρέα με άλλους τρεις φίλους αλλά σε περίπτωση που δεν θέλετε να σας ενοχλήσει κανείς ή δεν βρίσκετε κάποιον να παίξει μαζί σας, τότε οι άδειες θέσεις θα αντικατασταθούν από την A.I. Συνολικά θα υπάρχουν τέσσερις καλοί ήρωες και ένας πέμπτος που θα είναι ο κακός της ιστορίας και σκοπός του είναι να δυσκολεύει την ζωή των άλλων τεσσάρων. Οι πρωταγωνιστές που είδαμε από το τρέιλερ είναι: μια γυναίκα πολεμιστής, μια μάγισσα, ένας τοξότης και ο Prince Charming.

Το Fable Legends θα είναι συμβατό με το Smartglass και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο tablet σε συνδυασμό με το χειριστήριο για να καθοδηγήσετε τα minions. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά σίγουρα δεν περιμένουμε να είναι launch τίτλος του Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα