Real Horror Stories

Μια Android εμπειρία από ελληνική εταιρεία ανάπτυξης.

Η GameORE κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό το Real Horror Stories στο Google Play, ένα ξεχωριστό app με ιδιαίτερο ελληνικό στοιχείο.

Οι αστικοί μύθοι αποτελούν συνήθως ιστορίες φανταστικών γεγονότων. Ωστόσο, δεν είναι απαραιτήτως δημιουργήματα

της φαντασίας, καθώς αρκετοί στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα. Ένας από αυτούς μιλάει για τον μύθο του δάσους της Πετρούπολης που λαμβάνει χώρα κοντά σε ένα νεκροταφείο της Δυτικής Αττικής. Πολλοί θεωρούν το μέρος αυτό επικίνδυνο, αργά το βράδυ, μιας και εκεί γίνονται πράγματα που κανείς δε ξέρει ή θέλει να μάθει.

Το Real Horror Stories δεν είναι ακριβώς “παιχνίδι” με τη στενή έννοια του όρου. Σκοπός σας είναι να κάνετε τα κατάλληλα κλικ στην οθόνη ώστε να εκτυλιχτεί η ιστορία. Οι επιλογές δεν είναι πάντα ξεκάθαρες καθώς πρέπει να βρείτε τον σωστό συνδυασμό για να προχωρήσετε. Στην πορεία θα συναντήσετε γρίφους που θα χρειαστεί να σκεφτείτε αρκετά και να αποκρυπτογραφήσετε κάποια μυστικά σημεία για να προχωρήσετε στην επόμενη πίστα. Ωστόσο, μόλις καταλάβετε τον τύπο του παιχνιδιού, φαντάσματα, δαίμονες και τέρατα, ξεπηδούν από το πουθενά για να σας κόψουν την ανάσα.

https://www.youtube.com/watch?v=U_y3lLbW3NE

Το Real Horror Stories έχει παιχτεί από γνωστούς YouTubers, όπως ο PewDiePie, ο Markiplier,ο Yamimash και από gamers σε όλον τον κόσμο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το προφίλ του και να το κατεβάσετε δωρεάν στην Android συσκευή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα