Στο South Park: The Fractured but Whole το difficulty βασίζεται στο χρώμα του δέρματός σου!

Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες καλά τι ήθελα να πω από τον τίτλο, θα το πω πολύ ξεκάθαρα. Όσο πιο δύσκολο difficulty επιλέξεις στο South Park: The Fractured but Whole, τόσο πιο σκούρο θα είναι το χρώμα του δέρματός σου (και τόσο λιγότερα χρήματα θα έχεις μόλις ξεκινήσεις). Το South Park, από όταν ξεκίνησε ως σειρά, πάντα εναντιωνόταν στο λεγόμενο political correctness το οποίο γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο

το τελευταία χρόνια, και το South Park: The Fractured but Whole παιχνίδι ακολουθεί πιστά το καυστικό χιούμορ που έχουμε συνηθίσει. Οι επιλογές στο difficulty, σύμφωνα με τον αξιολάτρευτα μισητό Cartman, δεν επηρεάζουν το combat. Μόνο όλη την υπόλοιπη ζωή σου (στο παιχνίδι). Το χρώμα του δέρματός σου επηρεάζει ακόμα και τον τρόπο που σου μιλάνε οι in-game χαρακτήρες!

Κάτι καινούριο που δεν υπήρχε στο South Park: The Stick of Truth είναι ότι πλέον μπορείς να επιλέξεις αν θα παίξεις ως αρσενικό, θηλυκό ή…άλλο. Σε μια συζήτηση με το σύμβουλο του σχολείου σου θα έχεις την επιλογή να επιλέξεις ως τι θες να παίξεις, και αν ο χαρακτήρας σου είναι…cisgender ή transgender. Αν, λοιπόν, κάποιες μέρες νιώθεις…apache helicopter ή non-binary gender-queer foxkin, μπορείς να νιώσεις άνετα στο South Park (όπου, όπως όλοι ξέρουμε, όλοι οι άνθρωποι είναι ταπεινοί και αποφεύγουν τις αμαρτίες της σαρκός…). Τι πιστεύεις εσύ για αυτή τη μικρή, σαρκαστική λεπτομέρεια του αναμενόμενου παιχνιδιού; Πιστεύεις ότι είναι έξυπνη και στοχευμένη ή απλά μια βαρετή κίνηση marketing; Όποια κι αν είναι η γνώμη σου, το South Park: The Fractured but Whole θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτώβρη φέτος για PC, PlayStation 4 και Xbox One και μπορείς να δεις περισσότερα για αυτό σε μας και στην επίσημη ιστοσελίδα!

The post Στο South Park: The Fractured but Whole το difficulty βασίζεται στο χρώμα του δέρματός σου! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα