Gamescom 2014: Xbox One bundles

Ανακοινώθηκαν τα πακέτα με τα Sunset Overdrive, FIFA 15 και Call of Duty: Advanced Warfare.

Η Microsoft κατά την διάρκεια της Gamescom 2014 ανακοίνωσε ότι θα διατεθούν τρία νέα bundles στην αγορά για τα FIFA 15, Sunset Overdrive και Call of Duty:

Advanced Warfare.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, το Xbox One θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου με δώρο τα FIFA 15 και Forza Motorsport 5 στην τιμή των 400 ευρώ (χωρίς το Kinect). Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε τρία ακόμα πακέτα της κονσόλας που θα διατεθούν μέσα στο 2014, τις οποίες μάλιστα μπορείτε να τις προπαραγγείλετε από σήμερα.

Το πρώτο εξ αυτών θα περιλαμβάνει την κονσόλα και το χειριστήριο σε λευκό χρώμα, το Sunset Overdrive σε ψηφιακή μορφή και επιπλέον "day one" αντικείμενα που περιλαμβάνουν όπλα και διάφορα άλλα καλούδια. Η τιμή του Sunset Overdrive bundle θα είναι στα 400 ευρώ. Το bundle του FIFA 15 θα περιέχει την κονσόλα και ένα χειριστήριο, trial 14 ημερών για το Xbox Live, το FIFA 15 σε ψηφιακή έκδοση και ένα Ultimate Team Legends Gold Pack. Θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου (την ημέρα διάθεσης του παιχνιδιού στην αγορά δηλαδή) και θα πωλείται επίσης προς 400 ευρώ.

Τέλος, θα διατεθεί και ένα bundle της κονσόλας με το Call of Duty: Advanced Warfare το οποίο θα κοστίζει 500 ευρώ και θα περιλαμβάνει την κονσόλα και το χειριστήριο στα χρώματα του FPS της Sledgehammer Games, σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1TB, ένα headset, ένα limited edition exoskeleton και μια ψηφιακή έκδοση της Day Zero έκδοσης του παιχνιδιού.

Το Sunset Overdrive θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου, ενώ το Call of Duty: Advanced Warfare στις 4 Νοεμβρίου. Εικάζουμε ότι τα bundles των δύο παραπάνω games θα διατεθούν κοντά στις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην Press Conference της Microsoft στην Gamescom 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα