Gamescom 2014: Call of Duty Advanced Warfare multiplayer trailer

Παίξτε μία μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία με την αγορά της Day Zero Edition! [UPDATE]

Από αύριο Δευτέρα αρχίζουμε να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε χαλαρούς ρυθμούς Gamescom καθώς στις 8 το βράδυ η Microsoft σε συνεργασία με την Activision θα αποκαλύψουν το multiplayer τρέιλερ του Call of Duty: Advanced Warfare.

Συντονιστείτε βράδυ Δευτέρας στις 20:00 σε αυτή

την είδηση για να το παρακολουθήσετε

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=Lci5s6wnz00

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα της φετινής Gamescom με τις συνεντεύξεις τύπου.

Πείτε μας τι περιμένετε να δείτε στη φετινή Gamescom 2014 καθώς και τα games που περιμένετε σε αυτό το forum topic.

19.46: Ένα περίπου τέταρτο απομένει πριν την έναρξη της παρουσίασης και η Activision παρουσιάζει τρέιλερ και δηλώσεις των προγραμματιστών στο blog του Major Nelson (community manager του Xbox). Για να δείτε τα βίντεο κάντε κλικ εδώ.

[LIVE UPDATE] Η Microsoft ξεκινά την Gamescom, όπως κάθε μεγάλη έκθεση. Η διαφορά είναι ότι αυτό που θα παρακολουθήσουμε σήμερα αφορά κάτι σαν μίνι συνέντευξη τύπου του Call of Duty: Advanced Warfare. Η press conference της Microsoft θα ξεκινήσει αύριο στις 16:00 και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε Live απ' το GameWorld.gr.

20:05: Η παρουσίαση ξεκινά με τον Eric Hirshberg, διευθύνοντα σύμβουλο της Activision Publishing.

20:07: Το τρέιλερ ξεκίνησε και επικεντρώνεται κυρίως στους shooting μηχανισμούς του Advanced Warfare. Ενδιάμεσα παρεμβάλλονται και cutscenes κάτι που ίσως θα δούμε και στο gameplay.

20:11: Το τρέιλερ ήταν ιδιαίτερα σύντομο αλλά έλαβε θερμό χειροκρότημα. Οι Glen Schofield (General Manager και συνιδρυτής της Sledgehammer Games) και Michael Country ανεβαίνουν στο stage για να μας πουν περισσότερα για το gameplay.

20:15: To παιχνίδι θα περιλαμβάνει jetpacks, boost jumps, dash, slam, ενώ θα μπορείτε να αποφύγετε (dodge) τα πυρά του εχθρού. Το dodge θα είναι τεσσάρων κατευθύνσεων, μπρος, πίσω, αριστερά και δεξιά.

20:17: Τώρα βλέπουμε στην πράξη τις νέες κινήσεις. Θα μπορείτε να πυροβολήσετε στον αέρα σε bullet time ή να κάνετε cloak (αόρατοι για λίγα δεύτερα). Υπάρχουν επίσης perks, όπως το Exo Overcharge, που θα σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τα skills σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

20:20: Αναμένονται επίσης Supply drops, ελευθερία στα weapon customizations σχετικά με το πόσα score streaks θα επιλέγετε στο loadout σας από 0-4, ενώ θα μπορείτε να καλέσετε ενισχύσεις (reinforcements) μέσα στη μάχη.

20.23: Pick 13: Ελευθερία στο character customization σχετικά με το πόσα score streaks θα επιλέξετε στο loadout σας (από 0 μέχρι 4). Κοινώς υπάρχουν τρεις περισσότεροι πόντοι για να αξιοποιήσετε στο loadout σας.

20:27: Τώρα βλέπουμε τρέιλερ με τα scorestreaks σε co-op.

20:30: Virtual Firing range στο οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε το loadout σας πριν ξεκινήσει μία μάχη.

20:31: Create-an-Operator: Πληθώρα επιλογών στο customization του χαρακτήρα σας. Προσθήκη του Virtual Lobby όπου μπορείτε να δείτε την εξωτερική εμφάνιση του χαρακτήρα σας.

20:33: Βλέπουμε τρέιλερ σχετικά με το customization του στρατιώτη σας και την επιλογή του κατάλληλου loadout. Βλέπουμε επίσης τα supply drops τα οποία σας απονέμονται ανάλογα με τον χρόνο που αφιερώνετε στο Call of Duty: Advanced Warfare.

20:35: Σε λίγο θα αποκαλυφθούν τέσσερις νέοι χάρτες για το Advanced Warfare. Πρώτος εξ' αυτών είναι ο BioLab.

20:36: O Greg Reisdorf μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για τους νέους χάρτες που ονομάζεται BioLab, Riot, Ascend και Defender. Ο τελευταίος είναι ένα dynamic map στον οποίο ένα τσουνάμι χτυπά τις ακτές του Σαν Φρανσίσκο.

20:38: Βλέπουμε τρέιλερ όπου παρουσιάζονται αναλυτικότερα οι τέσσερις χάρτες.

20:40: Αρκετά modes επιστρέφουν, ανάμεσά τους και το Hardpoint.

20:41: Στο τρέιλερ βλέπουμε τα 12 multiplayer modes που θα περιλαμβάνονται στο Advanced Warfare.

20:43: H Activision αναμένεται να δώσει μεγάλο βάρος στα e-sports, όπου το Call of Duty έχει συνεχή και δυναμική παρουσία τα τελευταία χρόνια.

20:44: Επιστρέφουν τα Clan Wars αν και περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στο μέλλον.

20:45: O Hirshberg επιστρέφει στην σκηνή για μία ακόμη ανακοίνωση.

20:46: Day Zero: Όσοι προπαραγγείλουν το Call of Duty: Advanced Warfare θα έχουν την ευκαιρία να το παίξουν μία μέρα νωρίτερα από τους υπόλοιπους πάικτες. Την μέρα αυτή θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε διπλάσιο exp από τα multiplayer matches.

20:47: Η παρουσίαση της Activision έφτασε στο τέλος της αφού προηγούμενως ο CEO της Activision Publishing ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους.

Συνοψίζοντας με βάση τα όσα είδαμε το Call of Duty: Advanced Warfare αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στην gaming κοινότητα. Οι δυνατότητες που παρέχονται με τα Exoskeletons είναι δεδομένο ότι αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό το παραδοσιακό multiplayer gameplay της σειράς. Όσον αφορά το character customization είδαμε αρκετές προσθήκες και κατά την άποψή μας το Virtual Ranging Mode είναι μία ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσετε το loadout σας πριν μπείτε σε ένα match. Κλείνοντας η Day Zero έκδοση του παιχνιδιού (για όσους από εσάς το προπαραγγείλουν κοινώς) είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο προνόμιο. Αναμένεται να δούμε αν η Activision θα ακολουθήσει αυτή την πολιτική και στους επόμενους τίτλους της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Day Zero Edition θα διατεθεί και σε retail μορφή, καθώς θα φτάσει μία μέρα νωρίτερα στα ράφια των καταστημάτων. Κοινώς μπορείτε να την προμηθευτείτε, εάν φυσικά υπάρχει stock στο κατάστημα ακόμη κι αν δεν έχετε προπαραγγείλει το Call of Duty: Advanced Warfare. H έκδοση αυτή διατίθεται σε όλα τα format κυκλοφορίας (PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360) και περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο όπως δύο custom weapons και το Advanced Arsenal. Επίσης, όπως προαναφέραμε όσοι από εσάς την αποκτήσουν θα κερδίσουν διπλά exp στο multiplayer για τα matches που θα λάβουν χώρα στις 3 Νοεμβρίου.

Το Call of Duty: Advanced Warfare θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου για PC, PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα