2015: Καλή Χρονιά!

Ευχές από το GameWorld για το νέο έτος!

Στο GameWorld αποχαιρετάμε μαζί μία δύσκολη χρονιά που μας αφήνει γεμάτη με ευχάριστες αναμνήσεις.

Το 2014 φεύγει και κοιτώντας το διακρίνουμε ένα πλούσιο και γεμάτο gaming έτος. Ταυτόχρονα βέβαια, σε ημέρες σαν την σημερινή, συνηθίζουμε να ανταλλάσσουμε ευχές για ότι καλύτερο στην επόμενη χρονιά που θα έρθει.

Η συντακτική ομάδα του GameWorld θέλουμε να πιστεύουμε ότι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για μία ακόμη φορά. Τα reviews αυξήθηκαν πλησιάζοντας ξανά τον περυσινό "μαγικό" αριθμό των 220. Τα βίντεό μας ξεπέρασαν τα 1.000 φτάνοντας

στα 5,5 εκατομμύρια views. Κι όλα αυτά εν μέσω του Site Upgrade το μεγαλύτερο μέρος του οποίου έχει ήδη ολοκληρωθεί, με αλλαγές στην κεντρική σελίδα, Game Profiles και πολλά ακόμη καλούδια.

Παράλληλα, μας ανταμείψατε για την προσπάθειά μας και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Το Community του GW μεγάλωσε φτάνοντας τα 33.000 μέλη σε site, YouTube και Facebook Page, κάτι που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε.

Πέρα από τα video games όμως, πολύ σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να έχουμε κάθε επιτυχία στα επαγγελματικά και κατ' επέκταση στον οικονομικό τομέα. Οι εποχές που ζούμε είναι ιδιαίτερα δύσκολες για ορισμένους από εμάς κι ας μην βγαίνει κάτι τέτοιο προς τα έξω.

Απ' την πλευρά της συντακτικής ομάδας όμως, να ξέρετε ότι θα βρισκόμαστε πάντοτε κοντά σας σε καθημερινή βάση. Όπως κάναμε άλλωστε και τις φετινές γιορτές. Γιατί ο κόσμος των games πρέπει και οφείλει να παραμένει για πάντα ζωντανός. Σε καθημερινή βάση.

Σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο 2015 και ότι καλύτερο σε όλους σας!

Καλή Χρονιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα