Microsoft: "Συγχαρητήρια στην Sony"

Η Microsoft συγχαίρει την Sony για το λανσάρισμα του PS4!

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε το PlayStation 4 στην Αμερική, με την Ευρώπη να ακολουθεί στις 29 Νοεμβρίου, την Ελλάδα και την Μέση Ανατολή στις 13 Δεκεμβρίου και την Ιαπωνία

τον Φεβρουάριο του 2014.

Η Microsoft, η οποία έχει το λανσάρισμα του Xbox One σε 13 χώρες αυτή την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, έδωσε...συγχαρητήρια στην Sony για το λανσάρισμά της, ανεβάζοντας την εικόνα που βλέπετε στον λογαριασμό Xbox του Twitter.

"Συγχαρητήρια για το λανσάρισμά σου Sony" αναφέρει η εικόνα. Ο Larry Hryb (Major Nelson), διευθυντής του τμήματος προγραμματισμού του Xbox Live, συνεχάρη επίσημα τον Shuhei Yoshida, πρόεδρο της Sony Worldwide Studios και τον Adam Boyes, αντιπρόεδρο του τμήματος Εκδόσεων και Δημοσίων σχέσεων της Sony, για το λανσάρισμα του PlayStation 4. "Ευχαριστώ Larry, είναι η σειρά σου την ερχόμενη εβδομάδα" είπε ο Yoshida ενώ ο Boyes απάντησε "Καλή τύχη την ερχόμενη εβδομάδα".

Fair play λοιπόν από την Microsoft. Άραγε αυτή την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου με το λανσάρισμα του Xbox One η Sony θα αναρτήσει κάτι αντίστοιχο στο Twitter της; Για να δούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα