Gamescom 2014: Επερχόμενα Xbox One Updates

Σύντομα θα προστεθεί η επιλογή για pre-order και pre-download και αναπαραγωγή αρχείων μέσω USB.

Στη Gamescom που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Κολωνία της Γερμανίας, η Microsoft ανακοίνωσε πως πολλά καινούρια χαρακτηριστικά θα εμφανιστούν στο Xbox One ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στους επόμενους μήνες.

Μέσα σε αυτά τα πιο σημαντικά είναι η υποστήριξη που προσφέρεται και σας επιτρέπει

το streaming των οποιοδήποτε media αρχείων μέσω των USB συσκευών σας. Δυνατότητα επίσης θα σας δοθεί να κάνετε pre-load games τα οποία θα κυκλοφορήσουν εν καιρώ. Η τελευταία πρωτοβουλία ανακοινώθηκε στην σημερινή παρουσίαση με το παράδειγμα του FIFA 15 και του Forza Horizon 2 να κάνουν την αρχή, ενώ αναφέρθηκε ότι στο κοντινό μέλλον θα προστεθούν και άλλα games στη λίστα.

Η αναπαραγωγή των αρχείων πολυμέσων από τις USB συσκευές θα πραγματοποιείται μέσω μιας νέας εφαρμογής, ενώ μια σειρά από updates θα φέρουν και άλλες αλλαγές, όπως την προσθήκη κάποιων λειτουργιών του κουμπιού Guide του χειριστηρίου του Xbox 360 στο αντίστοιχο gamepad του Xbox One. Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η ακριβής ημερομηνία διάθεσης των παραπάνω updates, αλλά αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Microsoft και το Xbox One και συζητήστε μαζί μας στο αντίστοιχο Xbox forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα