Mass Effect Andromeda: 3 εκδόσεις έτοιμες για προπαραγγελία στο Origin!

Ναι… είναι γεγονός, ο γάιδαρος φαγώθηκε και έμεινε μόνο η ουρά. Στην τελική ευθεία μπήκε η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Mass Effect Andromeda, για το 1ο τρίμηνο του 2017. Αν και δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία, θυμίζουμε ότι το Mass Effect 3 είχε κυκλοφορήσει ίδια περίοδο, τον Μάρτιο του 2012.

Στο προκείμενο λοιπόν, το Origin, δηλαδή η πλατφόρμα διανομής ψηφιακού περιεχομένου της Electronic

Arts, προσέθεσε στη γκάμα του καταστήματος το Mass Effect Andromeda. Συγκεκριμένα το παιχνίδι είναι διαθέσιμο πλέον για προπαραγγελία σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, τη standard με 60€, τη deluxe με 70€ και τη super deluxe με 90€. Και οι τρείς έχουν κάποια in-game bonus αντικείμενα, τόσο για single player όσο και για multiplayer, αλλά μόνο με προπαραγγελία του παιχνιδιού, δηλαδή πριν διατεθεί προς download. Η deluxe έχει επιπλέον αντικείμενα, ένα pet, αλλά και το soundtrack του παιχνιδιού, που αν ακολουθήσει τη γραμμή των προκατόχων του, σας περιμένει ένα εκπληκτικό σύνολο ηλεκτρονικής μουσικής!

Η super deluxe επικεντρώνεται στο multiplayer, καθώς εκτός από όλα τα παραπάνω, προσφέρει δωρεάν premium booster packs κάθε εβδομάδα για 20 εβδομάδες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού !!! Ο γράφων έκανε την επιλογή του, και προχώρησε ήδη στην προπαραγγελία, ως γνήσιο και περήφανο Mass Effect fanboy… Εσείς;

The post Mass Effect Andromeda: 3 εκδόσεις έτοιμες για προπαραγγελία στο Origin! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα