Λιλιπούτεια GTX 1080 της Gigabyte για συστήματα mini ITX

Όλοι οι gamers… έχουν ψυχή, ακόμα και αν δεν έχουν αρκετό χώρο στο δωμάτιο τους. Γι’αυτούς φροντίζει η Gigabyte, ανακοινώνοντας ένα νέο μοντέλο με τη GeForce GTX 1080 της Nvidia. Ενώ μία τυπική κάρτα αυτής της κατηγορίας έχει μήκος 26,7 εκατοστά, η GeForce GTX 1080 Mini ITX

8G καταλαμβάνει μόλις 16,9 εκατοστά. Πρόκειται για μία αισθητή διαφορά, συγκεκριμένα για όσους προτιμούμε τα κουτιά υπολογιστών, που ανήκουν στη λεγόμενη κατηγορία mini ITX. Αυτά δέχονται ειδικές motherboards που διαθέτουν όλα τα desktop χαρακτηριστικά τελευταίας γενιάς, με τη διαφορά ότι δεν έχουν θύρες επέκτασης.

Συγκεκριμένα έχουν μόνο μία θύρα PCI Express x16 (άντε και άλλη μία PCIE x1). Το δεύτερο θέμα που αντιμετωπίζουν είναι το μήκος του chassis, καθώς γενικά πρόκειται για low profile λύσεις desktop εργασίας, και όχι gaming. Όσο για τη νέα αυτή κάρτα γραφικών, προσφέρει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της πλήρους έκδοσης, με την προφανή διαφορά ότι έχει υποδεέστερο σύστημα ψύξης. Βέβαια εννοείται ότι με την εν λόγω κατασκευή δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, απλά μάλλον καλό θα είναι να αποφύγετε το overclocking… Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.

The post Λιλιπούτεια GTX 1080 της Gigabyte για συστήματα mini ITX appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα