Η "April Ryan" του Dreamfall σε...κρίσιμη κατάσταση

Η ηθοποιός Sarah Hamilton πάσχει από σοβαρές ασθένειες και ζητάει οικονομική βοήθεια για την θεραπεία της.

Η ηθοποιός Sarah Hamilton, που ανέλαβε τον ρόλο της αγαπητής April Ryan στο Dreamfall: The Longest Journey, πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

και καρκίνο του αδένα δεύτερου βαθμού για πάνω από μία δεκαετία.

Διαγνώστηκε για σκλήρυνση το 2002 και ακολούθησε η δεύτερη ασθένεια ενάμιση χρόνο μετά. Είχε εγχειρίσει την πλάτη της το 2010, το 2013 υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι για να διορθώσει πρόβλημα στον τένοντα μετά από πτώση, ενώ συν τις άλλοις, η Hamilton πάσχει και από ημικρανίες. Τους τελευταίους μήνες η κατάστασή της χειροτερεύει, ενώ τον προηγούμενο μήνα χρειάστηκε νέα επέμβαση στην σπονδυλική της στήλη. Με όλες αυτές τις ασθένειες, η ηθοποιός έχει αγχωθεί, κάτι που έχει κάνει την σκλήρυνση κατά πλάκας να χειροτερέψει, προκαλώντας της ιλίγγους.

Τα συνολικά έξοδα για τις θεραπείες της Sarah Hamilton ανέρχονται σε 24.000 δολάρια. Στη σχετική σελίδα στο GoFundMe όπου ο κόσμος μπορεί να συνεισφέρει, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 15.500 δολάρια. Η ίδια δηλώνει ότι "οι προκλήσεις της ζωής δεν θα με εμποδίσουν να μεγαλώσω. Είναι εκεί για να τις ξεπεράσουμε και να μεταμορφώσουμε της ζωή μας" ενώ πρόσθεσε: "Χρειάζομαι βοήθεια για να πληρώσω τους ιατρικούς λογαριασμούς μου. Οι γιατροί μου συνέστησαν να εργάζομαι μόνο part-time λόγω των ασθενειών. Αν με βοηθήσετε θα σας ευγνομωνώ για όλη τη συνέχεια της υγειούς ζωής μου. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας".

Πέρυσι η Hamilton δήλωσε στο Polygon ότι χρειάστηκε μια εξάμηνη παύση από την δουλειά της καθώς ο καρκίνος είχε φτάσει στους σιαλογόνους αδένες, εμποδίζοντάς την στο σημείο του λαιμού.

Διαβάστε το review του Dreamfall: The Longest Journey. Θυμίζουμε ότι αναμένεται και η συνέχεια, το Dreamfall: Chapters, φέτος τον Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα