Τρέλες «Black Friday» προσφορές από την Blizzard!

Όλη η υφήλιος ζει στους ρυθμούς της Black Friday, για αυτό τόσο τα retail όσο και τα online / digital shops ως είθισται πραγματοποιούν μοναδικές εκπτωτικές προσφορές, οι οποίες σίγουρα μπορούν να λειτουργήσουν ως «φαρμακάκι» στην ήδη ταλαιπωρημένη

τσέπη μας. Φυσικά η Blizzard δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον χορό, για αυτό και μέσω του Battle.Net οι ενδιαφερόμενοι gamers μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα από τα πιο γνωστά games με σαφώς αρκετά μειωμένες τιμές.

Συγκεκριμένα, η PC version του Overwatch κοστίζει 40% λιγότερο (στα 34,99 δολάρια), ενώ το World of Warcraft μαζί με όλα τα expansions του (μέχρι και το Warlords of Draenor, καθώς το Legion expansions πωλείται ξεχωριστά) διατίθεται σε τιμή «χώμα», μόλις στα 4,99$ (η κανονική τιμή του είναι στα 19,99$). Επιπλέον, το πρώτο και δεύτερο κεφάλαιο στην εποποιία του StarCraft 2 (Wings of Liberty και Heart of the Swarm) κοστίζουν στα 9.99$, ενώ το πιο πρόσφατο Legacy of the Void πωλείται στα 19.99$. Φυσικά, η Blizzard δεν θα μπορούσε να ξεχάσει και τους fans του Heroes of the Storm, καθώς εδώ θα βρείτε δύο πακέτα: το Legends of the Nexus Bundle (το οποίο περιλαμβάνει την Kerrigan, τον Tassadar και τον Leoric μαζί με τα Mounts τους) και κοστίζει στα 39,99 (από 86,42 που είναι η κανονική τιμή τους) και το Altered War Bundle (το οποίο έρχεται με τους Sonya, Arthas, Illidan, Tyrande και Sylvanas και με μία μεγάλη ποικιλία από skins) με τιμή στα 9.99$ (από τα 82,90)! Για περισσότερες πληροφορίες, δεν χάνετε τίποτα να ρίξετε μία ματιά στο official website της Blizzard!

The post Τρέλες «Black Friday» προσφορές από την Blizzard! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα