Συνελήφθησαν hackers των Lizard Squad

Βρέθηκε άραγε η άκρη του νήματος;

Τα Χριστούγεννα του 2014 καταστράφηκαν για μία μερίδα από gamers που ήθελαν να παίξουν online σε PSN και Xbox Live. Λόγω του DDoS Attack των LizardSquad, το οποίο συνέχισε για ορισμένα 24ωρα, οι servers έπεσαν ενώ ακόμα και δύο

ημέρες μετά υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην κατάστασή τους.

Πριν από λίγες ώρες, οι Βρετανικές και οι Αμερικάνικες αρχές συνέλαβαν δύο μέλη των Lizard Squad. Στη βρετανία συνελλήφθη ο 22χρονος Vinnie Omari ο οποίος δέχθηκε...αιφνίδια επίθεση από το τμήμα οργανωμένου εγκλήματος της αστυνομίας, η οποία έκανε το σπίτι του φύλλο και φτερό. "Πήραν τα πάντα. Xbox One, τηλέφωνα, laptop, υπολογιστές κ.ο.κ." δήλωσε ο συλληφθείς που αντιμετωπίζει την κατηγορία του ύποπτου απάτης για υποκλοπή λογαριασμών PayPal, στο διάστημα 2013-2014. Χρήστες του PayPal έχασαν τότε χρήματα από τους λογαριασμούς τους.

Ο δεύτερος hacker, που έχει το ψευδώνυμο Ryan, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Dallas από το FBI. Ταξίδευε συχνά απ' τη μία χώρα στην άλλη και κατηγορείται για ξέπλυμα τεράστιων ποσών μέσω πιστωτικών καρτών.

Η δίκη του Vinnie Omari θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου και μένει να δούμε αν θα ομολογήσει περισσότερα σχετικά με τους Lizard Squad, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η ανάκριση του Ryan. Απ' την άλλη, η Lizard Squad απάντησαν μοιράζοντας...software μέσω Internet που επιτρέπει σε οποιονδήποτε χρήστη να πραγματοποιήσει DDoS επίθεση.

Διαβάστε αναλυτικά όσα συνέβησαν στην DDoS επίθεση σε PSN και Xbox Live.

Keywords
Τυχαία Θέματα