Το MMO Secret World γίνεται τηλεοπτική σειρά (και ο Johnny Depp βάζει το χεράκι του)!

Το MMO Secret World της Funcom μπορεί να μην αποτέλεσε ποτέ το απόλυτο online game που άλλαξε τον ρου της ιστορίας (ή κάποιο WoW-killer), πάντως μπορούμε τουλάχιστον να αναγνωρίσουμε ότι οι developers του είχαν καλές προθέσεις. Και μπορεί να μην έφερε την «επανάσταση» στο είδος, αλλά αν μη τι άλλο ο ξεχωριστός fantasy κόσμος του είχε μπόλικο ενδιαφέρον, σε σημείο που πλέον θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη της τηλεόρασης!

Όπως ανακοίνωσε η Funcom, μία

σειρά βασισμένη στο Secret World και στο reboot: Secret World Legends βρίσκεται ήδη στα σκαριά και την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής Infinitum Nihil (η οποία ανήκει στον Johnny Depp) και η G4C Innovation. Στο story της εν λόγω σειράς, μία ομάδα από μυστικούς πράκτορες καλείται να αντιμετωπίσει έναν σκιώδη πόλεμο ανάμεσα σε μυστικές αδελφότητες και οργανώσεις, όπου η κοινή γνώμη αγνοεί εντελώς την ύπαρξη τους, καθώς εντάσσονται στη σφαίρα των θεωριών συνωμοσίας. Όπως στο video game έτσι και στη σειρά αναμένεται να δούμε τους Illuminati, Dragon και Templar να πολεμούν ενάντια σε μεταφυσικές δυνάμεις, αντιμετωπίζοντας αρχαίους μύθους και θρύλους. Ο CEO της Funcom, Rui Casais, αναφερόμενος στο deal εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για μία φανταστική ευκαιρία για να μεταφερθεί ο κόσμος του γνωστού παιχνιδιού σε ένα άλλο format, ενώ είναι βέβαιος ότι η συγκεκριμένη σειρά θα καταφέρει να εξάψει την φαντασία του κοινού. Αναμφίβολα, την αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

The post Το MMO Secret World γίνεται τηλεοπτική σειρά (και ο Johnny Depp βάζει το χεράκι του)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα