Τρελές εκπτώσεις Black Friday στα ψηφιακά καταστήματα του gaming

Καλές οι προσφορές της Black Friday στα καταστήματα, αλλά ισχύουν μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν έχουν οι πλατφόρμες ψηφιακής διανομής, οι οποίες ευτυχώς αποτελούν ένα τέλειο μέσο για το gaming. Ακόμα και πριν γίνει γνωστή αυτή η περίσταση στην Ελλάδα, οι gamers απολαμβάναμε με αυτό τον τρόπο εκπληκτικές εκπτώσεις

στα αγαπημένα μας παιχνίδια. Έτσι και φέτος, γίνεται μία μεγάλη γιορτή, με «κομμένες» τιμές που μπορούν να είναι μειωμένες πάνω από το 90% της αρχικής σε κάποιες περιπτώσεις! Ειδικά τους κλασσικούς τίτλους (a.k.a. παλιά παιχνίδια) μπορείτε να τους αποκτήσετε σε τιμές… χαμηλότερες από έναν καφέ!!!

Χαρακτηριστικά, η GOTY έκδοση του Dragon Age Inquisition είναι στα 15€, η premium έκδοση του Batman Arkham Knight στα 20€, η gold έκδοση του Assassin’s Creed Syndicate στα 34€, η deluxe έκδοση του Uncharted 4 στα 45€ και η ultimate έκδοση του Gears Of War 4 στα 75€.

Αν και δεν είναι φυσικά τα μόνα, τα παρακάτω είναι τα πιο δημοφιλή καταστήματα διανομής παιχνιδιών σε ψηφιακή μορφή.

SteamUplayOriginPlaystation StoreMicrosoft Store

Εμείς πάντως με την ευκαιρία κάναμε τις επιλογές μας, αποκτώντας κάποιους τίτλους που θεωρούσαμε… τσιμπημένους στην αρχική κυκλοφορία τους (οπότε Black Friday… For the WIN!).

The post Τρελές εκπτώσεις Black Friday στα ψηφιακά καταστήματα του gaming appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα