Ο σκηνοθέτης του Resident Evil ετοιμάζει τριλογία ταινιών Monster Hunter!

O σκηνοθέτης Paul W.S. Anderson έχει γίνει γνωστός από τις ταινίες Resident Evil και Mortal Kombat και όπως μπορείτε να φανταστείτε ο ίδιος έχει ιδιαιτέρως στενή σχέση με τον κόσμο του gaming. Για αυτό δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση ότι επιλέχθηκε από την Capcom για να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική

μεταφορά του εξαιρετικά πετυχημένου Monster Hunter. Αν και η είδηση για την έναρξη του συγκεκριμένου κινηματογραφικού project έγινε γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο τώρα μαθαίνουμε ορισμένες ζουμερές πληροφορίες, οι οποίες μάλιστα προέρχονται από τον ίδιο τον δημοφιλή σκηνοθέτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Paul W.S. Anderson, η τριλογία ταινιών Monster Hunter θα επικεντρώνεται σε έναν καθημερινό άνθρωπο, ο οποίος ανακαλύπτει τυχαία ότι κατάγεται από μία φυλή γενναίων ηρώων. Ο ίδιος καλείται να ταξιδέψει σε έναν μυστηριώδη τόπο για να γίνει ο Monster Hunter, σε μία προσπάθεια να αποτρέψει έναν στρατό από μυθικά τέρατα από το να εισβάλλουν στον πλανήτη μας. Όπως τόνισε ο Anderson το κεντρικό concept πίσω από το story του Monster Hunter movie είναι ότι όλα τα μυθολογικά πλάσματα είναι υπαρκτά (όπως Μινώταυροι, δράκοι κ.ά.) και πως για κάθε φανταστικό πλάσμα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα υπήρχε ένας ήρωας που αναλάμβανε να το πολεμήσει και να το τιθασεύσει. Το Monster Hunter αναμένεται να γυριστεί σε τοποθεσίες στην Κίνα και στη Νότιο Αφρική και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα μέλη που θα απαρτίζουν το καστ. Κρίνοντας με βάση την εμπειρία του Anderson σίγουρα μία ταινία βασισμένη στο δημοφιλές gaming franchise θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον.

The post Ο σκηνοθέτης του Resident Evil ετοιμάζει τριλογία ταινιών Monster Hunter! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα