Ταινία Watch Dogs

Το σενάριό της παραμένει ακόμα άγνωστο.

Η Ubisoft ανακοίνωσε στα πλαίσια της press conference της Sony ότι ετοιμάζει ταινία βασισμένη πάνω στο επερχόμενο open world Adventure της, Watch Dogs. Κανονικά

το σενάριο του Watch Dogs έχει να κάνει με τον Aiden Pearce, έναν hacker που καταφέρνει να διεισδύσει στο κεντρικό δίκτυο της πόλης ctOS. Εκεί είναι συνδεδεμένοι όλοι οι κάτοικοι και βρίσκονται άπειρες πληροφορίες οι οποίες είναι αρκετά πολύτιμες. Παρόλα αυτά δεν γνωρίζουμε ακόμη για το αν η ταινία θα βασίζεται στο σενάριο του παιχνιδιού.

Ο υπεύθυνος παραγωγής της Ubisoft Motion Pictures, Julien Baronnet, δήλωσε: «Την στιγμή που η Sony και η Ubisoft έχουν δύο κλάδους πάνω στους οποίους εργάζονται σκληρά, τα video games και τις ταινίες, δημιουργούνται εξαιρετικές συνθήκες για εμάς στο να συνδυάσουμε την εμπειρία που προσφέρει ένα cinematic με την διαδραστικότητα ενός video game. H Sony Pictures και η New Regency διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή ταινιών και μας αφήνουν να επεμβαίνουμε πάνω στο project τους. Μαζί είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να παραδώσουμε μια ταινία η οποία θα προκαλέσει την ίδια ανυπομονησία που προκαλεί αυτή τη στιγμή το παιχνίδι».

Θυμίζουμε ότι η Ubisoft αυτή τη στιγμή ετοιμάζει ήδη δύο ταινίες, μία για το Assassin's Creed και μία για το Splinter Cell. Το Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U, στις 29 Νοεμβρίου για PS4 ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία διάθεσης για το Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα