Η Creative θα γιορτάσει τα 30α της γενέθλια στη GamesCom με την παρουσίαση της Sound BlasterX AE-5!

Έναν ακόμα λόγο να ανυπομονούμε για τη φετινή GamesCom μας έφερε πρόσφατα η Creative. Σύμφωνα με την εταιρεία, στην έκθεση θα παρουσιαστεί η ολοκαίνουρια Sound BlasterX AE-5! Η audiophile-grade κάρτα ήχου με τον καλύτερο ενισχυτή ακουστικών gaming στον κόσμο σίγουρα θα είναι η καλύτερη έκπληξη για τα 30α γενέθλια της εταιρείας! Η κάρτα ήχου νέας γενιάς προσφέρει απόλυτη απόδοση ήχου με τον πλήρης ισχύος

122dB 32-bit/384 kHz ESS Sabre™ DAC, έναν κατά παραγγελία σχεδιασμένο ενισχυτή ακουστικών 600Ω που αποτελείται από audiophile-grade componets και, φυσικά, Sound Blaster τεχνολογία!

Η Sound BlasterX AE-5 είναι η πρώτη κάρτα ήχου με ενσωματομένο ελεγκτή RGB που τροφοδοτείται από το Aurora Reactive Lighting. Με αυτόν σου επιτρέπεται να προσαρμόσεις το περιβάλλον σου με επιλογή απο 16,8 εκατομμύρια χρώματα! Δίνει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 λωρίδων φωτός 30 cm για ακόμα πιο εντυπωσιακό gaming περιβάλλον. Τα RGB φώτα μπορούν να ανάβουν σε 3 πλευρές της κάρτας συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου στο περίβλημα της Sound BlasterX AE-5.

Εκτός της δυνατότητας απόδοσης 7,1 surround sound, η κάρτα ήχου υποστηρίζει το νέο Radar Scout, την τεχνολογία που συγκλίνει PC και κινητές συσκευές και πάει το gaming σε νέο επίπεδο, δίνοντας την επιλογή να βλέπεις πια την κατεύθυνση των πηγών ήχου στις έξυπνες συσκευές σου!

Στο περίπτερο Sound BlasterX (booth 20, αίθουσα 5.1) θα μπορείς να δεις από κοντά όλα τα νέα της Creative, ενώ θα μπορείς να απολαύσεις τα πιο πρόσφατα παιχνίδια (όπως το FIFA 17 σε PlayStation 4) και τη ζώνη Sound BlasterX Katana αφιερωμένη στον ήχο δωματίου!

The post Η Creative θα γιορτάσει τα 30α της γενέθλια στη GamesCom με την παρουσίαση της Sound BlasterX AE-5! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα