Τρελό! Ένα «μοντέρνο» controller για το Nintendo 64 τρελαίνει το Kickstarter!

Εάν ανήκετε στους φανατικούς λάτρεις της Nintendo δε γίνεται να μην θυμόσαστε το μάλλον «ιδιαίτερο» controller του Nintendo 64 (Ν64), το οποίο έκανε την εμφάνιση του το 1996 και σίγουρα έμεινε στην ιστορία για τον εξαιρετικά εναλλακτικό σχεδιασμό του. Εάν έχετε λησμονήσει το εν λόγω

χειριστήριο (πάνε σχεδόν 20 χρόνια από τότε), σας έχουμε ευχάριστα νέα, καθώς μία ομάδα από retro fans του N64 (ονόματι Retro Fighters) αποφάσισε να δημιουργήσει μία πιο «σύγχρονη εκδοχή» του Nintendo 64 controller!

Η next-gen αυτή έκδοση του δημοφιλούς χειριστηρίου περιλαμβάνει ελαφρώς μεγαλύτερα (και προφανώς πιο άνετα) buttons, δύο επιπρόσθετα buttons τα οποία βρίσκονται κάτω από τα shoulder buttons, ενώ όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες του, οι εμπνευστές του συγκεκριμένου project αποφάσισαν να αφήσουν το ομολογουμένως περίεργο design με τις τρεις άκρες. Το αξιοπερίεργο είναι το next-gen (όπως αποκαλείται) controller θα δουλεύει αποκλειστικά με κονσόλες Nintendo 64 (εάν έχουν απομείνει κάποιες εκεί έξω), αν και θα μπορεί να συνδεθεί σε ένα οποιαδήποτε PC, με τη χρήση ενός ειδικού USB μετατροπέα (στο μέλλον θα κυκλοφορήσει και PC version του χειριστηρίου). To project (που μοιάζει λίγο με φάρσα) έκανε ένα μίνι-πάταγο στο Kickstarter, για αυτό και ο στόχος των 13.000 δολαρίων επετεύχθη μέσα σε λίγες μέρες (αυτή τη στιγμή το συγκεντρωμένο ποσό έχει ξεπεράσει τα 100.000 δολάρια)! Από ότι φαίνεται η κοινότητα του retro gaming λατρεύει αυτού του είδους τις προσπάθειες!

The post Τρελό! Ένα «μοντέρνο» controller για το Nintendo 64 τρελαίνει το Kickstarter! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα